Yaptım canım yaptım ihmal eder miyim hiç. Yalnız ilk günden dolayı 50 tanesini bir anda yapamadım. 25 25 iki set halinde yaptım. Acaip yanıyor bacaklarım. İnşallah göreceğiz bir ay sonra nasıl olacağız.
Selamlar ikinci derse giriyorum şindi, bugun de orucluyum, ders baslayana kadar biraz.gecmişe bakayım
Kızlar bugun erken geldim eve, cok acım, dısarılarda oruc tutmak kolat, evde zaman gecmiyor
Haklısın canım düşünemedim. Bi daha aynen senin dediğin gibi yaparım.kaslarını ısıtıp sogutursan cok bekleyıp bı ıse yaramaz o yuzden canım.
Günaydın canım. Sen yapma zaten yat dinlen. Bi de sana diyeceğim unutuyorum. Normal diyet yapsana bu kez. Bence dukan yapma.günaydın herkeseee :)
ben yapamadım yaaa :/ yatıyorum benbir de annem yayla çorbası yapmış ondan içiyorum arada.
Selam Zeynep biz iyiyiz canım da sen nasılsın. Paylaşımların çok azaldı canım. Biliyorum yoğun günler geçiriyorsun ama arada buraya da zaman ayır lütfen.kızlar selam nasılsınız
Arkadaslar iftardan önce uyumusum, kalkıtıımda coktan iftar olmustu:) simdi yedim, yarın tutsaammı bilemiyorum, evde olucam..
annem mercimek köftesi getirmiş yememem gerekiyo yani kilo yapar dimi ?
Size sormadan yemek istemiyorum
en son saat 3 te yedim eve o saatte geldiğim için ve şuandada tokum acaba ne yesem :26:
1-2 tane yiyebilirim siz ye derseniz çünkü gerçekten tokum ama bişeyler yicem 7 olmadan çünkü dün gece çok acıktım ama bişey yemedim
Bir de regl oldum üstüne bide tuvaletede çıkamıyorum halim berbaat
Arkadaslar iftardan önce uyumusum, kalkıtıımda coktan iftar olmustu:) simdi yedim, yarın tutsaammı bilemiyorum, evde olucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?