Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi akşam yemeğimi yedim,yazmıştım ama tekrar yazayım :))
2 su bardağı su
bi kepçe tarhana çorbası
6 kaşık karnabahar
4 kaşık barbunya
4kaşık yoğurt
şimdi de kahvemi içiyorum :))

mutfağı toladım kız mama diyo bişey yemedi makarna seviyo onu yapayım dedim pişiyo şimdi
bende acım yerizz
ütü yapacağım yatak odamda dağıldı sabah toplarım artıkk bu kız cok dağıtıyo ortalığıı ben bu hallere mi glecektimm 1 tane cöp olmazdı bir yerde şimdi hergün süpürsemde heryer heryerdee
yemeğemi yiyeyim gelirimm:)))

kızlar geldımm
ama gıdıcem hemen
mısafırım var
Bugun ceza kabulum
cunku mangal partısı yapdık :18:
Anlıcagınız salata et ekmek goturdum
bır hafta boyunca ılk defa bole oldu

hımmm seni seni yaramazlıkta ne yaramazlık :))
et salata güzel aslında ama işin içine ekmek giriyorsa işte o biraz bozmuş canım

işin içine çocuk giriyorsa evin toplu olması bir mucize olur sanırım:))
benim yeğenşerim geldiğinde ne kadar toparlasakta ev tarumar,resmen işgal edilmiş gibi oluyor :90::90::90:

Son düzenleme:
kızlar karnım ağrıyoo yarın dr gidecektim araba eşimde salıya kaldı artık zaten erteleye erteleye bi hal oldum (kadın doğuma gidecemde)
melonkoli iyiyim kızla oturyoz

1 damacanayı 2 kişi 1 hafta olmadan bitiriyoruz biz :S
Alıştıralım seni suya bir an önce ..
Hiç duymadım vitamini ..
Ama bağırsaklarının çalışması için elma sirkesini tavsiye edebilirim.

darısı bana valla su konusunda:)
ben bayaa baktım netten oldukca güzel bişeye benzio yarın saglık ocagına sorup almayı planlıyorum...
elma sirkesi, sirke severim de midem agrıyor gastritten mi anlamadım ama
haklısın canım:)
sanırım benim irade de şahlandı( nazar değdircem kendime) kerdeşim şimdi yine çikolata yermisin dedi bende sen ye ben istemiyorum dedim
maşallah maşallah

kızlar geldımm
ama gıdıcem hemen
mısafırım var
Bugun ceza kabulum
cunku mangal partısı yapdık :18:
Anlıcagınız salata et ekmek goturdum
bır hafta boyunca ılk defa bole oldu
cnm valla ekmek olmasydı okadar problem olmazdı sanırım, nihaytinde mangada da yagın cogu akıyor okadar agır olmuyor diye düsünüyorum ama saglık olsun pişman olma yediklerinden garip bi metabolizmamız var alınınca hemen depo ediyor cünkü

kızlar karnım ağrıyoo yarın dr gidecektim araba eşimde salıya kaldı artık zaten erteleye erteleye bi hal oldum (kadın doğuma gidecemde)
melonkoli iyiyim kızla oturyoz
cnm hayrdır neyin var? gecmiş olsun....

kızlar yediklerimi yazıyorum günü kapattım...

2bardak daha su ictim, dedigim gibi bardagım büyük toplamda 5bardak oldu 250mlden 1.5lt rekora kosuyorum ama midem agzımda resmen, ogrenemiyorum su su icme olayını
1kırmızı elma
1kase dolusu mercimek corbası(1havuc-1sogan-1patates-1bardak mercimekten yapılma yagsız ve tuzsuz)sadece limon ve baharat ekledm icilebilr olsun diye
2tane grissini (midem kalkmasın okadar sıvıdan diye ama benm grissinilerim etiform un cubugu boyutunda ince yani)
4taneCik bonibon dayanamadım ceza verirseniz kabul ederim bunun icin
en son arkds şarap almıs dayanamadım yarım kadeh kalan yarısı da sprite (şeker depoladım resmen biliorm) karıstırılmış içtim

günü kapadım... ilerleyen saatler çay kahve vs ile gecicek, karnım tıka basa dolu... şimdilk kaçıyorum öpüldünüz

Bonibonda hadi 4 taneymiş ama o şarap sprite karışımı hiç iyi olmamış onun haricinde günü güzel kapatmışsın ..

Ben de yazayım yediklerimi.
Sabah: Kepekli tost, çay
Ara: yeşil çay
Nescafe
Öğle: danone puding
Ara: Nescafe
Kaçamak: 1 tane browni
Akşam: 2 tane milföy ...
Ara:
Nescafe
mandalina
2.5 litre su ..
1 saate yakın yürüyüş ..

Bonibonda hadi 4 taneymiş ama o şarap sprite karışımı hiç iyi olmamış onun haricinde günü güzel kapatmışsın ..

işte arkdsa ayıp olmasın durumu oldu icecek ya nolcak falan diye bende bari hafif olsun die sprite kattım ama toplamda 2si bi kadeh edio etmio falan kalorisi ne bilmiorm..

su saatten sonra sadece su çay kahve ama yatana kadar, daha da bisi yemem

Gündüz yediklerin zaten oldukça güzel ve azmış ..
O da onu dengeledi diyelim o zaman ama yine de alkole dikkat ...
Çok etkiliyor kiloyu ..

Biraz fazla sanki hamur işi var gibi ama en azından yürüyüs yapmıssın, benim tek yaptıgım toplamda 3tur tavla oynamak
ama şimdi kaçıyorum bugün mekik işlerine baslıyorum söz, o mideme girenlere inat mekik çekilecek yoksa yakında böyle görünücem

Gündüz yediklerin zaten oldukça güzel ve azmış ..
O da onu dengeledi diyelim o zaman ama yine de alkole dikkat ...
Çok etkiliyor kiloyu ..
evet cidden öyle biliyorum ama işte benim de evden şarabım eksik olmaz... dogrusu onceden bukadar cok degildi de resmen hediye geliyor dayanamıyorum sonra, kan yapıyor mazeretiyle 1kadehi aşmıyorum ama içerken zaten bira icmiorm asla yasak, dierleri de agır gene en masumu şarap gibi

Evet hamur işi fazla oldu ..
Ama canım hiç bir şeyle uğraşmak istemedi kolaya kaçtık bizde ..
Sınırı koy o zaman haftada bir kere iç mesela onda da şarabın dışına çıkma bence ..

Evet hamur işi fazla oldu ..
Ama canım hiç bir şeyle uğraşmak istemedi kolaya kaçtık bizde ..
Sınırı koy o zaman haftada bir kere iç mesela onda da şarabın dışına çıkma bence ..
yok cnm zaten istesem de çıkamıyorum, bira arpa suyu zaten drumdan yasak, vodkaların cogunda da arpa kullanılabiliyor yasak, rakı hayatta icmem, ama alışkanlık işte şarap hem kan yapıyor mazereti hem keyif zaten sarhosluk sevmem 1kadehi de o yuzden aşmam :) ama kendime haftada belli bi sınır koyucam söz normalde ayda 1 2ayda1 anca olurdu da bu ara gelen şarap alıyor :) şimdiden evde 1.5şişe var... ama sınır koyucam kendime söz...

o diilde patlıcam ya.. sıvı tükete tükete... allahtan tokum yoksa yemek yesem anında patlarım...

bilirim o üşenmeleri bende öleyimdir cogu zamanda işte yasaklar gelince ister istemez evde yemek pişiriyorum tek basına kaldıgım halde, şimdi bu mercimek corbası beni götürür bikac gun, zaten tek sorunum bu hafta çarşamba günü oda arkdslara yemek vericem diye... menü bile hazır.
bezelye
pilav
salata
yetişirse mercimek corbası
ama mutlaka sözüm var kestaneli yaşpastaişte orda 1dilim kesin kapıcam
ama pers günü direk pirinc lapası yicem ki aldıım hemen gidiversin yerlesmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…