Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

süper çok sevindim :92:

günaydın kızlar

sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek

süper çok sevindim :92:

günaydın cnm masallah sen kahvaltını da etmişsin:)
ben daa yeni dustan cıktım ohoo kahvaltı 9da olur anca benim... 10:30 ders var zaten...
kahvaltıda corba alıskanlıgı bende de var ya cok iyi geliyor evdeysem cogu zaman yaparım ama okula giderken falan olmuyor, okulda ac kaldıgım icin:)
teşekkür ederim:)

bu arada gariptir ki yazamadan edemicem, duşta resmen susuzluktan ölcektim...cıktım 2koca bardak(1bardak 250ml) su ictim.... acaba ilactan mı diyorum...cunku dun aksam 2koca gundur wcye cıkamayan ben ishal oldumsabah kalktım hala bagırsaklarımdan ses geliodu... sonra bi su istegi...
ay varya bu eger o ilac sayesindeyse süper, hem bagırsaklarım calıscak hemde zorlamadan su icebilicem...
hadi bakalım ben kacar..
nihancım görüşürüz

Ben çalıştığım için işe gelirken mecbur yapıyorum kahvaltımı çorbyaıda çok sevdiğim için daha iyi geliyor bana
ilaçtandır büyük ihtimal
hadi Görüşürüz canım kendine iyi bak

Bugun kan tahlili icin kahvalti yapmadim.3 tup kan aldilar.araba kullanirken basim doner diye findik buyuklugunde bir cukulata yedim.
Oglen 2 yemek kasigi blgur pilavi
bol salata
cay ve kk kadar kek:
aksam da 3 yagsiz kofte
3 dilim ekmek
2 kasik yogurt
bitki cayi
aralarda 3 tana de meyve yedim
saat 6 oldu yemek isi bitti.
simdi bir saat yuruyecegim ins.
Kizlarr sabah tartildim 1 kilo vermisim.

afiyet olsun tebrikler ne güzel herkez kilo vermeye başladı bende bi ertisem

29.11.2010 pazartesi
sabah
yarım tost yağsız
9 zeytin
pekmez

öğlen
2 yemek kaşığı barbunya (susuz)
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 domates ve salatalıktan yağsız salata söğüş
1 kase yoğurt

ara
1 küçük dilim ekmek kadayıfı (kaymaksız)
(engel olamadım kendime çünkü regli oldum ve tatlı krizim tuttu)

akşam
yarım porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim peynirli börek
2 mandalina
1 mineralli su

aralarda yeşil çay,2.5 lt su

30.11.2010
sabah kahvaltım
1 dilim tam tahıllı ekmek
5 minik zeytin
1 kaşık pekmez
yeşil çay

öğlen
salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

tebrik ederim arkadaşım seni.bu arada geçmiş olsun...

günaydın kızlardün bakamadım buğünde dr felan gitcem bakamam herhalde fazla
dün kötüt kötü seyler yaptımm
dün sabah ark gittiim biraz sabah ıhlamurla bir parca börek yedim
öğlen yok
akşamda içli köfte yaptım ilk yapışımdı ama süperoldu herkes bayıldı eşim komsularada verdim cok yapmışımm
bende 2tane küçük yedim ama
akşamda mandaline 6tane küçüktü ama çok tatlıydı:))
gecmişe bakamadımm herkes iyidir inşş

günaydın canlar
işlerime başlamadan önce uğramak istedim.
deryacım aşağıdasın diye hemen hatırlatmak istiyorum. cuma günü tartıldıysan kilonu özelden mesaj atarsan sevinirim.yada bu sıralar tartıldıysan canım. birde deryacım, bizimle yediğinin içtiğini paylaştığın kadar diğer arkadaşlarada yorumlar yazmanı ricaediyorum canım. bakabildiğin kadar geçmişe bakıp yorum yazabilirsin.

melankoli sen yılbaşı çekilişine katılıyormuydun hayatım,özelden mesaj atarsan sevinirim.

yılbaşı çekilişine katılanlar
ad1
ela
nur
masal
seda
nihan

bu arada nachtgall,melzeyit ve melisede haber vericem ama önce takımiçini halletmemiz gerekiyor.bugün ararım onları.
rabia,firuze, dosba, çekilişe katılmayanlar ama dosbaya özelden meaj atıcam belki girince okur.
bugün gerçekten çalışmam gerekiyor kızlar,o yüzden beni mazur görün.acil bir durum olursa lütfen özelden mesaj atın.
fırsat buldukça geleceğim.

siz den önce başka yere katılmayı kabul etmiştim ama para maaş durumuma bi bakayım döneyim sana en kısa zamanda olurmu asuman

kusura bakma nihancım,seni eklemişim ama inan bildiğimden değil. hiç sorun değil canım,listeyi düzeltirim.
ad1
ela
nur
masal
seda

canım arkadaşım istesende benim kadar kötü olamazsın.dün takım arkadaşın olan ben ekmek kadayıfı tatlısı yedim.senin yediklerin ne ki benimkilerin yanında.içini rahat tut sen.ellerine sağlık.tarifini isterim içli köftenin.

amanın. reyahancım sen yerine nihan kalmış aklımda canım,kusuabakma düzeltiyorum:))
nihancım katılmak istersen yazarsın hayatım,seviniriz.
ad1
ela
nur
masal
seda
reyhantuana

Günaydın kızlar nasılsınız?
Nihan kusura bakma dün gece forumdayken birden bağlantı koptu sonra geldi ama foruma giremedim.
Sizde de var mı foruma girememe problemi bana mı özel?
Bu arada ben Ankaradayım canım ..

Firucecim ..
Midem de gastrit ve reflü var.
Aslında biliyorum aç bırakmamak lazım amaa ağrıyınca hiç bir şey yiyemiyorum.
Onun etkisinden ve zaman bulamamamdan oldu dün aşırı yoğundu dersler.
Yoksa güzel olmadı biliyorum.
ÇOk güzel kilo vermeye başlamışsın sindirim sistemin düzelmiş daha ne olsun haberler güzel ..
Fderya seni de tebrik ederim kilo verdiğin için.
Hadi bakalım herkes başladı kilo vermeye darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…