Ben daha vermiş sayılmam canım ödemim çok fazla yediğim serumlardan. pirinç lapası yapcam pazar günü bakalım haftaya ne kadar vercem
gunaydın kızlar
dunku menum
sabah 10.00
1 haslanmış yumurta
1 dilim kepekli emek
1 dilim peynir 6 tane zeytin
domates salatalık
1 fincan yeşil çay
öğle
1 kase tarhana çorbası
ara 2 tane kuru incir
akşam 18.00
büyük bir kasede peynirli salata
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepekli ekmek
2,5 litre su
spor yok
Geç olmadan bende bildirimimi yapayım. Sonuç pek iyi değil bu hafta. Kendimi çok saldım. Normalde mezun olacaktım bu hafta ama gördüm ki mezun olursam kilo veremeyeceğim.
Geçen hafta : 61. 8
Bu hafta : 61.7
Fark : 0.1
Kusura bakmayın kızlar. Hem kilom azaldı vermem zorlaştı hem de yeterince dikkat etmedim. Bahane olamaz bunlar biliyorum ama sonuçta takım ortalamasını kötü etkiledim. Özür diliyorum hepinizden :26:
kızlar pirinç lapası diyeti yapmak istiyorum 2 gun yapan varmı nasıl yapılıyor ve ne sonuç aldınız
valla çoğumuz denedi çoğumuz da başaramadı canımben akşam bozdum dayanamayıp feci sonladı benimki. ve böyle olunca da bir işe yaramadı +100 gr geldim ve bıraktım lapa işini. kendi adıma böyle diyebilirim. ama başarılı olur yaparsan kaçamaksız şekilde ve protein kaçamağı yapmadan(et süt yumurta) , o zaman ödemler gidiyormuş
Ayyy ayyy gözlerime inanamıyorum. Tuba tebrikler
Not: Aldığının hepsini verememişsin yalnız
gunde 3 öğün pirinç lapası 2 ogunde kuru meyve yemek gerekiyor galiba tabi 2,5 litrede su değilmi
Tesejkyrler ebrucum, bu hafta iyiydim, gerci bir gunu hastalıktan bişe yemedim, 1 gun de lapa yaptım, kacamak yok gibi bişe:) azcık vardı yani..
Evet aldıgımı veremedim 200 gr kaldı ama sorun değil, böyle bu hızla devam, haftaya fazlası gidicek insallah, belki de birlikte mezun oluruz, bekle beni ebru geliyoruummm:)
Ay bu arada kahvaltı yapamadım, ufaklık cok agladı ben evden cıkarkwn, onla ilgilendim, derse de gec kaldım,
simdi kantindeyim, burda kızla ikişer ikişer poğaca acma yiyorlar, ama ben yemwği beklicem, bi kahve alıp sınıfa giderim şimdi..
Günaydın herkesee
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta: 76
Fark : 500gr
aman poğaça yeme sakın..Ay bu arada kahvaltı yapamadım, ufaklık cok agladı ben evden cıkarkwn, onla ilgilendim, derse de gec kaldım,
simdi kantindeyim, burda kızla ikişer ikişer poğaca acma yiyorlar, ama ben yemwği beklicem, bi kahve alıp sınıfa giderim şimdi..
ebru bence çok normal..Geç olmadan bende bildirimimi yapayım. Sonuç pek iyi değil bu hafta. Kendimi çok saldım. Normalde mezun olacaktım bu hafta ama gördüm ki mezun olursam kilo veremeyeceğim.
Geçen hafta : 61. 8
Bu hafta : 61.7
Fark : 0.1
Kusura bakmayın kızlar. Hem kilom azaldı vermem zorlaştı hem de yeterince dikkat etmedim. Bahane olamaz bunlar biliyorum ama sonuçta takım ortalamasını kötü etkiledim. Özür diliyorum hepinizden :26:
günaydın..güzel bir menü..gunaydın kızlar
dunku menum
sabah 10.00
1 haslanmış yumurta
1 dilim kepekli emek
1 dilim peynir 6 tane zeytin
domates salatalık
1 fincan yeşil çay
öğle
1 kase tarhana çorbası
ara 2 tane kuru incir
akşam 18.00
büyük bir kasede peynirli salata
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepekli ekmek
2,5 litre su
spor yok
kizlar bi yandan hazirlanip bi andan yaziorum gec kalcam
gecen hafta 70.2kg
bu hafta 69.2kg
fark 1kg verdimmm
2 tane yiyebilrisn ..mandalinayıda 1 adet yersen tamam olur..işe geç kaldım bugün yine
lıgyt süt ile kahve yaptım birde masanın züeirnde büskivi varmış burçak üzümlü sultani
4 taned eondna aldım geldim masaya ikide mandalin büskiviler masamd ahala yemedim yiyemeidm
2 mandalin yiyip kahvmi içtim
büskivilerle bir aşk yaşıyorum şuandaaa
tebrikler..kızlar dusumu aldım ve tartıldım nıyeyse dus alınca kendımı cok hafıf hıssedıyorumama 2 gunde basardım galıba
en bastakı kılom: 79.2
başlangıç: 77.3
bu haftakı kılom: 77.0
fark: 300 gr
başlangıç::66
geçen hafta:64.00
bu hafta:63.9
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
aman poğaça yeme sakın..
ebru bence çok normal..
günaydın..güzel bir menü..
2 tane yiyebilrisn ..mandalinayıda 1 adet yersen tamam olur..
tebrikler..
pide yaktı seni.. en azından artı değilsin..
Kızlar benimde çok vaktim yok o nedenle mesajların hepsine tek tek cevap yazamadım.
Nihal ve Buse tebrik ediyorum sizi. Az olsun ama - olsun. Haftaya telafi edersiniz inşallah.
Banu ve Derya sizleri kocaman kocaman tebrik ediyorum. Çok iyi vermişsiniz. Maşallah
Gül' cüm seni de ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah hep böyle devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?