canım kesinlikle sıkı olmamız lazım hatta bu hafta bütün birinciler bizim takımda olsun.
söylediğin kurallar bana uyar. ama özellikle spor şart olsun derim bende. yapabilen hergün yapsın.ben bu hafta nivea badynin sporunu her akşam yapmayı denicem her akşam olmazsa dediğin gibi 3 güne yaymaya çalışıcam. birde akşam saat 6 dan sonra yemek olayı olmasın sadece yeşil çay ve meyve yenilebilsin,elma en ideali diye düşünüyorum.eşleri geç gelen hatunlar eşini yemeğe beklemesin o gelmeden yemeği yesin eşine sadece masada salata yada yeşil çayla eşlik etsin.tabi eşleriniz yalnız yemek yiyemiyorum derlerse.demezlerse sorun yok zaten. bu kurallara evet diyen ve başka kural aklına gelen varsa yazsın lütfen.
bende masabaşındayım gerçekten zor oluyor. yani masabaşında olduğumuz için istenildiği kiloyu veremiyoruz. öğle yemeklerini az yemesem çoktan eski kiloya dönmüştüm sanırım. akşam sürekli ayakta olduğum için çok fazla sorun olmuyor,hatta iş yaparken terliyorum,yoruluyorum.
canım ben 62 ile başladım.zamanı ne sen sor ne ben söyliyim. :kedi: ne güzel 53 kadar inmiştim ama yavaş yavaş kilo almaya başladım tekrar.çok düzensiz gittim. benimde tek eksiğim spor. doğum sonrası vücut çok bıraktı kendini sporla toparlasam en az 2 beden farkedecek biliyorum. sıkılaşmadığım içinde malesef kilomdan fazla görünüyorum,gerçi hep öyleyimdir.ablam normalde zayıf bir insandır aynı kilodayken bile ben ondan biraz kilolu görünürdüm. şimdi daha kötü oldu ama bende bu hafta şartlandırıp spor yapacağım inşallah. ve tatlıyı kesmem gerekiyor. 50 olmak istiyorum hayatım.
aşkolsun nachticim beni unuttun.bende kilo alanlardanım.
aslında dibe vurmak demiyelim yerimizde saymak daha güzel olur yaa.
yerimizde saysakta,yükselsekte hep beraberiz. herşey bizim.
umarım dinlenebilmişsindir canım.
sanada güzel haftasonları diliyorum.iyi derler canım afiyet olsun.
afiyet olsun.
bu kuralları bir yere kaydediyorum.
dosbacım bizim de temmuzun 10undan itibaren ben de 59.3e kadar düşmüştüm kilo alıyorum çok gıcık toparlanmam lazım. ben de utandım kendimden.
şöyle bir bakalım neler olmuş. dosba ve ad çok değil ama nachtigall naaptın şekerim örnek olmalısın herkese. çabuk haftaya kadar 1.5 kilo ver :)))ohaoldumsmile
melzeyitim tebrikler.
fikriye emin adımlarla gidiyor.che, taylor ve nur tebrikler deamı gelir inşallah.
deryacım ilk hafta güzel kilo vermişsin dikkat et bu hafta koru verdiklerini.
melzeyitim ellerinize sağlık hadi haftaya 1.liğe.
kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. benim bildiğiniz gibi.
dün gelmek isterdim ama cumayı unutmuşum 1 yılın alışkanlığı 1 haftada gitti sanki yok ama misafirim vardı ondan oldu sanırım. üniversiteden 2 tane çocuklu ardaşlarım geldi birinin oğlu melisten 8 ay büyük birinin kızı 2.5 ay küçük. melis biraz zor ağırladı misafirlerin psikolojik olarak çok yıprandı çünkü oyuncaklarıyla oynadılar mama sandalyesini kullandılar senağlama akşam da biz eşimin bir arkadaşına davetliydik yemeğe onlarında melisten 15 gün küçük kzları var bu sefer aynı bunalımı kıza yaşattı :sm_cool: komik bir gündü ama melis için çok yorucuydu psikolojik olarak.
işte böyle.
kızlar diyorum ki çağlacım fikriyecim (ist.da kim var başka takımdan) bir gün plan yapalım bize gelin.
öptüm herkesi.
Canlarım geldim eve. Bu sabah ehliyet sınavı yaptık. Öğleden sonra da sabahçı ve öğleci kurs gruplarımı birleştirip ders yaptım. Yediklerime gelince standart kahvaltı. Öğleye doğru 3 tane bisküvi, öğle içi alınmış pide arası köfte yedim. Az önce de 1 patates yedim. Şunu söyleyebilirim: bu aralar midem kötü. 2 gün elma krom içtim. Arkasından mide sorunum başladı. Ben de ona bağladım. Birazdan mide ilacı içeceğim.
Hava güneşli, beni tekrar olumlu bir ruh hali kapladı. Bu hata gerçekten dikkatli olmalıyım. Fil olmak istemiyorum.
Kızlar, bana adeslerinizi, telefon numaralarınızı özelden yazın ki bir an önce kalliste kuramızı çeksin. 8 marta az kaldı
Sevgiyle kalın..
bende masabaşındayım gerçekten zor oluyor. yani masabaşında olduğumuz için istenildiği kiloyu veremiyoruz. öğle yemeklerini az yemesem çoktan eski kiloya dönmüştüm sanırım. akşam sürekli ayakta olduğum için çok fazla sorun olmuyor,hatta iş yaparken terliyorum,yoruluyorum.
canım ben 62 ile başladım.zamanı ne sen sor ne ben söyliyim. :kedi: ne güzel 53 kadar inmiştim ama yavaş yavaş kilo almaya başladım tekrar.çok düzensiz gittim. benimde tek eksiğim spor. doğum sonrası vücut çok bıraktı kendini sporla toparlasam en az 2 beden farkedecek biliyorum. sıkılaşmadığım içinde malesef kilomdan fazla görünüyorum,gerçi hep öyleyimdir.ablam normalde zayıf bir insandır aynı kilodayken bile ben ondan biraz kilolu görünürdüm. şimdi daha kötü oldu ama bende bu hafta şartlandırıp spor yapacağım inşallah. ve tatlıyı kesmem gerekiyor. 50 olmak istiyorum hayatım.
mrb çıtır bayan adaylarıııı a.s.
nasılsınız bakalım umarım herkescikler iyidir ben etrafı toparladım annem patates salatası istedi patateslerimi haşladım şimdi onu yapmaya geçicem mutfağa bu annem her haftasonu ziyafet sofrası hazırlayıp keyif çatmasa olmazzzz kaydirigubbakcemile3 ama görseniz 62 kilo sadece göbeği var haricinde bişeycikler yok eee 3 tane çocuk doğurduktan sonrada olsun o kadar di mi :CüvCüv:
benim diyet arada bir firelerle gidiyo ama gidiyo o fireler ne derseniz nescafe içiyorum mesela dün 2 kupa içtim tabi şekerli ama ders çalışırken bi tek o baş ağrıma iyi gelip uykumu falan açıyo ada çayı ya da papatya çayı almayı düşünüyorum bu durumu düzeltmek için bildiğimkadarıyla onların sakinleştirici özlelliği var bir de makarna ve pilava son verirsem kilo vermeye de başlıycam inşallah ama napim herkes yer ben bakar olmuyo :bbo: pazartesi doktora gidicem tahlil zamanım geldi bakalım durum ne salı yada çarşamba anlarız artık sıkıldım valla doktorlara taşınmaktan 2 yıldır mafoldumben
işte böyle kızlar ben kaçayım tekrar gelebilirsem gelirim öpüldünüz hepinizzz
Kızlar, kurallara ben de varım. Ancak, çeşitli sayfalara kurallar yazdık ve bu kuralların birkaç gözden kaçabilir. Şimdi Deryanın yazdığı kuralları buraya kopyalıyorum. Aklına yeni fikir gelen buraya ekleme yapsın :)))
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
Ben ekmek 4 dilim olsun diyorum. Malum kahvaltı önemli. Ana öğünlerde de 1 er dilim olur :)))
Eğer size de uyarsa bu gönderi üzerinde oynama yaparız :))))
mrb çıtır bayan adaylarıııı a.s.
nasılsınız bakalım umarım herkescikler iyidir ben etrafı toparladım annem patates salatası istedi patateslerimi haşladım şimdi onu yapmaya geçicem mutfağa bu annem her haftasonu ziyafet sofrası hazırlayıp keyif çatmasa olmazzzz kaydirigubbakcemile3 ama görseniz 62 kilo sadece göbeği var haricinde bişeycikler yok eee 3 tane çocuk doğurduktan sonrada olsun o kadar di mi :CüvCüv:
benim diyet arada bir firelerle gidiyo ama gidiyo o fireler ne derseniz nescafe içiyorum mesela dün 2 kupa içtim tabi şekerli ama ders çalışırken bi tek o baş ağrıma iyi gelip uykumu falan açıyo ada çayı ya da papatya çayı almayı düşünüyorum bu durumu düzeltmek için bildiğimkadarıyla onların sakinleştirici özlelliği var bir de makarna ve pilava son verirsem kilo vermeye de başlıycam inşallah ama napim herkes yer ben bakar olmuyo :bbo: pazartesi doktora gidicem tahlil zamanım geldi bakalım durum ne salı yada çarşamba anlarız artık sıkıldım valla doktorlara taşınmaktan 2 yıldır mafoldumben
işte böyle kızlar ben kaçayım tekrar gelebilirsem gelirim öpüldünüz hepinizzz
Kızlar, kurallara ben de varım. Ancak, çeşitli sayfalara kurallar yazdık ve bu kuralların birkaç gözden kaçabilir. Şimdi Deryanın yazdığı kuralları buraya kopyalıyorum. Aklına yeni fikir gelen buraya ekleme yapsın :)))
kural 1. kızartma yok
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
Ben ekmek 4 dilim olsun diyorum. Malum kahvaltı önemli. Ana öğünlerde de 1 er dilim olur :)))
Diyetim değişti.
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık.
Ara: 20 adet fındık
Öğle: 1 tabak barbunya yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata.
Ara: 1 porsiyon mandalina (yani 2 adet mandalina), 16 adet tuzsuz badem.
Akşam: 2 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt, salata.
Ara: 4 mandalina.
Spor: Yok, hatta hareketsizdim.
Yemek yanlışım yok. Kendime 10 puan veriyorum. Sporu her hafta ayrı puanlayıp, yemek puanımla spor puanımın ortalamasını alacağım. Çünkü bu hafta sporun tahmin ettiğimden daha etkili olduğunu gördüm.
kural 1. kızartma yok
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
Canlarım geldim eve. Bu sabah ehliyet sınavı yaptık. Öğleden sonra da sabahçı ve öğleci kurs gruplarımı birleştirip ders yaptım. Yediklerime gelince standart kahvaltı. Öğleye doğru 3 tane bisküvi, öğle içi alınmış pide arası köfte yedim. Az önce de 1 patates yedim. Şunu söyleyebilirim: bu aralar midem kötü. 2 gün elma krom içtim. Arkasından mide sorunum başladı. Ben de ona bağladım. Birazdan mide ilacı içeceğim.
Hava güneşli, beni tekrar olumlu bir ruh hali kapladı. Bu hata gerçekten dikkatli olmalıyım. Fil olmak istemiyorum.
Kızlar, bana adeslerinizi, telefon numaralarınızı özelden yazın ki bir an önce kalliste kuramızı çeksin. 8 marta az kaldı
Sevgiyle kalın..
Canım Solgar'ın bir vitamini var. Ders çalışırken konsantrasyonu ve beyin faaliyetlerini arttırıyor, stresi azaltıyor. İstersen adını yazarım.
Baharcımm ilk önce derslerini düşün ama tabiki yemeine çok çok dikkat etmelisi,ders çalışırken insanın canı hep tatlı ister,Eğer kaçamaklar yapmak istemiyorsan evde çikolata gofretler bulundurma yoksa dayanamayıp yersin.Uykunu açılsın diye bol bol yelşil çay iç o da kahveyi gibi uyukuyu açıyor.ıyi çalışmalar.
Arkadaşım sen benim rakibimsin bundan sonra seniinle yarışalım:)))))))) :hulya:
yaz tatlım bir bakayım ihtiyacım olacak yoğun bir tempoya giriyorum çünkü hem kpss hem aöf eyvahedigeldismile
bana uyardaşu tatlı işi ben tatlı yemeden nasıl duracanmKızlar, kurallara ben de varım. Ancak, çeşitli sayfalara kurallar yazdık ve bu kuralların birkaç gözden kaçabilir. Şimdi Deryanın yazdığı kuralları buraya kopyalıyorum. Aklına yeni fikir gelen buraya ekleme yapsın :)))
kural 1. kızartma yok
benimde adım derya bu aradaYaa canım bence derya ve Che dışında hepimizin tek eksiği spor. 53'e indiğin olmuş, ne güzel, spor olursa 50'ye de kolayca inersin bence.
Canım Solgar'ın bir vitamini var. Ders çalışırken konsantrasyonu ve beyin faaliyetlerini arttırıyor, stresi azaltıyor. İstersen adını yazarım.
.
ohhh afiyet olsun aynısını bende yapptımda bugün sende bana yoldaş oldunsositosositoselam kızlar
dün gece baş ağrısı ile uyudum sabah kalktığımda hala ağrıodu....
ağrı kesici alıp uyudum biraz hafiflemişti
sonra kuaföre gittim ordan da güne....
istediğim kadar yediiiiiiiiimmmm
ama inanın pişman değilim çoook uzun zamandır bu kadar düşünmeden yememiştim
geldim tartıldım değişen bişi yok
psikolojik olarak rahatladım ve bu hafta kendimi diyet yapacak moralde hissediorum
geçmişi okuyup gelcem
selam kızlar
psikolojik olarak rahatladım ve bu hafta kendimi diyet yapacak moralde hissediorum
geçmişi okuyup gelcem
kızlar hamile gibiyim ama değilim sabah bulantı sürkli bulantı halsizlik yarın doktora gidebilirsem gidecemm bakalım
Tamam yarışalım rakibem alkisalkisalkis Direkt açıp baktım, kaç kilosun, kaç kilo vermişin diye. 69.5 kilo olmuşsun. Ben de 1 Mart'ta 69 kilo olmak istiyorum hedef listemi tutturabilmek için. Ama bu 16 günde 3.5 kilo vermek demek. Çok zor ama ilk haftaki gibi kilo versem olur tabi :Saruboceq: Birbirimize gaz verelim :teytey:
Canım Solgar firmasından "Nero Nutrients" diye bir vitamin kompleksi. Sanırım B vitamini ağırlıklı. İştahını açar mı bilmem. Ama sınav döneminde öğrencilere çok iyi geliyor. Hakkında bilgi için:
Solgar | Solgar Nero Nutrients | 32,36 TL fiyatı ve yorumları
Kullananların deneyimleri için:
solgar nero nutrients - ekşi sözlük
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor.Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor. Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı
kızlar diyorum ki çağlacım fikriyecim (ist.da kim var başka takımdan) bir gün plan yapalım bize gelin.
öptüm herkesi.
bende gelmek istiyorum 20 martta düğün var ist.gelecem çok var vakit biliyorum ama ondan öncede bi gün gelmek istiyorum ama bu kilolarla nasıl çıkacam karşınıza((
hemen yolluyorum bu arada benimde miğdem çok kötü canım en ufak kokuda özürdileyerek söylüyorum resmen öğürüyorum hamileykende böyle olmuştu doktora gitsem ne diyecekki off offf miğde bulantısı için
Ben 2. kurala uyamam bayanlar. Diyetisyenin verdiği diyette aralarda benim 3 porsiyon meyve olduğu oluyor. 3 porsiyon mandalina 6 mandalina demek. Her hafta böyle değil tabii ama o ne verirse ben onu yiyorum. 5. kurala da uyamam.Bir ara diyetimde 8 dilim ekmek vardı. 2. haftada 6 dilimdi sanırım. Geçen hafta ve bu hafta 4 dilim.
Ayrıca isterseniz yeni kurallar da koyabiliriz. Örneğin et, tavuk, köfte vs. yiyeceksek yanında mutlaka salata veya en azından domates salatalık yemeliyiz. Zaten sağlıklı beslenme için hergün en az 5 porsiyon çiğ sebze/meyve yemek gerekiyor.
Canım tum kurallara varım,tek akşam yemği içn her zamn uyugulayamayacam.Biliyorsun kendi evimde değilim ve yemek konusunda diyerlere bağıyım,ama yineden akşama ymeğimi daha erken yemeği çalışırım.
Bide kahvaltıda 2 dili ekmek olursa iyi olur bence,kendim için söylüyorum iyi bir kahvaltı yaptıktan sonra gündüz fazla acıkmıyorum.Bide bütün gün o 2 dilimi yakmış oluyoruz.
benim de hoşuma gitti kurallar mutlaka uyacağım pazartesi ben de başlıyorum bu kurallarla birlikte sıkı bir diyete kaptanım bakalım faydasını göreceğimizi umuyorum
canım eğer sağlık sorunların oluştuysa bence bırak onu kullanmayı sağlığından önemli değil hiç bir şey sen elma krom olmadanda verebilirsin spor yapmak gerekiyor en önemlisi o
selam kızlar
geçmişi okuyup gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?