selam kızlar. liste birbirine girmiş. :)) halloldu sanırım. melzeyitim bir dahakine sadece kilomu yazayım sen yada nachticim eklersiniz hayatım.aslında doğrusuda bu. hani sizi sıkıntıya sokmamak adına daha iyi olur sanırım . öpüyorum canlarım buralardayım.
bu arada doğum günü için menüler bekliyorum hatunlar.
selam kızlar
öncelikle karamanlı meliscim akademik kariyeri için bi karar aldı ve kaptanlığı bıraktı ama saolsun bizi yalnız bırakmamaya çalışıyor
yeni kaptanımız nachtigall
taylor canım tiroid ilacı kullanacak kadar hormonlarım dengesiz değilmiş ama doktora zayıflamak istediğim sölediğim için bana ilaç verdi ve faydasını gördüm... daha dozunu artıracağını sanmıyorum çnk zayıfla gel azaltacağım dedi şu an günde 1 tane kullanıyorum
bugün koşu bandına çıkmadım sanırım biraz kilolarıma kırgınım...tam da böyle davranmamı istiyorlar...
p.tesi temizlik var ve cuma günüm var haızlrık yapacağım
adcım arkadaşla konuşurken günüm için çok pratik bi pasta tarif etti istersen verebilirim ama bende denemedim bol kalorili :))
dün eşim diyetisyene gitti listesi değişmiş... benim listem nerdeyse hiç değişmeden diyetim son bulmuştu(
bana değişik ve güzel gelen bi tarif var sizinle paylaşmak istedim
tabii miktar eşime göre ama bizde yarısını deneyebiliriz
sabah kahvaltısında 4yemek kaşığı çökelek ,pul biber,1adet dövülmüş ceviz içi,maydanoz-dereotu hepsi karıştırılarak hazırlanıyor
zeytini çıkarmış buna ek 1 tk bal veya pekmezi var zaten vardı...
bugün marketten çökelek alacağım yarın kahvaltıda denerim artık hem peynir değişik hale gelmiş olur hem pulbiber metabolizmayı hızlandırır... güzel görünüyo :))
kızlar günaydın dün çok berbat birgün geçirdim
sonra anlatırım o yüden sinirden karnım davul gibi dünkü kilomu vericem bugün hiç çıkmadım baküle
kilom 68.4 sonra girerim
evet yine sessiz nac...
kilom sabahki ile aynı 67.9 yani 200gr gitmiş
haftaiçi 67.3 görmüştüm sanırım tartı stersi yapıyorum yada dün yediğim köfte şişirdi...
biraz önce tartımın pilini çıkardım melzeyite söz vermiştim
bir hafta daha devam edeyim değişiklik olmazsa biraz izin isteyeceğim çnk yaz tatilimden başka izin yapmadım ve alışkanlık olmaya başladı birazda rahat bırakmak istiyorum kendimi ... yemek olarak değil tabii ki :))
moralim bozuk çnk 1 haftadır hiç aralıksız koşu bandına çıkıyorum kaçamak yapmadım diyetisyenimin listesine uydum(
bu hafta da vermezsem daha strese girerim hem 2 hafta boyunca misafirim var sonrada sanırım annemler gelecek izinli olman belki ii gelebilir
ay daha kimce gelmedimi ben mi göremedim.Kilomu akşam söyledim sabah da değişne bişey yoktu 300 gr vermişim. 68.200 gr az da olsa biraz moralim oluyor.Bu hafta çok düzenli geçmesede en azından bazı güzel alışkanlıkları kazanmaya başladım.yeni haftamız için daha iyi sonuçları alırım umarım.
Çağla canım ban listeyi gönderbilirmisin.
Çağla canım gündüz meşgül oluyor genelde.ondan giremiyorum.Aşamda sanberin uyumasını bekliyorum sonra biraz işlerim bitirmeye çalışıyorum ve anca geç saatlerde girebiliyorum
Günaydın kızlar 600 gr. vermişim. Normalde diyetisyen haftada 1 kilo verecek şekilde ayarlıyor. Ama geçen hafta verdiğim 200 gramdan sonra 600 gr. çok iyi geldi.
fikriyecim seni geçmiş görünüyorum, ama sen benden BMI yönünden çok iyisin. Kazanmak için asıl BMI'da geçmek lazım.
canlarım kilo oranı nasıl hesplıyoruz unutmuşum ben.ben de hesaplayım çağlaya yardımcı olayım azıcık.
merhaba kızlar bu hafta kilo alan olmamış galiba tebrik ediyorum ben de 2 gün önce 85,5 çıkmıştım bugün neyse ki 84,8 im üstelik de dünkü kaçamaklarımdan sonra moralim yerine gelmeye başladı bugün düzenli devam ediyorum regl olamadım onun verdiği şişkinlik de var o yüzden kendimi kasmıyorum çok fazla kasınca hiç veremiyorum bunun da farkına vardım sabah kahvaltımı bu defa herkesle birlikte yaptım sanırım ayrı sofrada yiyince doymuyor insan tabağına kısıtlı aldığı için sofrada çok ölçülü yediğime inanıyorum 1.5 dilim kepek ekmeği bir parça tulum peyniri 1 çay kaşığı çokokrem 4 tane zeytin tek şekerli de çay sabah kahvaltısı için normal olarak görüyorum şekeri de epey azalttım eskiye göre çok fazla siyah çay içmem kahvaltıda içesim geldi inşallah hiç şeker atmadan da içebilirim ilerde diğer öğünlerimde de çorba ve ıspanak olacak muhtemelen evde pırasa da var ama nefret ederim pırasadan niyeyse diyet için uygun olan şeylerden nefret ediyorum :bbo:
selam kızlar. liste birbirine girmiş. :)) halloldu sanırım. melzeyitim bir dahakine sadece kilomu yazayım sen yada nachticim eklersiniz hayatım.aslında doğrusuda bu. hani sizi sıkıntıya sokmamak adına daha iyi olur sanırım . öpüyorum canlarım buralardayım.
bu arada doğum günü için menüler bekliyorum hatunlar.
kimsecikler yok yine yaaaa kızlar nerelerdesiniz bakim bakın ben dersime ara verip geldim size bakmaya ama hiç biriniz yoksunuz
selam kızlar
öncelikle karamanlı meliscim akademik kariyeri için bi karar aldı ve kaptanlığı bıraktı ama saolsun bizi yalnız bırakmamaya çalışıyor
yeni kaptanımız nachtigall
taylor canım tiroid ilacı kullanacak kadar hormonlarım dengesiz değilmiş ama doktora zayıflamak istediğim sölediğim için bana ilaç verdi ve faydasını gördüm... daha dozunu artıracağını sanmıyorum çnk zayıfla gel azaltacağım dedi şu an günde 1 tane kullanıyorum
bugün koşu bandına çıkmadım sanırım biraz kilolarıma kırgınım...tam da böyle davranmamı istiyorlar...
p.tesi temizlik var ve cuma günüm var haızlrık yapacağım
adcım arkadaşla konuşurken günüm için çok pratik bi pasta tarif etti istersen verebilirim ama bende denemedim bol kalorili :))
selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;
BU HAFTA HİÇ KİLO VEREMEDİMalsanaalsanasmile
BEN PİS BOĞAZIM TEKİYİM:kedi:
hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum
canım çıkmalıyım kardeşim tepemde bekliyo bilgisayar başına geçmek için yatmadan geçebilirsem başına gelirim öpüyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?