Geldim canım geldim de bugün pazartesi çok yoğundu iş yeri. Bütün geçmişi okudum. Hafta sonu herkes kaçırmış. Bende rezil ettim hem hafta sonunu hem de bugünü. Arkadaş nişanlanmış lokum getirmiş. Çok feci ama ben üç tane bisküvili lokum bir tanede sade lokum yedim.
Ama bugünden itibaren en ufak kaçamak yok.
Oh ebru hanım oh, ben burda lapa yicem diye ugrasırken goturmussun lokumları:)) hadi bakalım afiyet olsun,
gerci bende lapayı aksama kadar yapabildim, yeter ya, canım istemedi, guzel beslenwrek de verebilirim,
oglen ne yaptım biliyormusunuz, tam iki tane eti cin yedim(
bi an aklımmı gitti, sab ah tartıdaki sahıya mı guvendim bilmiyorum, birden kendimi onun pişmanlıgonı cekerken buldum
burcucum menun cok guzel tebrıklerrrkızlar selam stajdan geldim yemek yedim ve feci yorgunum ama arkadaşlara sözüm var kısırla poğaça yapıp götrcem yarın kısır yerim ama bilmiyorum bugünde zaten yarım dilim kadayıf yedim menümü yzayım nevaleleri hazırlamaya gitcem hazırlayım onları az yicem yarın söz
sabah(06:00)
1 kase special k
10:00
2 mandalina
öğle(11:45)
1 kase sebze çorba
1 porsiyon kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
yarım dilim kadayıf
15:30
1 avuç kuru üzüm
akşam(18:15)
haşlama et
salata
3 litre su
şu ana kadar 14 bin adım dahada atarım
spor yapar mıyım bilmiyorum yatmadan bi egzersiz düşüncem var yaparsam yazarım
Başta oh iyi menü dedim ciko şeker bozdu.neysrki sporun var.bugunku menumu yazıyım kızlar daha sonra ders calışıcam ve spor yapıcam bugun esım işte nöbetçi
sabah:
2 dılım kepek ekmegıyle tost
2 zeytın
yarım domates
sutlu turk kahvesı sekersız
oglen:
2 mandalına
1 hurma
akşam:
haslama tavuk budu
salata
2,5 lt su
45 dk leslıe
bugun kacamaksız bıtırdım demeyı cook isterdım ama cıkolata seker yedımama yarın inş oruc tutarsam hem kacamak olmaz hemde borcumu tutmuş olurummm
Kadayıf haric iyi menü. 24 bin adım cok iyi.kızlar selam stajdan geldim yemek yedim ve feci yorgunum ama arkadaşlara sözüm var kısırla poğaça yapıp götrcem yarın kısır yerim ama bilmiyorum bugünde zaten yarım dilim kadayıf yedim menümü yzayım nevaleleri hazırlamaya gitcem hazırlayım onları az yicem yarın söz
1 kase special k
2 mandalina
1 kase sebze çorba
1 porsiyon kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
yarım dilim kadayıf
1 avuç kuru üzüm
haşlama et
salata
3 litre su
Grupca kacamak yapmisizOh ebru hanım oh, ben burda lapa yicem diye ugrasırken goturmussun lokumları:)) hadi bakalım afiyet olsun,
gerci bende lapayı aksama kadar yapabildim, yeter ya, canım istemedi, guzel beslenwrek de verebilirim,
oglen ne yaptım biliyormusunuz, tam iki tane eti cin yedim(
bi an aklımmı gitti, sab ah tartıdaki sahıya mı guvendim bilmiyorum, birden kendimi onun pişmanlıgonı cekerken buldum
Bendede aynı oruc niyeti var.:)kızlar yarın oruc tutmayı dusunuyorum cunku ramazanda regl oldugum gunlerın borcları oyle duruyor gunler kısayken tutmalıyım.. 1 ay boyunca tutcam..
Yok yok takım feci durumda hepimiz kacamak yaptık bu nasıl sinerji. .ebrucum bend ekaçamak yaptım ama nasıl anlatsam benimki garip oldu ya hiç yemek yiyemeidm çok yogundum
1 kurabiye azcık börek derken öle geçti iki günüm
dünde günü 1 kase aşure ile kapattım((
şu aaşure dönemi her yıl kabusum olmuştu neyseki bitti şükür...
bugün baya bi kıstım cumaya kadar ekmek ve meyve yemiycemm
Ebru sendemi ...Geldim canım geldim de bugün pazartesi çok yoğundu iş yeri. Bütün geçmişi okudum. Hafta sonu herkes kaçırmış. Bende rezil ettim hem hafta sonunu hem de bugünü. Arkadaş nişanlanmış lokum getirmiş. Çok feci ama ben üç tane bisküvili lokum bir tanede sade lokum yedim.
Ama bugünden itibaren en ufak kaçamak yok.
Ebru da dahil birsuru kişi uğramamıs hala bugun, nerdesiniz kızlaarr??
Bugunku menum, lapa detoksuyla basladı ama onunla bitmedi
Sabah 9:30
Pirinç lapası
Oğlen 13:30
pirinç lapası
2 tane eti cin
1 kupa neskafe sekersiz
aksam 18:30
1 tane sucuklu tost
20:15
3 tane kofte
su 2-2,5 lt
spor toplam 25 dl yuruyus
Cocuklar hatınca calısırken bir sekersiz neskafe daha içerim
Başta oh iyi menü dedim ciko şeker bozdu.neysrki sporun var.
Bendede aynı oruc niyeti var.:)
Bu detoks riskli tam yapılırsa etkili ama yarim birakinca kötü olmus..
Bunu denemedim başka detoks deneyimime dayanarak yazdım. :) bu carsamba persembe ayran detoksu niyetim var burdan paylasacagim o daha makul ve verdiginizi detoks bitince alıyorsun.cnm bu detoksu hiç denemedım kılo vermeye yardımcı oluyor mu gercekten denedın mı :26:
evet o şeker yok mu o
gunler kısayken tut bence cnm yoksa kalıyorhem kacamak yapmamak ıcın guzel bırsey
evet canım aynısı bende de var.hatta dun paylasımlarımda yazmıstım.gerı cevap yazan olmadıkızlar ya bana masaj alıntılarımın bıldırımlerı olmuyor sadece begenı sızdede oylemı :44: önceden boyle degıldı
merhaba canım.annenın ınsallah cıddı bır seyı yoktur,gecmıs olsunGunaydın hanımlar, bugun annem hastaymıs, okulagit tmedim bende.. Nasılsınız bakalım?
cok sevındım canım senın adına.merak ettım..Kızlar bugun tartıda mukemmmmmeeeeel bi sayı gordumm, ama soylemem, surpriz:)) bugun madem evdeyim, lapa yapayım dedim, evde olunca kacamagın önü acık oluyor obur turlu..
Cok heyecanlıyım, geri sayım basladı, hedefe yaklasıyorummm:)
ben de ıs yerımde bu taktıgı kullanıyorumBaya önceki sayfalarda okumuştum adını hatırlayamadım şimdi.İsmini verirse teşekkür borcum var.
Aslında sevdiğiniz ama yememeniz gereken bişeyi ikram ettiklerinde ben onu sevmem deyip geri çeviriyormuş süper fikir arkadaş denedim işe yaradı hem karşıdaki kırılmıyor hem beynini ona endeksliyorsun zaten 21 günde tadı unuturmuş insan üstüne bi de sevmem ben onu diye eklersek kalorili yiyecekler sonsuza kadar çıkacak hayatımızdan yuppi yuppiii
burcucugum harıka bır menu canım,afıyet bal seker olsunkızlar selam stajdan geldim yemek yedim ve feci yorgunum ama arkadaşlara sözüm var kısırla poğaça yapıp götrcem yarın kısır yerim ama bilmiyorum bugünde zaten yarım dilim kadayıf yedim menümü yzayım nevaleleri hazırlamaya gitcem hazırlayım onları az yicem yarın söz
1 kase special k
2 mandalina
1 kase sebze çorba
1 porsiyon kuru fasulye
1 dilim kepek ekmek
yarım dilim kadayıf
1 avuç kuru üzüm
haşlama et
salata
3 litre su
aa canım onu ıhmal etme.gelınce bızlerı de bılgılendır.umarım kotu bır sey yoktur canımYarın doktora gideceğim ..fazla giremeyebilirim..Sol kolumun altinda bu kis başı yag bezesi olmuştu. 2 gündür feci sekilde şişti ve kızardı acısından duramıyorum. Yarın cildiyeye gidecegim ebru cildiye olur değil mi?Ordan göz muayenesine gireceğim. .aslinda Ebru sana sorup randevuyu öyle alsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?