- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
afiyet olsun nur arada banada yapıyo bu net öyle kalleşlikler
bu arada portakalımı yedimara olarak
Sanada
afiyet olsun canım
Kızımla kavga hal,indeyim şu anda bende basacam diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun nur arada banada yapıyo bu net öyle kalleşlikler
bu arada portakalımı yedimara olarak
Sanada
afiyet olsun canım
Kızımla kavga hal,indeyim şu anda bende basacam diyor
nur cnm migren ne kadar sürüyo cokmu neden ne pekii:44:
ver bir iki bassın kız
Kucağına alacakmış hasbam ver dedimmide hayıy hayıy diyor bana
cnm benimde evlendikten sonra başladı ilaç emzirme döneminde kullanamadım cok zor gecti dedğin gibi stres üzüntü hemen etkiliyoo hele yazın kaynanamlar görümcemler bendeyken kriz tuttu iğne vurdular öyle gecti ama dalga gecer gibi hayırdır ne oldu geçmiş olsun demediler düşün öyle insanlara tutmıcakta kime tutcak demi dr eşimde üzülmicek stres yok demiş bende beni bu hale getirenler utansın dedim anti deprasyon veriyo sonuçta ayy bende ne dertliymişim anamCanım ben ünv 2de yakalandım bu illete tedavisi yok ilaç kullanıyorsun oda bağımlılık yapıyor geçen ay yine gittim bununla yaşayacaksın dedi
stres, üzüntü yok
fazla ışık fazla ses yok uyku düzenli olacak
dikkat edeceksin dedi ama bu söylediklerini uygulamak çok zor hatta imkansız
Çok sinirlendiğim zaman artıyor
cnm benimde evlendikten sonra başladı ilaç emzirme döneminde kullanamadım cok zor gecti dedğin gibi stres üzüntü hemen etkiliyoo hele yazın kaynanamlar görümcemler bendeyken kriz tuttu iğne vurdular öyle gecti ama dalga gecer gibi hayırdır ne oldu geçmiş olsun demediler düşün öyle insanlara tutmıcakta kime tutcak demi dr eşimde üzülmicek stres yok demiş bende beni bu hale getirenler utansın dedim anti deprasyon veriyo sonuçta ayy bende ne dertliymişim anam
elada bu ara bana hayıy hayıy diye bağırıyoo dünde sandalysine cıkmış bulaşık yıkıcakmışş cıcıp diyoo suyla oynuyoo cadıı bunşlar cadı
maşşallah nurcum seninki bilgisayar kurdu olacak sanırımm
hehe çok güzel ya bi değişiklik olmamış yani
selam canıım:80:kızlar selamlar,
benim misafirim var. birkaç gün az uğrayabilirim.
ahhh ahh bende dr gidince kullanman lazım diyoda uyutuyoo ilaçlar kiilosu dışında lay lay geziyodum 3kadar gündüz sersem yapıyo cacuk var nasıl olcak bilmem benimde krizler ya iğne yada serumla geciyoo ama iğneyi tercih ediyom serum uzun sürüyoo dikkat ediyorum üzüldüğüm zaman hemen hemen başlıyo ilaç almazsam acillik
cnm seninkidemi ikizler benimki tam bir felaket sorma kafa mosmor 1bucuk yaşında 2kere röntgen cekildi dün aynı yere düştü yine şişti kafasıı başına buyruk söz felan dinlemek yokkk valla
hehe çok güzel ya bi değişiklik olmamış yani
yanlız iki resim arasında bi fark var
laptoplar değişik