Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar BMI değerlerine göre sıralamamız aynı. Bir tek listeden çıkanlar oldu, yoksa sıralama aynı.

taylorcuğum ben şişman grubundayım mesela
ölçülerimi yazayı
bel:74
karın:85
kalça:96
bacak en kalın bölgesi 54

Melzeyitciğim sen çok iyiymişsin maşallah İnşallah daha da iyi olsun tabii.

Benim ölçüler de bu sabah itibariyle şöyle:
bel:81.5
kalça:111.5
bacak en kalın bölgesi: 65.5
karın: bilmiyorum, hiç ölçmedim.

İleride bel 60, kalça 90 olsun istiyorum. Daha önce öyle olduğu olmuştu. Bacaklar da ona uygun (40-45 falan) olsa tamamdır.

Bu zaman kadar neler yapmışım, onları yazayım:

Bu takıma girdiğimden beri 4 hafta geçti. Bu 4 haftada:

2.7 kilo verdim. Belden 7.5 cm, kalçadan 2.5 cm inceldim.

Diyetisyenim haftada 1 kilo verecek şekilde diyet veriyor. Buna göre şu ana kadar 4 kilo vermiş olmam gerekiyordu. Ama diyetisyenim diyete uymak dışında hergün en az 30 dakika yürümem ve uykuma dikkat etmem gerektiğini de söylemişti. Bunları yapmadım. Az kilo vermem bu yüzden olabilir.

Ama inanın elimden geleni yapıyorum. ışim çok yoğun geçiyor. Spora enerji ve vakit kalmıyor. Özellikle yarın çok stresli geçecek. Gelecek Cuma sabahına kadar bir iş yetiştirmem gerekiyor. Yarın onun için çalışmaya başlayacağım. ınşallah bu haftayı sağ salim atlatabilirim.

Son düzenleme:
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates.
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 3 porsiyon tavuk ve salata, 1 dilim ekmek.
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir.
Akşam: Nohut yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 1 bardak yoğurt.
Ara: 4 mandalina.

Yemek yanlışım yok.

Spor: Yok maalesef. 15 dakika tempolu yürüdüm ama onu spordan saymıyorum.

selam kızlar nac.. canım tamam bu hafta beraber takılalım
ama en ufak yediğimiz şeyleri yazalım
mesela ben akşma 1 elma yedim yemekten sonra ama bir de üzerine 1 bardak nar suyu içtim
yani 2 porsiyon meyve oldu
bugün kaçakta yaptım hiç anlatmayayım

taylorcum saol canım ıbm desteğin için... gerçekleri görüyoruz... evet fazla kiloluyum özellikle bel bölgem karın kısmım ( ve birazda göğüsler (

ii gecelr diliyorum

Canım yok sen devamlı kiloluyum diyorsun ya, benim kafamda da öyle bir imaj kalmış. O dediğin mesajı yazarken işteydim, tablo yanımda değildi. Sadece BMI değerinde kategori değiştirdiğini hatırlıyordum ve "kesin obezden fazla kiloluya inmişti" diye düşünüp o mesajı öyle yazdım. Halbuki sen fazla kilolu kategorisinden normale inmişsin Darısı başıma.

iyi geceler kızlar eni bu hafta izinli yazın moralim sıfır paylaşımdada bulunamıyorum gördüğünüz gibi haksızlık etmek istemiyorum size izinde olmaz derseniz çıkarırsınız takımdan kendinize iyi bakın

iyi geceler kızlar.
bir süredir gelemedim işlerin yoğunluğundan ama aklım burada hep hepinizi çok özledim, kilo alıyorum 64 kiloyum (
çalışmalarım güzel gidiyor. makalelerim bitti itap yazıyorum :)) aştım sormayın.
nachtigallcim çok yoğunmuşsun bugün şekercim dersin çok sanırım cumaları ben de söz vermiştim genel sıralamada buralarda olurum diye ama aklımdan çıkmış kusura bakma ama halletmişsin, ellerine sağlık. Bana ne zaman ihtiyacınız olursa bir alo yeter, melzeyitim senin de işin çıkar aklınızda olsun ben cumaları evdeyim biliyorsunuz yardıma hazırım. Ama bugün dışarıdaydım babamların hastane devretmişti 8 aydır tadilattaydı görkemli bir açılış yaptılar bugün kokteyl falan herşey çok güzeldi, en güzel yeri de pediatri servisi olmuş o kadar güzel bir oyun parkı koymuşlar ki çocuklar için melis hiç çıkmadı oradan. Akşam da yemeğe gittik eve geldiğimizde saat 10 olmuştu.

bu hafta hemen hemen herkes kilo vermiş harika durumlar ama izinler artmış. kızlar önümüz yaz biraz kilo vermeye odaklanın az kaldı yaza 3 ay falan (söyleyene bakın ama ben son anda mayıs haziran sıkı diyetle 7 kilo vereceğim öyle kararım o zamana işlerimi toparlarsam dönerim aranıza)

karamanlım beni sormuşsun canım, doçentliğe hazırlanıyorum çok yoğun çalışıyorum bu sebepten bir süre ayrıldım. arkadaşlar kal yardım ederiz dediler ama bir kaptan tüm üyelerle ilgilenmeli okumalı yazmalı ben bunu yapamıyordum son zamanlarda ve huzursuzdum işte böyle. nachtigallcim çok iyi idare ediyor, tam tahmin ettiğim gibi. Senin de gözün aydın Allah kavuştursun kayınvalidenler gitmişler. Takıma gelirsin artık özledik.

öpüyorum herkesi çok daha sık gelmeye çalışacağım

Son düzenleme:

ne oldu canım neden moralin sıfır geçmişe de bakamadım yazdıysan bilmiyorum. Kilo da vermişsin. Sorunun neyse sıkma canını tatlı kuşuna sarıl opuyorumnanaktan

taylorcum beni de hesaplarmısın şekercim zahmet olmazsa merak ettim hangi kategorideyim.
kilo 64 (yazaren utandım)
boy 163
yaş 31
ne lazım bilmiyorum başka.a.s.

adcım oğluşun doğumgünü haftaya değilmi kaçırmadım umarım. sana menü yazayım eğer çocuklar yoğunlukta olacasa hoşlanırlar.

1 çeşit börek bugün açlışta yediğimiz peynirli sebzeliydi sigara böreği gibi sarıp kızarmışlar hoşuma gitti ama etli sebzili talaş böreği gibi olan da güzel oluyor ben bunu yaparım sıkça.
1 puğaça çatal vs eline kolay gelen tuzlu yaparsın
2 çeşit salata ben genelde birini patatesli havuçlu mayonez ve yoğurtlu yapıyorum ama çocuklar varsa mayonez koymayıp çok az yoğurtla ezilmiş havuç ve patatesi karıştırıyorum elimde köfte gibi yuvarlıyorum maydonoza batırıp servis tabağına koyuyorum üzerine minik çatal yada kürdan şık oluyor. birini de kereviz salatası, kısır gibi birşey yapabilirsin.
tatlı olarak yaş pasta var zaten ama ben çocuk yoğunluktaysa ya mozaik pasta ya da bonbon (mozaiktekinden daha küçük kırıyorsun bisküvileri gerisi aynı, elinde yuvarlayıp hindiztan cevizine batırıyorsun bu da şık oluyor) yapabilirsin.
karalahana salatası çok şık olur genelde turşu vs çeşidi zenginleştirirsin.

basit bir menü söyledim genelde böyle tercihler yaparım börek açmayı falan bilmem :)) ama sen diyorsanki ben beceriliyimdir bilmem yani bilmiyorumkismile

hadi kolay gelsin bitanem oğluşa mutlu nice yıllara geçen seneki doğum gününü hatırladım zaman ne çabuk geçiyor.

Son düzenleme:
1 ad1 22.4
2 CheGuevera 23.9
3 Nachtingall 24.5
4 dosba 24.9
5 fikriye_bg 26.0
6 taylor 28.4

18.5'tan az olursa: Zayif
18.5-24.9 arasi: Normal
25-29.9 arasi: Fazla kilolu
30-39.9 arasi: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Ben sınırdayım :))) Şunu biraz paylı bir şekilde aşağı çekmek lazım..
Checim seni tebrik ediyorum :)))))
Aslında ben hariç herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta daha da iyi olacağız..

Dosbikim, ben de dünkü kaçamağımı yazmayayım (
Bugün cumartesi, yepyeni bir hafta :)))) Daha kahvaltımı yapmadım. Yediğim ekmek kırıntısından haberin olacak :)))

Checim, sen dün de moralinin bozuk olduğunu yazdın. Merak ediyoruz seni (( Eğer anlatabileceğin bir şeyse her zaman dinleyebiliriz :) Tabi ki izne ayrılabilirsin, ama çok güzel kilo veriyorsun, çok azimlisin. Onca yoğunluğun arasında sporunu bile yapıp bize örnek oluyorsun, şimdi izne ayrılman kilo verme sürecini kötü etkiler mi? Bence bir daha düşün. Son yanıtın gene aynı ise izne çıkarsın canım kaydirigubbakcemile5

Hayatım, işlerinde epey yol katetmişsin :)))) Ne güzel..
Dünün de çok güzel geçmiş :)))
Bizim dünümüz çok komikti, şimdi olaylara dışardan bakıyorum da tam curcuna.. En azından benim kafamda :))) Sıralamayı eve geldiğimde yaptığımdan sorun olmadı, ohh dedim :)))
Canım, seni bekliyoruz mayısta, haziranda:))))) Melisisim nasıl? Öpüyorum

taylorcum beni de hesaplarmısın şekercim zahmet olmazsa merak ettim hangi kategorideyim.
kilo 64 (yazaren utandım)
boy 163
yaş 31
ne lazım bilmiyorum başka.a.s.

Canım, bi de ben deneyeyim. Benim için de pratik olur. Taylorcığım da kontrol eder :)))
Canım, senin beden kitle indeksin 24. Sınırdasın sen de.

Canlarım, ben şimdi ufak ufak okula gideceğim :)))) Sonra görüşürüz.
Sevgiler..
Dosbikim: kahvaltıda eşimin dünden kalan çeyrek hamburgerini yedim. Zencefilli çayımı, kahve ve efervesan gingko bloba içtim. Midem caldır culdur.
Adcım: sen de sen de limonlu zencefilli çay alacaktın. Aldın mı, beğendin mi?

Kızlar, 3. takımın ceza sistemini çok beğendim. Biz de bir varyasyon mu yapsak?

günaydıııınnnnn a.s.
sabah kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 dilim keçi peyniri
domates
ben ekmekleri eşime göre yiyorum diyetisyeni ne derse artık :))
eşimin bu haftaki yeşil çayına ilave olarak bi de biberiye çayı eklnemiş durumda... bende deneyeceğim
buralardayım kızlar
nac.. canım ben de her lokmamı yazacağım canım

günaydın arkadaşlar,daha kahvaltı edemedim oğluma sağolsun kucağımda gezdi hep.Neyse şimdi oturcaz sofraya bakalım neler yedircek bana :))))))))))))

slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PıSBOĞAZIN TEKıYıM

haftasonu sessizliği gelmiş
buzdolabımı sildim darısı fırına :))
mantı yedim kızlar ama küçük bi kase kadar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…