Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın.
klasik kahvaltı ile güne başladım. az önce ceviz yedim. canım tatlı bişeyler istiyor. birazda halsizim. buralarda olurum öpüldünüz.

sağol canım.ya spora çıkamadım daha.ankarada hava kötü değil mi
evet yaa bi düzelmedi
güneş kendini gösterip saklanıyo... ama inş. haftaya güzel bi hava olur ve yürüyüşe başlarız
ben balgattayım canım sen ne taraftasın??

herkese günaydın.
klasik kahvaltı ile güne başladım. az önce ceviz yedim. canım tatlı bişeyler istiyor. birazda halsizim. buralarda olurum öpüldünüz.
afiyet olsun adcım cevizin yanında kaysı olsa tatlı ihtiyacını bi miktar azaltırdı...
ama sanırım regl dönemin yakın halsizliğinde bu sebeptendir

haklısın dosbacım,geçen gün bir tanıdığın oğlunun okul için yaptığı anket sorularını gördüm. sera gazları,baz istasyonları,çevre kirliliği ile ilgili sorular hazırlamış.banada bir tane verdi. hatta eşimede verdim.çünkü eşim uzun bir süre haberleşme teknikerliği yaptı ki mesleği odur zaten. bölge bölge baz istasyonları kurdu. projelerini çizdi. bu konuları hiç bu kadar ayrıntılı konuşmamıştık ama herkesin bilmesi gereken, bilgiler. anketler sayesinde gündeme getirmiş olduk.
canım,eşim herzaman cep telefonu kullanırken kulaklık kullanılmalı der. baz istasyonları içinde cep telefonları ortadan kaldırılmadan baz istasyonları sorunu çözülemez hatta dahada artacak.diyor önemli olan yerleşim yerlerinden uzak tutmak diyor. böylelikle insan sağlığını daha az tehdit eder ama diğer yandan çevreye verdiği zarar önlenemeyeceği için dönüp dolaşıp tekrar insanoğlunun hayatını tehdit edecek. diye söylüyor. ama dediğin gibi herkes kendi alanında önlemler alırsa sonuçlar biraz iyi olur sanırım.

ethoşum afiyetolsun canım.
dosbacım,bütün kemiklerim sızlıyor,adet olunca rahatlıyorum ama olamadım hala.

öğle yemeğim yarım kase yoğurt çorbası mantar tavuk sote 1dilim ekmek yarım demet maydanoz

Canlarım, okuldayım, biraz oturayım dedim. Oturmuşken cepten size bakayım dedim. Regl oldum. Bacaklarım çekiliyor. halsizim ve öğlen kurt gibi acıktım. İçi alınmış pide arası köfte yedim. sabah tartı beni epey üzdü. Umarım vücudum ödem yapmıştır.

ethos bildirim yarın sabah en geç öğle 12 de bildirim yapılması gerekiyor
etimesgutta canım düz alan çok yürüyüş imkanı çok ii benim burası çok yokuşlarla dolu :)) aşağıya kadar yürüyorum ama dönemiyorum (

nac canım ödemdir baksana adet olmuşsun üzme kendini....
bende tartılmayı bıraktığım için biraz düzensiz gitmişim kilo almışım
şimdi elma yiyorum öğleni hafif şeylerle atlatmak istiyorum bakalım

elacım çok güzel maydanoz tüketiyorsun...
bende sabahları tüketiyorum ama bi kaç dal ancak birazda dereotu

kızlaar bu sabah nişanlı iken çekildiğim bi kaç fotoya baktım ( yaa ne kadar da zayıf ve güzelmişim
tam 57 kilo idim ...59 ile gelin oldum 76 bile gördüm... ilaçları bırakalı 1 yılı geçti ama ben hala eski halime dönemedim
eşim ilk defa bu sabah tatile kadar zayıfla sonra çok üzülüyorsun dedi...
artık geçen sene ne kadar problem ettiysem :))

nac canım bugün sen yoğunsun sanırım...
ayy bi de regl döneminde çalışmak daha zordur (

merhaba kizlar ben ögle yemegine geldim nasilsiniz ben iyiyim aksa 1 saat pilates yaptim yemegimi yedim birazdan ise gidecem
dosba ve nact nasilsiniz canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…