ohh bende 1 haftadır gıdıyorum
sonra sonra cok rahatlıyorsun
bellı sure sonra tek takılıp kendı basına yapıp bıtıryorsun sporunu
biz hewp hoca eşliğinde ayrobik,step,plates yapıyoruz hep.her ne kadar bir aydır spor yapmasamda evet vücut kendini anca bir haftada toparlıyor,nankör oluyo spor konusunda hemen hamlık çekiyosun
ohh super
bu arada spor derken kardıo fıtness yoga pılates yada komplemı
yok yok bonibon yemedim de aksam yemegi corbam yerine 1kücük mücver indirdim mideyeiyi çalışmalar canım. ama o bonibonlar olmazincir de sen bugün yedin. seviyorsa kuru kayısı ye biraz da.
inşALLAH böyle devam ederim fiyucecim :)) yanlış anlamışım canım kusura bakma emieksilerde başlamak çok kötü olu ama yaa öyle değilmi?
valla cnm ben anlamadım bende eski üyeyim geri dondum şimdi 6kusur kilo almıs mı baslıcam noluo anlamadım...spordan değil canım benimki merdiven inmekten oldu,birden o kadar çok merdiven inmişim ki böyle olacağını tahmin edemedim( bu arada zonguldağın merdivenleriyle birleşen kesme yolları meşhurdur
cnm simdi aksam yediklerimi de yazıcam bi sonraki mesaja orda mücver kacırdım bitane amaOkuyabildiğim kadar okudum geçmişi ama o kadar yorgunum ki tek tek cevap yazamıyorum.
Fiyuce grup arkadaşım olduğundan biraz daha dikkat ettim.
Yediklerin güzel olmuş bir problem göremedim ben ama o bonibonlar umarım kaçmaz.
Hızlı davranıp yakalayamadım.
Vitaminlerde umarım işe yarar.
İnsan yorgun bitkin olunca çok kötü oluyor.
Aslında hafif hafif spora başlasan iyi olur gibi o kendine getiriyor biraz ama birden zor tabi.
Bu arada ders çalışmaya oturmuşsun tebrik ederim
Ben de yarın çalışırım artık diyorum.
Bugünkü sınavdan çok korkuyordum.
Fena değil gibiydi..
Ama ben bugün bir şey yiyemedim diyebilirim.
BAşım çok ağrıyor sabah uyuyup kalmışım derken.
1 elma
1 bardak haşlanmış mısır
1 mandalina
Birazdan da bir bardak süt içmeyi planlıyorum.
1.5 litre su içtim 2 ye tamamlarım onu da yatmadan ..
kızlar
sabah daha ıyı olur denılıyor spor ıcın
acaba sabahmı kalkıp gıtsem spor salonuna
ilçesindeyim inegölde biliyorsundur inegölu geldinmi hiç bu taraflara
bebeğim vardı yaşasaydı 1 yaşında olcaktı 1 ay sonra,, vefat etti inş dusunuyoruz tekrardan
sen nerdeydin masal
firuze cnm:) cocuklar böle diodudaamin fiyuce sağol canım.
bu arada adın ne mahsuru yoksa
firuze cnm:) cocuklar böle dioduda
ohh supermıs :d
neresı burası
NE kadar oduyorsun bu toplu olaya
anladım firuzeismini beğenirim guzel isim
memnun oldum:97: neyse kızlar basım ağrımaya:94: başladı ben kaçar
yarın görüsmek uzere inşallah:80:
valla cnm ben anlamadım bende eski üyeyim geri dondum şimdi 6kusur kilo almıs mı baslıcam noluo anlamadım...
bu arada zonguldak nerdensin? ereglide babamlar oturmustu 3yıl 1yıl once tasındılar antalyaya, bilirim o yokuşları adamın canını cıkarır, kolay gelsin valla...
maalesef firuzecim eksiyle başlıycaz,açıkcası işimiz zor ama kolay :)) merkezde oturuyorum canım ama ereğliyi bilirim abim ile ablam oturuyo,sık sık gidip geirim :) ahhh o merdivenler ahhhh
kızlarrrr şuna bakın kadın ne halden ne hale gelmiş helal olsun valla darısı bize
offfben verdiim kiloları gormek istiorm ama
ben eregliden sırf bu yuzden nefret etmiştim... babam gümrükteydi bide, her allahın gunu o merdivenlerle yasıyordu...niyeyse eregliye icim bi türlü ısınmamıstı ama garip biyer orası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?