Çok üzüldüm ebrucum geçmiş olsunallah şifa versin bir an önce ikinize de...
gecmis olsun
ebrucugum üzüldü,gurupta herkesten hastalık haberlerı alıyoruz,dınlenmene bak canım
ebrucum çok geçmiş olsun kendine dikkat et salgın var ben atlattım çok şükür bol bol ıhlamur filan iç
herkese gunaydın.
kılo bıldırı yapıp cıkmam lazım,gec kaldım.
gecen hafta 70.3
bu hafta 69.1
coookk mutluyum,uzun senelerdır 6 lı rakamları gormemıstım..yorumları aksama okurum
Eki Görüntüle 828932
gunaydın kızlar
baslangıc 89
gecen hafta 75.8
bu hafta 75
fark 800 gr
Nur' cum şu yağ konusuna çok takılıyorsun. Bu kadar takılma. Yağı normalde nasıl kullanıyorsan öyle kullanmaya devam et. Ayrıca buraya yazmana da gerek yok. Menülerini içerik olarak çok kalabalık yazıyorsun. Yemeklerin içeriklerini yazmana gerek yok. Mesela 1 tabak kara lahana yemeği yazman yeterli. Kalabalık görünce hem yoruyor okurken kafa karıştırıyor. Bundan sonra daha net menüler bekliyorum. Yağ belirtme ve sadece yemek adı yaz yeter.bugün menüm
10:15
omlet:
2yumurta
1yk sivi yag (kizlar tava kaliteli olmasina ragmen yapisiyor, kaziyarak yumurtayi cikarmak zrunda kaliyordum diyeri benim yüzümden cöpe gitti, yeni tavaya bukadar yag koymak zorundayim yoksa kiziyorlar)
2 kk beyaz peynir 45%yag
4zeytin
1 domates
1 dilim cavdar ekmegi
16:00
1 avuc findik ( saydim 12 tane cikti)
17:30
1 tabak ( 3 kepce) kara lahana yemegi
dünkü gibi: kara lahana, yarma, sivi yag, barbunya, aci biber, salca, sogan, bu arada icinde kuyruk yagi varmis biraz onuda ögrendim
1 bardak siyah cay
1 bardak nane cayi
2lt su
sanirim yatana kadar daha 1-1.5 lt icerim.
ayrica siyah cayda icerim 3-4fincan
dünki suyum 3lt + 5 fincan cay ile bitti.
Teşekkürler canım.geçmiş olsun ebrucumm
ay salgın mı var acaba :26:
Amin canım çok teşekkürlercanım çok geçmiş olsun bu ara herkes grip
rabbim yardım etsin önce bebeğine sonra da sana tez zamanda iyileşirsiniz inşallah
İnşallah sende hastalanmazsın Tuba. Dikkat et kendine.Gınaydınlar, hastalarımız varmıs yaa, cok gecmiş olsun kızlar, alıntı yapamadım ama...
Kızlar hiç keyfim yok, kendimi çok kotu hissediyorum
kızlar günaydınnnn
2 hafta önce: 92
bu hafta : 89
fark : 3 kilo
ama herhalde 2 ye bölünecek
yinede çok iyi bence.
çok mutlu oldum
90 lardan kurtuldum
gunaydın kızlar
baslangıc 89
gecen hafta 75.8
bu hafta 75
fark 800 gr
herkese gunaydın.
gecen hafta 70.3
bu hafta 69.1
coookk mutluyum,uzun senelerdır 6 lı rakamları gormemıstım..yorumları aksama okurum
Eki Görüntüle 828932
herkese gunaydın.
gecen hafta 70.3
bu hafta 69.1
Eki Görüntüle 828932
gunaydın kızlar
baslangıc 89
gecen hafta 75.8
bu hafta 75
fark 800 gr
kızlar günaydınnnn
2 hafta önce: 92
bu hafta : 89
fark : 3 kilo
ama herhalde 2 ye bölünecek
yinede çok iyi bence.
çok mutlu oldum
90 lardan kurtuldum
Dersteyim kilo bildirimimi yapayım hemen
İzne ayrılıırken 65.6
gecen hafta 66.3
bu hafta 65.4
fark 900 gr
Hemen yazip cikiyorum sabah tartim
65 kilo ile basladim
63.6 gosterdi :)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi ilk güne göre biraz daha iyiyim ama antibiyotik kullanmama rağmen henüz boğazımın ağrısı geçmedi.
Nur' cum şu yağ konusuna çok takılıyorsun. Bu kadar takılma. Yağı normalde nasıl kullanıyorsan öyle kullanmaya devam et. Ayrıca buraya yazmana da gerek yok. Menülerini içerik olarak çok kalabalık yazıyorsun. Yemeklerin içeriklerini yazmana gerek yok. Mesela 1 tabak kara lahana yemeği yazman yeterli. Kalabalık görünce hem yoruyor okurken kafa karıştırıyor. Bundan sonra daha net menüler bekliyorum. Yağ belirtme ve sadece yemek adı yaz yeter.
Teşekkürler canım.
Amin canım çok teşekkürler
İnşallah sende hastalanmazsın Tuba. Dikkat et kendine.
tatile ayrildigim kilo 72.7kg
bugün 71.8kg
fark 0.9 kg
tebrikler.Günaydın kızlaaar
regl olmama rağmen üstümde şişkinlik olmasına rağmen -lerdeyim ama çok değil malesef oda reglden kaynaklanıyo sanırım
geçen hafta 55.5
bu hafta : 55.3
Birde kızlar kimse mesaj sayısını yollamadı bana bugün yollarsanız listeyi vericem ve derse başlıcam 9-10 ekim mesaj sayıları bana atılıyor
tebrikler.
ben dün gece gönderdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?