vaybe..ben geride kalıyorum a,yarın daha çok dikkat etmeliyim.
canım benim boyum 1.65 biliyorum ama en son ölçtüğümde 163 çıktı bilmiyorumkismile ilginç kilo verince boyundan mı vercem ben eyvahedigeldismile
ay ben obez grubuna girdim demekki,ama bunu zatenbiliyordum.Bu günlerde acayıp şişkinlik var ben de nedeni tahmin ediyorum ama bakalım birkaç gün sonra düzelmesi gerk.
oh ne güzel,ben su miktarımı ölçmedim ama 1.5 lite içmişimdir baya içtim çünkü.
bugün yediklerim
kahvaltıda 1 bardak yeşil çay
sonra 1 dilim helim peyir ve yarım simit
oğlende 1 geryfrut,birkaç tane kaşu
ara 1yarım armut
akşşam pilav ve tavuk
sonra 1 mandalina
ve en kötüsü çikolata yedim.ben bu çikolataları ne yapcam,hiç dayanamıyorum.Evde de bulundurmuyorum ama birden bi tuturuyorum çocuk gibi eşime bakkaldan aldırıyorum ve birkaç saniye içinde bitimiş oluyorum. eyvahedigeldismile
merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir. Bir bakınayım dedim şöyle özledim çok hepinizi.
Çalışmalarım güzel gidiyor son sürat devam dersler başladı ama bu hafta. Biraz kilo aldım sanırım canım çok sıkılıyor bu duruma. İşte böyle benden pek bir haber yok.
Nachtigallcim çekilişi bekliyorum heyecanla.
Adcım senin oğluşla benim kız oynak çıktılar bence de yetenek sizsiniz yarışmasına sokalım :)
herkesi öpüyorum iyi geceler. Gününüz güzel geçsin.
günaydııııınnnnn a.s.
Sana da günaydın dosbikim. Artık erken uyanıyorsun :))
Fıstıklar hepinizi eşleştirdim :)) adreslerinize özel posta ile yolladım banada hediye yollarsınız sanırım hehe :))
arkadaşlar hayırlı olsun hediyeleşmeniz, adres ve bilgiler eline ulaşmayan olursa bana bir mesaj atıversin lütfen..
yavaş yavaş yoluna girecek inşallah herşey. sen yeterki moralini bozma hayatım. :teselli: ilaç seni çok etkilemeden kilo verirsin umarım. opuyorumnanaktanmrb arkadaşlar çok yorgunum daha ders bile çalışmadım öğlenleyin doktora gittim sonuçlarımı aldım b12 vitamin değerim eskiye nazaran çok daha iyi artık iğnelerimi her gün değil 15 günde bir yaptırıcam tiroid e gelince sadece tsh değerimde sorun var t3 ve t4 değerim normal senin değerlerinde ilaca gerek yok ama kilo vermeni hızlandırması için yazalım dedi 2 ayda bir de kontrolüm olacak..
dosbacım senin kullandığın ilaçla aynı ilaç şimdi baktım reçeteye günde yarım kullansan yeterli aslında ama madem hızlandırmak istiyoruz kilo vermeni günde 1 tane kullanabilirsin dedi eğer şikayetlerin olursa yarıma düşür öyle devam et dedi sen ne şekilde kullanıyordun canım yan etkileri olabiliyormuş çünkü çarpıntı heyecan sinirlilik gibi..
sağol canım.çok eğlendiğim söylenemez,kalabalık ve sıkıcıydı.herkeste yesek içsek gitsek havası vardı. neyseki ben biraz şenlendirdim ortalığı. buyrunnnnnnnnnOhh, afiyet olsun canım. Doğum gününde de iyi eğlenceler.
Ben neler yedim. 1/2 kase çorba, 1 dilim ekmek ve brokoli. Çeşni olsun diye çemen de yedim. ınşallah yarına insanlar yanımdan uzaklaşmaz :)) Canım, gene çok tatlı istedi, 1 çay kaşığı bal yedim. 20.30 gibi de ayranımı içerim. 22 gibi de kuru kayısı yiyeceğim.
Dikkatimi çekti de günde 4 kuru kayısı yediğimde tatlı çekmezdi canım. Sanırım günlük şeker ihtiyacımı karşılayamıyorum. Bugünden itibaren kayısı gene hayatımda :)))
Hepinize güzel akşamlar..
çok fazla sıkıntı yapma hayatım,yaptıkça o istek hiç gitmiyor aklından sürekli yemek istiyorsun.istediğin zaman yiyebilirsin mesajı ver vücuduna vede istediğin zaman ye. yasaklar hep tatlıdır ya hani o misal. gerçi yasağımızda tatlı anacım ne yapcaz ki kaydirigubbakcemile3benimde cnaım sürekli tatlı istiyor kızlar ne yapmalıyım direkmen baklava itiyor bide öyle melzeyitin dediği gib sütlü tatlı değil neden olabilir acaba gün boyu istiyor.gelelim bana sabha normal kahgvaltı ara 1 elma öğlen yok bişey akşam börewk mercimek çorbası vardı
oh oh maşallah yine güzel doymuşsun hayatım.afiyetolsun.Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Öğle: Karışık zeytinyağlı tabağı, 1 bardak yoğurt, 2 mercimek köftesi
(salata yoktu, ve 1 dilim ekmek yerine 2 mercimek köfte yedim. Hata olduğunu sanmıyorum ama yine de diyetisyene soracağım)
Ara: 16 badem, 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 bardak yoğurt, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 4 mandalina
Spor: 45 dakika aralıksız spor yaptım (hızlı templolu yürüyüş ve crosstrainer -kolları bacakları aynı anda çalıştıran şey-) :lepi:
Yiyecek yanlışım yok (gerçi diyetisyene de soracağım ama bana yok gibi geldi), kendime 10 puan veriyorum.
fikriyecim,ellerinde var kıymet bilmiyorlar.olmasa bizim gibi bakarlar. kaydirigubbakcemile3ayıp yani,evde var sende hiç mi kullanmıyorsun.
bak canım benim gözüm de onda.onun için kullanm ka lazım,yoksa biz gelip alırız.
vaybe..ben geride kalıyorum a,yarın daha çok dikkat etmeliyim.
canım benim boyum 1.65 biliyorum ama en son ölçtüğümde 163 çıktı bilmiyorumkismile ilginç kilo verince boyundan mı vercem ben eyvahedigeldismile
bugün yediklerim
kahvaltıda 1 bardak yeşil çay
sonra 1 dilim helim peyir ve yarım simit
oğlende 1 geryfrut,birkaç tane kaşu
ara 1yarım armut
akşşam pilav ve tavuk
sonra 1 mandalina
ve en kötüsü çikolata yedim.ben bu çikolataları ne yapcam,hiç dayanamıyorum.Evde de bulundurmuyorum ama birden bi tuturuyorum çocuk gibi eşime bakkaldan aldırıyorum ve birkaç saniye içinde bitimiş oluyorum. eyvahedigeldismile
merhabalar melisim gene rastlaşamadık. canım keyfin yerinde anlaşılan sevindim. daim olsun inşallah.merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir. Bir bakınayım dedim şöyle özledim çok hepinizi.
Çalışmalarım güzel gidiyor son sürat devam dersler başladı ama bu hafta. Biraz kilo aldım sanırım canım çok sıkılıyor bu duruma. ışte böyle benden pek bir haber yok.
Nachtigallcim çekilişi bekliyorum heyecanla.
Adcım senin oğluşla benim kız oynak çıktılar bence de yetenek sizsiniz yarışmasına sokalım :)
herkesi öpüyorum iyi geceler. Gününüz güzel geçsin.
hangisi hafifse onu yap hayatım.ikiside değil ama aralarında böyle seçim yapabilirsin. eyvahedigeldismile eheehe ama ben kısırı daha çok severim. ben gelcem ya oturmaya.neyse kolay gelsin,afiyet olsun. opuyorumnanaktanbenimde kahvaltım standart 1 dilim ekmek peynir ve zeytin
misafirim gelcek evi toparladım şimdi bişeyler hazırlama zamanı
patates salatası mı yapsam kısır mı??
çnk diğer yaptıklarımdan yemiyeceğim
sıkıntı yapmayın sakın.kilo üstüne kilo kayarsınız. moralinizi düzgn tutacak şeylere odaklanın derim yapabilirseniz. şimdiden afiyetolsun.ddosbikim üzülme bende bugün dünden 2 kilo fazal çıkıyorum hiç üzülme ben üzüllmüyorum ne yapayım ancak bu kadar gidiyorr ve bugün yarım simit ve kızımın cococopsunun arta kalan 3-4 kaşşıığını yedim okadar çok açım ki miğdem kazınıyor bi yeşil çay içeyim kendime gelirim belki
Fıstıklar hepinizi eşleştirdim :)) adreslerinize özel posta ile yolladım banada hediye yollarsınız sanırım hehe :))
arkadaşlar hayırlı olsun hediyeleşmeniz, adres ve bilgiler eline ulaşmayan olursa bana bir mesaj atıversin lütfen..
sağol kallistecim ellerine sağlık. kendi adresinide atıverseydin,hediyeni gönderirdim ne demek sen iste yeterki.
yanlız kızlar ben hediyemi martın 6 sında atarım pazartesi elinde olur arkadaşın. onu haricinde oğlumun doğum gününe odaklanıcam. öptüm .
merhabalar arkadaşlar
nasılsınız bakalım
sabah menüm 3 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı labne peynir
2 tane zeytin
1domates,salatalık yanındada çay
kahvaltımı bugün erken yaptım
bakalım devamı nasıl gelecek
slm arkadaşlar bugün çok yoğunum fazla giremicem bir ara girdiğimde geçmişi okurum artık :) bugün yediklerimi yazayım
sabah:
2dl kepek ekemeği
1 adet yumurtayla ve çok az zeytin yağla yapılmış sahanda yumurta
yarım kk peynir 5 adet zeytin yeşil çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 küçük kepçe mercimek yemeği
2 servis kaşığı bulgur pilavı itiraf edeyim pilav biraz fazla kaçtı
2çk yoğurt
akşamı henüz bilmiyom ama haşla ma bişeyler yicem
bugün yürümedim yorgundum ama akşama bisiklete bincem :)
herkesi öpüyorum çooooooookkkkkkkk
evet canım aslında erken kalkıyorum ama eşim gittikten sonra kahvaltının üzerine yatıyordum( tabii ki kilo yapıyor bu durum... sadece 1 hafta yattım sonuç çok kötü (
baskülüm yine çok gösteriyor
ddosbikim üzülme bende bugün dünden 2 kilo fazal çıkıyorum hiç üzülme ben üzüllmüyorum ne yapayım ancak bu kadar gidiyorr ve bugün yarım simit ve kızımın cococopsunun arta kalan 3-4 kaşşıığını yedim okadar çok açım ki miğdem kazınıyor bi yeşil çay içeyim kendime gelirim belki
eyvah birinin stresi bitmeden birisi daha ama çok sevdiğim birine çıktı hadi hayırlısı canım istediğin şeyi yaz hemen alayım yoksa çok zorlanacam galiba :)))))
Umarım devamı iyi geliyordur hayatım. Afiyet olsun.merhabalar arkadaşlar
nasılsınız bakalım
2 tane zeytin
slm arkadaşlar bugün çok yoğunum fazla giremicem bir ara girdiğimde geçmişi okurum artık :) bugün yediklerimi yazayım
sabah:
2dl kepek ekemeği
1 adet yumurtayla ve çok az zeytin yağla yapılmış sahanda yumurta
yarım kk peynir 5 adet zeytin yeşil çay
öğlen: 2 küçük kepçe mercimek yemeği
2 servis kaşığı bulgur pilavı itiraf edeyim pilav biraz fazla kaçtı
2çk yoğurt
akşamı henüz bilmiyom ama haşla ma bişeyler yicem
bugün yürümedim yorgundum ama akşama bisiklete bincem :)
herkesi öpüyorum çooooooookkkkkkkk
Canım oğlunun doğum günü nezamn,merak ettim:))))))
Canım sorma gül sen gül bana..ay bu pikolata hiç sevmedim canım aynı değil ya(((((((((((
Günün çok güzel başlamış canım....
ekmek yememişsin onun yerine oilav geçsin.
bugün günüm çiklatayla başladı bilmiyorumkismile biliyorum alsanaalsanasmile lütfen kızmayın sempatiksalakcinni madem çikolata yemenden günüm geçmiyor bari sabha olsun dedim en azından kalorisi yakarım.Çikolatadan sonra oğlumla parka gittik baya koşuşturduk,gezdik umarım çikolatadan biraz yakmışım.
Öğlen yemeğim pilav ve yoğurt a bide ara vardı 1 mandalina.
Şİmdilik nasıl olmuş,çok mu acaba,aslında yedikler az ama diyet için uygun değil. :1no2:
Kızlar yediklerimi yazayım: öğleye doğru 1 elma. Öğlen iki light ekmek arası hindi ve ayran. Öğleden sonra dondurma (bu haftalık tatlı hakkım bitti, sanki hakediyorum) eve gidince kabak yapacağım. Akşama kabak olacak. Kızlar, açım ya. Bi de spor yapıcam. Acaba blr bardak light süt ve 8 10 leblebi yesem ne olur? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum
merhabalar arkadaşlar
nasılsınız bakalım
2 tane zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?