kızlar geldımm
ama gıdıcem hemen
mısafırım var
Bugun ceza kabulum
cunku mangal partısı yapdık :18:
Anlıcagınız salata et ekmek goturdum
bır hafta boyunca ılk defa bole oldu
işin içine çocuk giriyorsa evin toplu olması bir mucize olur sanırım:))mutfağı toladım kız mama diyo bişey yemedi makarna seviyo onu yapayım dedim pişiyo şimdi
bende acım yerizz
ütü yapacağım yatak odamda dağıldı sabah toplarım artıkk bu kız cok dağıtıyo ortalığıı ben bu hallere mi glecektimm1 tane cöp olmazdı bir yerde şimdi hergün süpürsemde heryer heryerdee
yemeğemi yiyeyim gelirimm:)))
melankoli nasılsın cnm
1 damacanayı 2 kişi 1 hafta olmadan bitiriyoruz biz :S
Alıştıralım seni suya bir an önce ..
Hiç duymadım vitamini ..
Ama bağırsaklarının çalışması için elma sirkesini tavsiye edebilirim.
maşallah maşallahhaklısın canım:)
sanırım benim irade de şahlandı( nazar değdircem kendime) kerdeşim şimdi yine çikolata yermisin dedi bende sen ye ben istemiyorum dedim
cnm valla ekmek olmasydı okadar problem olmazdı sanırım, nihaytinde mangada da yagın cogu akıyor okadar agır olmuyor diye düsünüyorum ama saglık olsun pişman olma yediklerinden garip bi metabolizmamız var alınınca hemen depo ediyor cünkükızlar geldımm
ama gıdıcem hemen
mısafırım var
Bugun ceza kabulum
cunku mangal partısı yapdık :18:
Anlıcagınız salata et ekmek goturdum
bır hafta boyunca ılk defa bole oldu
cnm hayrdır neyin var? gecmiş olsun....kızlar karnım ağrıyoo yarın dr gidecektim araba eşimde salıya kaldı artık zaten erteleye erteleye bi hal oldum (kadın doğuma gidecemde)
melonkoli iyiyim kızla oturyoz
Bonibonda hadi 4 taneymiş ama o şarap sprite karışımı hiç iyi olmamış onun haricinde günü güzel kapatmışsın ..
Biraz fazla sanki hamur işi var gibiBen de yazayım yediklerimi.
Sabah: Kepekli tost, çay
Ara: yeşil çay
Nescafe
Öğle: danone puding
Ara: Nescafe
Kaçamak: 1 tane browni
Akşam: 2 tane milföy ...
Ara:
Nescafe
mandalina
2.5 litre su ..
1 saate yakın yürüyüş ..
evet cidden öyle biliyorum ama işte benim de evden şarabım eksik olmaz... dogrusu onceden bukadar cok degildi de resmen hediye geliyor dayanamıyorum sonra, kan yapıyor mazeretiyle 1kadehi aşmıyorum ama içerkenGündüz yediklerin zaten oldukça güzel ve azmış ..
O da onu dengeledi diyelim o zaman ama yine de alkole dikkat ...
Çok etkiliyor kiloyu ..
yok cnm zaten istesem de çıkamıyorum, bira arpa suyu zaten drumdan yasak, vodkaların cogunda da arpa kullanılabiliyor yasak, rakı hayatta icmem, ama alışkanlık işte şarap hem kan yapıyor mazereti hem keyif zaten sarhosluk sevmem 1kadehi de o yuzden aşmam :) ama kendime haftada belli bi sınır koyucam sözEvet hamur işi fazla oldu ..
Ama canım hiç bir şeyle uğraşmak istemedi kolaya kaçtık bizde ..
Sınırı koy o zaman haftada bir kere iç mesela onda da şarabın dışına çıkma bence ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?