- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
1.65 boyum canım
Sağol canım.
kızlar nasılsınız yediklerim sabah klasik kahvaltıı ara bir parça ekmek ve bol yeşillik akşam yağsız çiğ köfte yedim 4-5 tane bide ben bugün tatlı yaptm ve 2 dilim yedim ama biliyormusunuz gün boyu canım yemek istiyordu tatlı yiynce iştahım kalmadı meğer ondan günboyu yemek düşünüyormuşum
ama bu hafta fazla kilo veremedim nedense durdu gitmmiyor ne yapabilirmi sizce
geçmişi okuyamadım
taylorcuğum boyum 169 cm ama ben iri kemikli olduğumdan tartıda biraz fazla gelirim yanı 65-66 en ideal kilom ondan az olunca hortlak gii oluyorum ve neredeyse 36 bedene düşüyorum
onuda istemem ayyy idil baskülü kırıyorrr
birazdan geçmişi okur tekrar yazarım
Canım ne güzel 4 kilo fazlan kalmış sadece. Ha gayret az kalmış. Doğumdan sonra veremedim demişsin ama bak ne güzel vermişsin. Aman devam et.
Canlarım, gününüz aydın olsun :)))
Sabah 62,9 çıktım, çok sevinçliyim. Hafta içi 63,6 bile çıkmıştım.
Kahvaltım aynı. 2 dilim ekmek, kahve, zeytin ezmesi, peynir.
Artık öğle aralarımız var : öğle yemeği için kıymalı kabak ve 1 dilim ekmeği termosuma koydum. Ayranla birlikte yiyeceğim. Öğleye doğru arası için de yanıma 3 tane ufak mandalin aldım.
Taylor'cım, boyum 1.60 Normal kilo sınırlarında kalmam için 64 kiloyu geçirmemem gerekiyor. Olmama gereken en düşük kiloyu yazmıyorum, olamam zaten :)))
Hepinize güzel perşembeler, sağlıklar..
Tebrikler canım. Yemeklerin de çok güzel görünüyor.
selamlar arkadaşlar ancak girebildim
deryacım 3 dilim tam kepek ekmeği sabah ama ben gün içinde ekmek türü unlu mamül tüketmiyorum daha çok sıvıyla geçiyor günüm
taylor canım boyum 1.66
gelelim bugün ki mönümüze
sabah 2 dilim ekmek(kepek ekmeği)
yarım yumurta çok az miktarda peynir
domates ve salatalık yanında da çay
biraz öncede eti formun mısır gevreklerinden 2 tane yedim aralarda su içiyorum şimdide çay aldım
Ben de tam ekmek yiyorum nurcum. Ben tam buğday yiyorum. Hem tadı güzel hem de çok sağlıklıymış. Gün içinde ekmek yemiyorsan kahvaltıda 3 dilim az bile. Aman halsiz düşme canım.
Dosbikim, zaten hepimizin etkin katılımı ilk kuralımız. Bu aralardaki katılım düşüklüğünü havalara bağlıyorum. Eminim ki artacak.
Verilecek kilolarımız ve desteğe çok ihtiyacımız var kızlar.
Birbirimizi daha çok desteklemeliyiz. Bu aralar özellikle.
Hepimiz bazı zamanlar diyet yaparken çok zorlanıyoruz ve en çok bu durumda en çok desteğe ihtiyacımız oluyor. Birlikten kuvvet doğar :))))
Evet canım doğru söylüyorsun. Bu takımlar zaten bunun için.
Kızlar, hepimiz çoğunlukla kendi yediklerimizi yazıyoruz. Bu elbette ki çok önemli. Buna ek olarak birbirimizin yedikleriyle, yemedikleriyle de ilgilenebiliriz. Kızlar, artık bu haftadan itibaren en az kilo veren arkadaşlarımız ya da kilo alan arkadaşlarımızla özel olarak ilgilenelim. Destek olalım.
Evet, yapalım valla.
canım tam olarak bilmiyorum doktora gitmedim hiç
ama aldığım kortizonlardan sonra oldu sanırım
çnk genelde oluyormuş bende kalsiyuma dikkat etmedim tam anlamıyla
şimdi keçi peyniri,süt yoğurt her gün tüketiyorum
şimdi biraz hafifledi ama yüryüşlerden sonra zorlanıyorum
ağrım oluyor ... inş. yakın zamnda geçer
Geçmiş olsun canım. Aman ihmal etme, geçmezse doktora git.