evet cay kahve yasak ama ben dayanamadım içtim bugun2 günlük değil canım 1.alternatif 2.alternatif gibi düşün bi gün tavuk yedim bi gün et bugun yumurta yicem mesela öyle. yok sorabilirsin inşallah faydalı olur sana da
valla canım bizim kilo fazla ya en az haftada 1 vermemiz gerek.1,5 ay sonra takıldım biraz da benden kaynaklı spor hiç yapmıyorum nerdeyse.beyaz çay oranı azdır etki daha az olur belki o sallamadabu ara iyi gidiyor bakalım takılınca bende diyetisyene başlıcam şimdilik gidiyor sorun yok birde haftalık ne kadar vermek yeterli ve sağlıklı ki acaba ? kaçıncı haftada takıldın sen?
vuhuuuu 250 miii benm aldığım da 40 poşet çayı 10 liraya aldım içindekilere baktım şimdi de beyaz çay yapragı bergamut yaprağı tarçın karanfil mate limon kabuğu varmış
alıcı merak ettim bende denicem
ben başta biberiye zeytin yaprağı içiyordum ara verdim şimdi ona ona başlıcam tekrar bu hafta
canım zaten bende kahvaltı öğle yemeği mantıgı yok yıllardır gün içinde hiç ama hiç acıkmıyorum hatta yediğim zaman miğdem bulanıyor ama bu şekilde hep kilo alıyorum sağlıklı beslenmek adına zorluyorum kendimi şimdi.kaç kilosun şimdi boyun kaç özlem?bence menunu değiştir bi de şu karışım vardı ona da faydalı diyolar hızlandırıyormuş 1er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın yoğurda karıştırıp yemeklerden önce yiyosun ben bi kaç kez denedim düzenli olmadı ama faydalı o da.Bu dönem cok agır gidiyor benim kilolar.az yiyip spor yapmama ragmen cnm.
Yazın catir catir gidiyordu.gorenler sasırıyordu ne guzel.:-/
1 ay 1 hafta oldu hergun spor yapiyorum(istisnalar dısında ) ,yemem cok cok azaldı.3 kilo bile degildi giden.bugunlerde 3'ü buldu.
Sabah 1 tek yumurtayla doyuyormusun?
eeeeeebruuu terk eyledin bu diyarı ya bizde özlüyoruz seniiiCanlarım benimçok özledim sizi ama iş ve ev o kadar yoğun ki az önce iş yerinde fırsat bulunca direkt buraya geldim. Ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Ben daha tartılmadım canım ama eminim çok ciddi kilo aldığıma :26:canım bende öyle toparlanmamız gerekiyor yaz geliyor çünkü 3,5 kiloda ben almışım
Kaptancığım biz de özledik. Takıma dönmeye çalışıyorum işte. Böyle olmuyor ayrı gayrı.Canlarım benimçok özledim sizi ama iş ve ev o kadar yoğun ki az önce iş yerinde fırsat bulunca direkt buraya geldim. Ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Cnm boyum 1.65
Cnm boyum 1.65
6 ocakta 83.100 ile basladım.cuma günü bildirimde 80.300'düm.
En son agustosta 67.5'e düsmüstüm.sonra daha cok kilo aldım.4 ayda 16 kilo.
Canim bosver yuzugu ya soyle fit ol ne yuzukler alirsin kendine:)
Midem bulandı.
Sıkılmak cok kötü anlıyorum seni bizimde bgn toplantımız vardı okulda ıda cok sıkıcıydıCanm demk ki odem fazla. Olabilir yuksek kilodakiler veriyolar bu kadar kilo
Bu arada gunaydin kizlar dersteyim skıldim ya
Tek sorun öğlen fazla kaçırdığın ekmek bencedunku menum
Sabah; tavada 1 yumurta
Kk peynir
Sekersiz Cay
Ara: bir yesil elma
Oglen 12:30
menemen
3 dilim kadar ekmek
Cay
Ara: bir kucuk muz
Aksam: etli taze fasulye
Tavuk corbasi
Spor yapmadim cunku temizlik yaptim
Suda az ictim ama bugun icicem
Canlarım benimçok özledim sizi ama iş ve ev o kadar yoğun ki az önce iş yerinde fırsat bulunca direkt buraya geldim. Ne var ne yok? Nasıl gidiyor?
Canim bosver yuzugu ya soyle fit ol ne yuzukler alirsin kendine:)
Eline saglık cnm. Hosgeldin.
Eline saglık cnm. Hosgeldin.)
Bizde ailecek yürüyüs yapıp geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?