burcucum sıteye yenı uye oldum , kesfetmeye calsııyorum suan neyı nasıl yapabılırım dıye:)
25 yasındayım bende.ev hanımıyım yenı bebgım var 5,5 aylık. 10 aralıkda yenı yasıma super fıt gırmek ıstıyorum.duzenlı olarak spor yapmaya calısıyorum ama yaklasık 2 aydır baya bozdum kendımı. dogum sonrası karın bel kısmımı toparlamaya calısıyorum bunun ıcın tabı kıloda vermem lazım. ılerde belkı resımli paylaşımlardada bulunabılırım.
boy:160
kilo: 61
hedef: 55
ismin nedir canım?
ouchhh unutmusmuyum Esra ben :)
merhaba arkadaslar,
aranıza yenı katıldım bende :) 61 kıloyum . dogumda 80 leri gordum 5,5 aylık bebegım var. cok sukur kısa zamanda eskı kıloma dondum ama daha vermem kılom var. eskı kıloma cabuk donunce bende ne azım kaldı ne ırade ama destegınızle basarıcamı ınanıyorum. cuma ıtıbarıyle sızlerınde destegıyle baslıyorum ınsallh . iyi gecelerrrr
herkese gunaydın.
kılo bıldırımı yapıp cıkıyorum arkadaslar,bu gun calısıyorum
gecen hafta 69.1
bu hafta 69.0
kılomu cok sukur bayramda korumusum
memnun oldum esracım bebeğini Allah analı babalı büyütsün aramıza hoşgeldin tekrar umarım hemen istediğin kiloya kavuşursun yeterince kalabalığız ama herkes bayramda pazartesi hareketlencez merak etme
hosgeldin canim ben nur 22 yasimdayim.
memnun oldum canım . bende esra 25 yasındayım :) gunaydın bu arada
hosgeldin canim ben nur 22 yasimdayim.
tebrik ederim canim , zoru basardin
nihalcim şekercim çok güzel haftaya bomba bekliyorum senden ha gayretherkese gunaydın.
kılo bıldırımı yapıp cıkıyorum arkadaslar,bu gun calısıyorum
gecen hafta 69.1
bu hafta 69.0
kılomu cok sukur bayramda korumusum
günaydin kizlar,
gecen hafta kilom 1.8 kg
bugün 72.7
fark + 0,9 kg
dün fark daha coktu ama ben su bildirim yaptgmdan itibaren kitir kitir dogranmaysi bekliyorum
bende cok memnun oldum canım. cok tesekkur ederım .
Mrb kızlar cumartesi den beri giremedim
Yarın sabah yolculuk izmite 8 saat yol trafik çok yoktur inşallah
Gecen hafta
82.6
Bu hafta
83.6
1 kilo almışım toplamaya başlıyorum kendimi((
canım bi sayfa öncede kuralları paylaştım okursan sevinirim
evet kızlarrr, sabah sekersız bı bardak kahve ıctım . çok severım , kahve metabolizma çalıştırır zaten bılırsınız, tabı abartmamak kaydıyla. 1 saat sonrada meyveli nesfıt61 kıloyum suan bu hafta ıcınde en az 2 kıloyu hedef yaptım kendıme
tatlım menülerimizin akşam hepsini birlikte yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?