- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Vakit geçmiş bir kaç tane mercimek köftesi yiyebilirdin. Bence birkaç tanenin sakıncası yok. Sadece cumaya yakın yeme. Bugün salı olduğu için sorun olmazdı.annem mercimek köftesi getirmiş yememem gerekiyo yani kilo yapar dimi ?
Size sormadan yemek istemiyorum
en son saat 3 te yedim eve o saatte geldiğim için ve şuandada tokum acaba ne yesem :26:
1-2 tane yiyebilirim siz ye derseniz çünkü gerçekten tokum ama bişeyler yicem 7 olmadan çünkü dün gece çok acıktım ama bişey yemedim
Bir de regl oldum üstüne bide tuvaletede çıkamıyorum halim berbaat
Allah kabul etsin canım. Az kaldı mezun olayım bende tutacağım inşallah.Arkadaslar iftardan önce uyumusum, kalkıtıımda coktan iftar olmustu:) simdi yedim, yarın tutsaammı bilemiyorum, evde olucam..
Klasik ve sağlıksız Ecem menüsü Senin menüler benim hiç hoşuma gitmiyor Ecem Öğünlerin yanına saatte yazsana. Bu arada su içiyor musun?Menum;
Sabah
1 nar
Ogle
2 yk patlican yemegi
Yarim d ekmek
aksam
2 yk mercimek corbasi
Bu kadarciiikkk
Hihihihi ben hiç tartılmadım bu hafta. Acaip meraktayım. Ama cuma günü iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum. Bakalım sen mi kazanacaksın ben mi?Kızlar bugun egzersiz programımda dinlenme gunu, zaten iyi denk geldi bugun ölü gibiydim, cok halsiz kadım.. Yarın oruc tutayım ya evde olunca kaçamakların önü acık oluyor, ama bu sefwr sahura kalkayım..
Bu arada kilom cok oynak bu aralar, bi bakıyorun 65, bi bakıyorum 67, bugun 65.8 idi
bakalım cumaya ne olucak