Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim hatam aralarda kaçamak yapmak
Belli bir kaçamağım yok. Yemek günlüğü tutmaya başladım. Word'de tablo hazırladım, her öğün yediklerimi yazacağım. Yoksa şuursuzca kaçamaklara devam ediyorum.
İsteyen arkadaşlara mail yoluyla tabloyu gönderebilirim. Bu hafta da kilom hiç oynamadı. Düşünüyorum da geçen cuma börek yedim(gerçi cumaları kendimi mazur tutuyorum) pazar 1,5 lahmacum yedim. Pazartesi akşamı ekmeği kaçırdım. Salıyı hatırlamıyorum. ÇArşamba 15 tane kuru pasta yedim. Dün akşam pizzanın üstünü yedim. Ohhh ne ala..
Ama güzel sıvı tükettim. Bu hafta da aynı gideceğim.

13.TAKIM 145. ETAP

ad1 (54.9 / ---- /--- / &#37
dosba (68.1/---- /----/- %)
Nachtigall ( 62.6 / 0 / 0 / 0%)
melzeyit (77.8 / -- / -- / --%)
fikriye_bg (69.5 / --- / --- /--- %)
CheGuevera (69.1 / ----/---/---%)
taylor(72.3/ --- / --- / ---%)
nur_84 (76.4/----/---/---%) geri dönmek üzere ayrıldı
derya_julia (81.2/----/---/----%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (555,5/----/---- /----%)

Son düzenleme:
günaydıııııınnn a.s.
kızlar sabah tartıldım biraz vermişim ama şişlerimin olduğunu düşünüyorum kilomu 11 gibi bildirsem olur mu acaba ??
ben buralardayım :))
klasik kahvaltımı 1 dilim ekmekle yaptım

canım kilonu yazmamışsın

dün eşim diyetisyene gitti listesi değişmiş... benim listem nerdeyse hiç değişmeden diyetim son bulmuştu (
bana değişik ve güzel gelen bi tarif var sizinle paylaşmak istedim
tabii miktar eşime göre ama bizde yarısını deneyebiliriz
sabah kahvaltısında 4yemek kaşığı çökelek ,pul biber,1adet dövülmüş ceviz içi,maydanoz-dereotu hepsi karıştırılarak hazırlanıyor
zeytini çıkarmış buna ek 1 tk bal veya pekmezi var zaten vardı...
bugün marketten çökelek alacağım yarın kahvaltıda denerim artık hem peynir değişik hale gelmiş olur hem pulbiber metabolizmayı hızlandırır... güzel görünüyo :))

dosbikim bildir canım istediğin saatte. Cep te.den giriyorum foruma. tarifini okudum canım, ama yanıt veremiyorum derse giricem. benim diyetisyenimle ilgili düşüncelerim seninkiyle aynı.

dosbikim bildir canım istediğin saatte. Cep te.den giriyorum foruma. tarifini okudum canım, ama yanıt veremiyorum derse giricem. benim diyetisyenimle ilgili düşüncelerim seninkiyle aynı.

iyi dersler diliyorum canım... benimki çok ünlenmiş ama bu çok daha iyi... eşimi hiç sıkmıyo ve 1 ayda 4 kilo verdi,kas oranı arttı ve vücuttaki su dengesi sağlandı...
yani herşey olumlu... bende nisanda gitmeyi planlıyorum

kızlar günaydın dün çok berbat birgün geçirdim
sonra anlatırım o yüden sinirden karnım davul gibi dünkü kilomu vericem bugün hiç çıkmadım baküle
kilom 68.4 sonra girerim

evet yine sessiz nac...
kilom sabahki ile aynı 67.9 yani 200gr gitmiş
haftaiçi 67.3 görmüştüm sanırım tartı stersi yapıyorum yada dün yediğim köfte şişirdi...
biraz önce tartımın pilini çıkardım melzeyite söz vermiştim
bir hafta daha devam edeyim değişiklik olmazsa biraz izin isteyeceğim çnk yaz tatilimden başka izin yapmadım ve alışkanlık olmaya başladı birazda rahat bırakmak istiyorum kendimi ... yemek olarak değil tabii ki :))
moralim bozuk çnk 1 haftadır hiç aralıksız koşu bandına çıkıyorum kaçamak yapmadım diyetisyenimin listesine uydum (
bu hafta da vermezsem daha strese girerim hem 2 hafta boyunca misafirim var sonrada sanırım annemler gelecek izinli olman belki ii gelebilir

ay daha kimce gelmedimi ben mi göremedim.Kilomu akşam söyledim sabah da değişne bişey yoktu 300 gr vermişim. 68.200 gr az da olsa biraz moralim oluyor.Bu hafta çok düzenli geçmesede en azından bazı güzel alışkanlıkları kazanmaya başladım.yeni haftamız için daha iyi sonuçları alırım umarım.

Çağla canım ban listeyi gönderbilirmisin.

Çağla canım gündüz meşgül oluyor genelde.ondan giremiyorum.Aşamda sanberin uyumasını bekliyorum sonra biraz işlerim bitirmeye çalışıyorum ve anca geç saatlerde girebiliyorum

canım gayet ii vermişsin ben bu hafta çok sıkı tuttum ama olmadı yine benim çok moralim bozuluyo (

günaydın canım,bilmiyorum ama ben de de çok garip bir hafta sabit oluyor kilolarım bir hafta birden 200 300 gr vermiş oluyorum.Büyük bir ihtimalle sıfı topluoyrum ben de.Bu hafta 2 kez ısırgan otu çayı içtim( çok kötü tadı var) galiba o iyi geldi.

13.TAKIM 145. ETAP

ad1 (54.9 / ---- /--- / %)
dosba (68.1/---- /----/- %)
Nachtigall ( 62.6 / 0 / 0 / 0%)
fikriye_bg (69.5 / --- / --- /--- %)
CheGuevera (69.1 / ----/---/---%)
taylor(72.3/ 71.7 / 0.6 / 0.83%)
nur_84 (76.4/----/---/---%) geri dönmek üzere ayrıldı
derya_julia (81.2/----/---/----%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (555,5/----/---- /----%)

Günaydın kızlar 600 gr. vermişim. Normalde diyetisyen haftada 1 kilo verecek şekilde ayarlıyor. Ama geçen hafta verdiğim 200 gramdan sonra 600 gr. çok iyi geldi.

fikriyecim seni geçmiş görünüyorum, ama sen benden BMI yönünden çok iyisin. Kazanmak için asıl BMI'da geçmek lazım.

[

Bak sen bak,bu hafta çok çok dikkat etmem lazım yoksa beni geçersin.
Tebrikler canım çok sevindim senin adına a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…