Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nurcum ,deryacım afiyet olsun. fikriyecim 28 şubatta nasip olursa 2 yaşı bitecek. sana diyorum ama benimde yiyesim gelmiyor pikolatayı.
hediye konusunda bilmiyorum ama sanırım malum oluyor. aklıma gelen kesin bu olur dediğim arkadaşım çıktı. erdimmi ne. kaydirigubbakcemile3
nachtigalim,fikriyecim sizlerede afiyetler olsun. yarasın. kaydirigubbakcemile3
hayatım bol yeşillikli salatadan şaşma derim,ayrıca her yemeğe oturmadan önce 2 bardak cu iç yada fazla inan çok tıkıyor insanı zorda olsa iç hayatım. hemen acıkmazsın belki.
ben ne yedim bugün.
sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
ara 5 ad light bisküvi 2 elma
öğle yemeği olarak 1 saat önce sandviç ekmeğinden tost yedim. malesef iş yoğunluğumdan dışarı çıkamadığım için yedim onuda çaycıdan söyledim. akşam içi biirşey demiyorum henüz belli değil.
şimdi limon soda içiyorum. eve gidince 2 fincan yeşil çay ve 1 lt su içmeye çalışacağım.
dün gittiğim doğum gününde 1 tane ıspanaklı börek,yarım kase makarna salatası yedim. pastasından 1 çatal aldım.
ve 2 bardak çay içtim. akşamyemeği yemeden gitmiştim.
neyse kızlar birazdan çıkarım bu akşamda hasta ziyaretine gideceğim. spor olayı yine olmadı anacım hangi birine yetişeyim bakalım yarın akşama ne olacak. gitmezsem muhakkak yapıcam sporumu. yokki bir spor aletimiz kolay halledelim şu işi. :1closedeyes: ama olsada yapılmıyor nede olsa,aerobikle yetineyim bari ben. kaydirigubbakcemile3
neyse kızlar hepinizi çok ama çok öpüyorum hoşçakalın.

Canım, kahvaltı var :))) Onu sabah evden çıkmadan yazmıştım diye tekrarlamadım :)))
Planımı değiştirdim, akşam yemeğinden sonra sporumu yapacağım. Şimdi yeşil çayımla az leblebi yiyorum

Canım ya, haftasonu 4-5 günlük salatamı hazırlamam lazım. Yoksa üşeniyorum. Bol dereotu, maydonoz,roka ve salatalıklı salata hazırladım mı keyfime diyecek olmuyor. Bi de çok başarılı kaplarım var 5-6 gün taptaze saklıyor. Yapayım bari bu haftasonu.

Dünkü ıspanaklı börek ve makarnadan tek başlarına bi şey olmaz ama birleşince hafif kaçmış olmuş canım ama bugün toparlamışsın canım.

Canım, hastanıza da geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşsun:)) Hayatım benim spor aleti var da ne oluyor? Yumurta kapıya gelince işlevserlik kazanıyor:)))

canım alıyorum gerçekten. 2 hafta içinde diyetisyene başlayacağım. Aslında eskisi gibi yiyorum ama artık meme olayı iyice azaldı sanırım ondan kilo almaya başladım. emzirmeyle güzel kilo veriliyor ya da çok yesen de koruyorsun. Ben 65i bile gördüm ama regl oldum (

sağol kallistem ellerine sağlık. a.s.

eyvah birinin stresi bitmeden birisi daha ama çok sevdiğim birine çıktı hadi hayırlısı canım istediğin şeyi yaz hemen alayım yoksa çok zorlanacam galiba :)))))

ben de çok heyecanlandım ama biraz araştırma inceleme yapmam düşünmem gerekece.

iyiyim adcım sağol çalıştıkça keyfim yerine geliyor çok yarım işlerim vardı onları tamamlıyorum. Kilo işine canım sıkılıyor çok yiyorum galiba ama bu işi ele alacağım çok yakında. Aranıza kilo vermiş olarak dönerim haftanın bireyselde birincisi olaca duruma gelince döneceğim :)) ne plan ama. Kamerayı görmeyeceği bir yere koysan adcım.
ben de seni kocaman öpüyorum.

hva çok güzeldi fikriyecim ben de melisi çıkardım biraz iyi oldu. Arkadaş bulduk yan apartmanda 2 yaşındaymış o da.

geçmişte olan biri demek :kedi:

selam kızlar
patates salatası yaptım güzel olmmuştu 1 kase yedim
1 dilimde pasta ( çok üzgünüm
akşam bişey yemedim
çay içeceğim
çekilişte çok heyecanlandım acaba ben kime çıktım ??

Dosbikim, ben de çok merak ediyorum acaba ben kime çıktım?

Çekilişe yeni arkadaşımız da katıldı. Kendimizi, sevdiğimiz şeyleri bahsedersek sanırım birbirimize çok yardımcı olmuş oluruz :))))

Canlarım, eve geldikten sonra 2 bardak yeşil çay içtim, çok az leblebi yedim. Şimdi de akşam yemeğimi yedim. 1/2 kase çorba, kabak ve ayran. Yarım saat sonra da yediklerimi yakacağım:)))

evet aslında herkes kendinden biraz bahsetsin :))
mesela ben geçen çekilişte yoktum :)) yada yeni arkadaşlar beni çok tanımıyor bende onları çok yakinen bilmiyorum bu nedenle herkes kendinden bahsetsin

Azmettim, geçen çekilişte yazdıklarımızı aradım ama bulamıyorummmm. Ara ara sayfalarda denk geldi ama başlangıcını bulamadım, pes ettim.
Kendimi tanıtacağım, ama önce bisiklete binip geleyim. Hevesim kaçmasın :))))
Öpüldünüzz

ben bu sefer kendimi tanıtmayacam nasıl olsA kime çıktığımı anladımm artık bekliyorum arkadaşım ne deyim 4 gözle ama galiba en son ben alacam hediyemi anladın sen onu :))))
dosbacığım ve nach bana çıktınız siz ne alayım kızlar sizeee melisimide unutmayım melisciğim aarayacaktım seni bugün ama elim bir türlü telefona gitmedi canımm
ben kime çıktım bu arada benim kurbanımın adının içinde a harfi var hadi burdan buyrun:))

Nerden biliyosun melzeyitim kime çıktığını? Ben sana mı çıktım? Melisim kime çıktı?
Ben kime çıktım?

Yaa canım benim de var spor aleti, spor salonunda üyeliğim de var. Gönlün olmayınca yapılmıyor. Bir de ben çok uykusuz kalıyorum ondan olabilir.

Canım diyetisyene başlayacak olmana çok sevindim. Çok kolay gelsin.

isminin içinde a olmayan nerdeyse yok :))

Nerden biliyosun melzeyitim kime çıktığını? Ben sana mı çıktım? Melisim kime çıktı?
Ben kime çıktım?
hahahahaha meraklı kaptan :))
ben kime çıktım :))

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Kabak yemeği, 1 bardak yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
Ara: 16 badem, 2 mandalina, 1 bardak yeşil çay
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 bardak yoğurt, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 4 mandalina

Sonra: 2 kivi, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir. Bunlar fazladan oldu. Kivilerden 0.5 puan, ekmek ve peynirden 1 puan kırıyorum. Bugün kendime 8.5 puan veriyorum.

Spor: Yok

Bu arada bu kadar çok yememin sebebi sanırım çok uykusuz kalmış olmam. Diyetisyen de uykusuzluğun şişmanlattığını söyledi. Vücut kriz anı olduğunu düşünüp yağ depolamaya başlıyormuş. Benim ekstradan bir de iştahım açılıyor. Aslında çok uykusuz olduğumda yüzüm çöküyor ama vücutta tam tersi etki oluyor. Yaa bir de spor yapmaya hali olmuyor insanın. Bir daha uykuma çok dikkat edeceğim.

Nachtingall, dosba, CheGuevera, nur_84 boyunuz kaç kızlar? Çok özel değilse tabii.

ay anca geldim accık sonra yazacam öptümmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız yediklerim sabah klasik kahvaltıı ara bir parça ekmek ve bol yeşillik akşam yağsız çiğ köfte yedim 4-5 tane bide ben bugün tatlı yaptm ve 2 dilim yedim ama biliyormusunuz gün boyu canım yemek istiyordu tatlı yiynce iştahım kalmadı meğer ondan günboyu yemek düşünüyormuşum
ama bu hafta fazla kilo veremedim nedense durdu gitmmiyor ne yapabilirmi sizce
geçmişi okuyamadım
taylorcuğum boyum 169 cm ama ben iri kemikli olduğumdan tartıda biraz fazla gelirim yanı 65-66 en ideal kilom ondan az olunca hortlak gii oluyorum ve neredeyse 36 bedene düşüyorum
onuda istemem ayyy idil baskülü kırıyorrr
birazdan geçmişi okur tekrar yazarım

canım nasılsın sen bu aralar kariyer yapıyorsun takma kafanakiloları öpüldün
bne hiç veremedim galiba bu hafta çok üzgünüm çok
derya cıkm güzel beslenmişin sana sorduğum soruya yanıt vermedin
benimde yok hele şu yürüme bantları birgün alacam onlardan mutlaka
bende uykusuz kaldığımdakilo alırım zaten oy üzden veremedim doğumdan sonra

herkee iyi gecelr öpüldünüz tekrar

Canlarım, gününüz aydın olsun :)))
Sabah 62,9 çıktım, çok sevinçliyim. Hafta içi 63,6 bile çıkmıştım.
Kahvaltım aynı. 2 dilim ekmek, kahve, zeytin ezmesi, peynir.

Artık öğle aralarımız var : öğle yemeği için kıymalı kabak ve 1 dilim ekmeği termosuma koydum. Ayranla birlikte yiyeceğim. Öğleye doğru arası için de yanıma 3 tane ufak mandalin aldım.

Taylor'cım, boyum 1.60 Normal kilo sınırlarında kalmam için 64 kiloyu geçirmemem gerekiyor. Olmama gereken en düşük kiloyu yazmıyorum, olamam zaten :)))

Hepinize güzel perşembeler, sağlıklar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…