- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
geçmiş osun busecim
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff be
kızlar sürekli tartıldığım için dün tartımın pilini çıkarıp cüzdanıma koydum.bakalım cumaya nasıl olacak?????
bu arada dün tiroid souçlarımı aldım.cok şükür sorun yok.tek sorunun kötü beslenmem olduğu da tescillenmiş oldu böylece![]()
saglik herseyden onemli canim. beslenmeni duzeltirsin.
Ayyy bende,listede ilk 11'e girmişimmm:)) onceden 80 kusurlerdeydim:)
ebrucum birinci olman harika, valla takdire sayan, masallah masallah, darısı da bize bakalım:)
seni de tebrik ederim o halde tubacim. :)
Listede daha önce izinli ayrılanlarda vardı. Son düzenlemeye göre sadece aktif olan üyeler listeye girdi. Doğal olarak hepimizin sıralaması yükseldi. Sende gayret edersen ilk ona girersin bir daha ki aya. Bu arada ben listedeki ikinci arkadaşa meydan okudum geçen günlerde. Şuan onunla yarıştayız. (Akrep) Kızlar destek olun bana ben kazanayım yarışı Yani sadece senle yarışmıyorum Tubiş cim![]()
supersin ebrucum. nazarlar degmesin. guveniyorum ben sana :))
onu biliyorum ilk siralarda olmak istiyorum sahsen ben ilk 10 felan
dershanede oldugum icin zor oluyo canim ama haftaya sandvic gotururum belki yeniden yada galeta alirim :)
Tesekkur eder canim :)
Ayy iki rakipte pert cikti reziliz
İnsallah ikimizde bir an once toparlaniriz canim ya :)
Simdi squat yalicam kizlaaar :)
canim ben pek takip edemiyorum hastaliktan burayi gozumden kacti sanirim. neyin var? cok gcmis olsun sana da valla sagligima kavusmak suan derdim yaris diyet umrumda pek degil. ne rahatca uyuruyor bu grip ne de baska bi sey yaptiriyor
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)