taylorcum sen şu an çalışıyor musun ?? çünkü herzmaan çok hareketsizdim diyorsun ??
Günaydın kızlar,
Fikriyecim, bu çekiliş aynı zamanda doğum günü hediyen olur :)))) Çok güzel.
Che ve deryadan da yanıt bekleyelim, Melisime de mesaj atarım. Sonra da çekilişimizi yaparız.
Canlarım, kilomu yazmak istemiyorum. :kedi:
Bu akşam ya da yarın bi konuşalım ortak bir diyet mi belirleyelim yoksa hepimiz kendi diyetimizi mi uygulayalım. Tabi uygulayacağımız diyeti buraya yazalım. Farklı diyetleri uygulayacaksak hepimizin, hepimizin diyetinde neler olduğunu bilmesine imkan yok, bu durumda ortaklık yapalım. Ortaklar kesinlikle birbirini denetlemeli. Gerçi ortak işi bizde pek yürümedi gibi ama :))) Ben ek olarak yediklerimi bir kağıda yazacağım. Kilom 63. Regl şişkinliği vardır umarım.
Taylorcım gene harikasın. Çekilişe artık seneye katılırsın, tabi gönlümüzden geçen yılbaşına hepimizin mezun olmasıdır :))
Yeni gelen arkadaşlar, gerçi en yenimiz derya, kilo bildirimlerimizi 12 ye kadar yaparsak ben 12.15 gibi gelir hesapları yaparım. Eğer vakti geçirirsek hesaplamaları geç saatlere kadar yapamam, bu durumda diğer takımlar bizi beklemek durumunda kalır :))) Şimdiden çok teşekkürler. Umarım benden başka fena kilo alan yoktur(((
Hepinize güzel cumalar
herkeslere günaydın.inşallah herkes iyidir çok şükür bende iyiyim.bugün cuma dahada iyiyim severim cumaları.kilomu bildireyim ama çok iç açıcı değil. aslında listeye yazacaktım ama listeyi net göremeyince karışıklık olmasın istedim.siz eklersiniz artık. 55.7 olmuşum. haftaya diyet şart kızlar hatta bu günden başlayayım.ama pazar günü söz veremem.malum sevgililer günü hani olurda biri yanlışlıkla yemeğe falan götürürse diye dedim şayet olmazsa e kaçamak yapmamış olurum. neyse buralardayım öpüyorum kocaman.
canım bazen gözümüzden kaçan hatalar yapabiliyoruz.mens döneminin etkisi illaki oluyordur. umarım haftaya istediğin kiloya ulaşırsın. haftaya hep beraber sıkı olacağız inşallah.
Canım sporu yeni mi başladın öyle ise o kilo aldırı bile.Evet ilk baştan spor yapmaya başlayınca insan kilo alabiliyormuş bile.Sporu başlayınca vucut su biriktiriyormuş ama daha sonraki haftalarda hızla kilo vermene yardımcı olur.Merak etme.
arkadaşlar oğulumla beraber uyumuşum ama keşek yatmasaydım.Rüyamında rüya gördüm hemn de kabusta kabus mu desem...çok kötüydü....zor geldim kendime.....
arkadaşlar hadi sıkı bir yarış yapalım bu bizi hem kendi aramızda yarıştıracak hemde takım olarak faydası olur varmısınız ben varım kurallar koyalım
ben birkaç kural öneriyorum mesela günde en az 3 kupa yeşilçay içmek şart olsun
sonra haftada en az 3 kez spor ektivitemiz olsun herkesin
sonracıma kızartma yemek yasak olsun ne olursa olsun
sonracıma akşam yemeğinden sonra en fazla meyve yenebilsin
sonracıma sizde öenrin bişeyler ben aklıma geldikçe yazarım
arkadaşlar oğulumla beraber uyumuşum ama keşek yatmasaydım.Rüyamında rüya gördüm hemn de kabusta kabus mu desem...çok kötüydü....zor geldim kendime.....
adcığım bilmiyorum valla nasıl oluyor ama oluyor işte
ama ne yazacağımı unuttum ben bide nach gelsinde hediye çekilişimizi yapsın biran önce
kızlar ya ben bu hediye işini düşündümde ben katılmasam daha iyi çok güzel bi şey aslında benimde çok hoşuma gider ama ben bunu kocama anlatamam çok kıskanç sevgili buldum falan sanır.düşündümde sırf Bu yüzden vazgeçtim çok özür dilerim ya... maalesef eşim aşırı kıskanç..
kızlar ya ben bu hediye işini düşündümde ben katılmasam daha iyi çok güzel bi şey aslında benimde çok hoşuma gider ama ben bunu kocama anlatamam çok kıskanç sevgili buldum falan sanır.düşündümde sırf Bu yüzden vazgeçtim çok özür dilerim ya... maalesef eşim aşırı kıskanç..
fikriyecim paylaşım için teşekkürler hayatım. özellikle şubat ve diyete başlangıç ayı olan martla ilgilendim. çok faydalı bilgiler.
canım seni inan okadar iyi anlıyorumki.aynı skıntıları vakti zamanında bende yaşadım. ama sürekli yaşardım.çok şükür artık yok o kabuslar karabasanlar. inşallah bir daha görmezsin kabus. hep tatlı rüyalar görürsün dilerim.
dosbacım çalışıyorum ama masabaşında. Ayakta dikildiğim de oluyor ama genelde oturuyorum.
Canım seneye katılırım tabii ama inşallah "Zayıflayıp zayıf kalanlar" veya "13. takım mezunları" diye forum açıp oradan hediyeleşiriz :)
55.7 kilo musun? Ne güzel. Ben 55.7 kilo olsam şıkır şıkır oynarım sevinçten. Gerçi ben de bir ara o kilodaydım ama ben o zaman da 53 kiloya inmeye çalışıyordum. Ama bakın buraya yazıyorum o kiloya inince şıkır şıkır oynayacağım buradan da oynadım diye yazacağım :) Hedefin nedir canım? Ne zamana kadar vermek istiyorun?
Yaa tabi ben yemek hatası yapmadım diyorum ama bir keresinde bayağı çok tatlı yemiştim. Spor eksiğim var canım. Bu hafta spor da yapıp vereceğim inşallah.
Yaaa maşallahÇok tatlı, çok güzel. Kocaman gözleri var maşallah
Yok canım spora başlar gibi yapıp sonra bıraktım. Bir başlasam kilo vereceğim ama başlayamadım gitti.
Çok tokken yatınca oluyormuş bazen. Bi de üzülme canım. Rüyalar kabuslar beynin deşarj olması, rahatlaması içinmiş. Bir daha görürsen ve çok rahatsız olursan rüya gördüğün sırada "Bu rüya, korkmaya gerek yok, birazdan uyanırım" diye kendine telkinde bulunmaya çalış. Bu bazen yapılabiliyormuş ve biraz olsun işe yarıyormuş.
Kızlar, yeni geldim, kafam nasıl şişti anlatamam. Beynim sessizlik istiyor. Ne güzel yazışmışsınız. Bir ara okuyacağım.
9. olmuşuz ve bu kadar diplere düşmemizi sanırım bana borçluyuz:kedi:
Melzetim, hesapladın canım sabah. Çok sağol. Cumaları aralıksız derslerim var ve nöbetçiyim. Aralarda katımdan ayrılamıyorum. Üstüne bi de özel ders..
Yazdıklarınızı bi okuyayım ben :)
evet ya onları bende merak ediyorum nedir acabaBhr canım rakibim tebriğin için sağol benim ilk haftam ilk hafta giden kilo fazla oluyor hep aynıdır benimde yavaşlıcak haftaya
bugünkü yediklerimi yazayım
sabah: yarım paket etiform sade bisküvi
1 karper peynir 1 fincan adaçayı ile
ara: 1elma
öğlen : 2 kepçe patatesli tavuk sote ( kepçenin yarısı su :)
2 servis kaşığı pilav 2çk yoğurt
şimdilik bukadar akşama yediğimi yarın yazarım artıkım
arkadaşlar birde birlikte tüketilmemesi gereken besinler neler bunu bilen varmı netten araştırdım biraz ama pek bişe bulamadım ama devam deiyim bi bulursam sizlede paylaşırım
o koşu bandı gözümde kaldı benim ama birgün alacam isterse yaşım 50 oılsun onu alacam yapömmayana ceza olarak ne versek acaba 1 kilo baklava yesin 1 dilim baklavanın kalloorisini harcamk için 1200 tane mekik çekmek gerekiyormuşnurcuğum maşallah çok sevimli ay canım bebek istiyor sevmek için bakarımda valla
deryacığım lütfen veremiyecem diye düşünme buhafta eğer ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum ama nasıl deme ben buhafta şu kadar kilo vercem vebunu yaparken sevgiyle kendimi sıkmadan huzur içinde yapacam diye kendini olumla ama bunu yaparken olumsuz düşünme
bu hafta yaşadığım sıkıntıların tek sebebi yaptığım olumlamardaki eksiklikler
kızlar spor konusunda çok sıkıntım var evde koşu bandım var cdlerim var ama tembel ben bilgisayarın başından kalkabilirsem ooo çok iyi olacak
deryacığım sen buhaftada çok güzel kilo verceksin inanıyorum
hadi bi hedef koyalım canım kendimize mesela ben 77.8 geldim hedefim 77nin altına 76lı rakamları görmek tamam spordayapacam yapmayana ne ceza versek acaba
bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum
1. si psikolojini vermeyeceğine alkıştırma ikinci 4 bardak yeşil çay çok en fzla 3 bardak olması lazım baktın kilo vermen duruyor sitede 2 günlük detoks var tarifi onu yaparsın takmailk haftalar ben çok hızlı veriyom canım kendimi tanıyom ondan okadar hedef koydum şuan yaptıklarımdan başka bi şey yapmıcam gene yicem herşeyimi fazladan sadece spor yapcam hadi 80,5 olsun :) seni kırmıyim. ben önce 6kg veririm hızlı ondan snra haftada 500-1000gr arası gider 10 kilodan sonra bir dururum ondan sonra bidaha başlar vermeye yıllardır yap bırak yao bırak vucudum heder oldu valla otomatiğe bağlıyo artık kendini. iştahımı körelttim çok şükür acıktıkça adaçayı ıhlamır nene limon çayı içiyorum 4 bardakta yeşil cay :) sağlıksız bişey yapmıcam yani söz :) ilk haftalar diye uçtum okadar
benim durumumda üsait değil yoksa mart anneleride yaptı kaç kez ama birkere bile jkkatılamadımkızlar ya ben bu hediye işini düşündümde ben katılmasam daha iyi çok güzel bi şey aslında benimde çok hoşuma gider ama ben bunu kocama anlatamam çok kıskanç sevgili buldum falan sanır.düşündümde sırf Bu yüzden vazgeçtim çok özür dilerim ya... maalesef eşim aşırı kıskanç..
ne alaka sende hepimiz az vermişi<z haftay 1 er kilo verir birinci oluruz sen sıkma canını ben senin yerinede vereyim istersenKızlar, yeni geldim, kafam nasıl şişti anlatamam. Beynim sessizlik istiyor. Ne güzel yazışmışsınız. Bir ara okuyacağım.
Melzetim, hesapladın canım sabah. Çok sağol. Cumaları aralıksız derslerim var ve nöbetçiyim. Aralarda katımdan ayrılamıyorum. Üstüne bi de özel ders..
bide ben rüya görebilsem kızı uyusada aha uyandı ya offfffffffffffYok canım. Ortalama bir gecede 3-7 tane rüya görüyoruz ama sadece uyanmaya yakın gördüklerimizi net hatırlıyoruz. Uyanmaya yakın rüya gördüğümüzün sanılması o yüzden olabilir.
Canım biz bir takımız yükseldiğimiz zamn hepimin katkısıdır,düştüğümüzde de hepimizden kaynaklanıyor.Lütfen böyle şeyler düşünme burda ben sen yok burda tek biz var.olumunekankayizsmile
Checim, keşke kilosu fazla olanlar az olanalara kilo aktarabilse ya da birbirimizin yerine kilo verebilsek :))))ne alaka sende hepimiz az vermişi<z haftay 1 er kilo verir birinci oluruz sen sıkma canını ben senin yerinede vereyim istersen
canım kesinlikle sıkı olmamız lazım hatta bu hafta bütün birinciler bizim takımda olsun.arkadaşlar hadi sıkı bir yarış yapalım bu bizi hem kendi aramızda yarıştıracak hemde takım olarak faydası olur varmısınız ben varım kurallar koyalım
ben birkaç kural öneriyorum mesela günde en az 3 kupa yeşilçay içmek şart olsun
sonra haftada en az 3 kez spor ektivitemiz olsun herkesin
sonracıma kızartma yemek yasak olsun ne olursa olsun
sonracıma akşam yemeğinden sonra en fazla meyve yenebilsin
sonracıma sizde öenrin bişeyler ben aklıma geldikçe yazarım
bende masabaşındayım gerçekten zor oluyor. yani masabaşında olduğumuz için istenildiği kiloyu veremiyoruz. öğle yemeklerini az yemesem çoktan eski kiloya dönmüştüm sanırım. akşam sürekli ayakta olduğum için çok fazla sorun olmuyor,hatta iş yaparken terliyorum,yoruluyorum.dosbacım çalışıyorum ama masabaşında. Ayakta dikildiğim de oluyor ama genelde oturuyorum.
55.7 kilo musun? Ne güzel. Ben 55.7 kilo olsam şıkır şıkır oynarım sevinçten. Gerçi ben de bir ara o kilodaydım ama ben o zaman da 53 kiloya inmeye çalışıyordum. Ama bakın buraya yazıyorum o kiloya inince şıkır şıkır oynayacağım buradan da oynadım diye yazacağım :) Hedefin nedir canım? Ne zamana kadar vermek istiyorun?
Yaa tabi ben yemek hatası yapmadım diyorum ama bir keresinde bayağı çok tatlı yemiştim. Spor eksiğim var canım. Bu hafta spor da yapıp vereceğim inşallah.
aşkolsun nachticim beni unuttun.bende kilo alanlardanım.Kızlar, yeni geldim, kafam nasıl şişti anlatamam. Beynim sessizlik istiyor. Ne güzel yazışmışsınız. Bir ara okuyacağım.
sanada güzel haftasonları diliyorum.iyi derler canım afiyet olsun.Günaydın kızlar, hepinize güzel haftasonları :))
Birazdan okula gideceğim. Artık öğleden sonra gelirim. Kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi ve kahve. Zaten en güzel öğünüm kahvaltım :))
afiyet olsun.günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları
bende dün akşamki menümü yazıp birde kahvaltımı yazayım zaten öğle yemeğinde muz yiyeceğim bugün işyerinde öğle yemeği çıkmıyo bende dışardan söylemek istemedim yanımda muzla elma getirdim 3 e doğru çıkıyorum. birde yetiştirmem gereken pasta siparişim var onun için yemekle uğraşamıcam neyse gelelim akşam ne yediğime
mercimek yemeği 1 tabak yaklaşık 3 servis kaşığı
2dl tahıl ekmeği
1 tabak salata ( domates maydonoz taze soğan elma sirkeli ve çok az zeytinyağlı)
1 bardak ayran (yarım yağlı)
ara: 4 ceviz 1 incir
bu sabah kahvaltım:
kaşarlı çok ince dilimlenmiş sucuklu tahıl ekmeğiyle tost
ayran ( yarım yağlı)
evet ya zaten sanberk ishal ounca hep melise gönderiyorum ben ama gelmiyorki(((((((((
Of canım galiba yapabilcek bişey yk bunlar öyle yaramaz olcak.Sağlıklı bebekler yaramazmış diyorlar.alkisalkisalkis
sana iyi geceler canım,ben de yatıyorum,sizi çok çok öptüm.
Melisim, nasılsın canım? ışlerin nasıl, çok yoğunlar mı? Melisciğim de sıkıntılıymış bu aralar galiba. En kısa zamanda dişlerini çıkarırbumarım :))
Biz de seni öpüyoruz canım, haftada bir gün belirleyelim. Ben o gün geç yatarım, sohbet ederiz :))
herkese güneydınlar mutlu günler. ayrıca hoşbuldum meliscim. aranızda olmaktan mutluyum. umarım hepberaber sağlıklı kilolar veririz.
:jeyyar:teşekkürelr canım benim nasılsın nasıl gidiyor
opuyorumnanaktanbu arada melisim ilk fırsatta arıcam seni.
şu dünya kadınlar günü çekilişini birde kendi aramızda yapsak olmamı gızlar. olur derseniz ben varım. hadi size çav.
benim de tatil tarihim belli oldu temmuzun ilk haftası...
o zaman kadar 60 olmam lazım ama nasıl ??
geçen sene kendime söz vermiştim bu şekilde bi daha tatil yapmayacam diye ama hedefime daha çok var....
ben geçen sene adın bebişinin doğum günü yakın iken katılmıştım takıma... bugün ad oğluşumun d.günü yaklaştı deyince kendimden utandım(
teyzeleri size meleğimin resmini ekleyeyimde bakın
maşallah demeyi unutmayalım ama
13.TAKIM 143. ETAP
ad1 (55.2 /55,7/-0,5/-0,91 %
dosba (67.5 /67.8/-0,3/-0,44%)
Nachtigall ( 61.7 /63.0/-1,3/-2,11%)
bhr.87 (83.0 /Geri Dönmek Üzere Ayrıldı%)
melzeyit (78.4 / 77.8 / 0.6 / 0.77%)
fikriye_bg (70.0 / 69.5 / 0.5 /0.71 %)
CheGuevera (70.2 / 69,4/0,8/1,14%)
taylor(72.8 / 72.5 / 0.3 / 0.41%)
nur_84 (77,2./77.0/0,2/0,26%)
derya_julia (83.7/82.0/1.7/2.03%) YENı ÜYE
13. TAKIM TOPLAM KıLO (636,7/634,7/ 2.0/0,31%)
Gerçi melisten daha haber gelmedi ama katılır diye düşünüyorum :)))
canım kesinlikle sıkı olmamız lazım hatta bu hafta bütün birinciler bizim takımda olsun.
söylediğin kurallar bana uyar. ama özellikle spor şart olsun derim bende. yapabilen hergün yapsın.ben bu hafta nivea badynin sporunu her akşam yapmayı denicem her akşam olmazsa dediğin gibi 3 güne yaymaya çalışıcam. birde akşam saat 6 dan sonra yemek olayı olmasın sadece yeşil çay ve meyve yenilebilsin,elma en ideali diye düşünüyorum.eşleri geç gelen hatunlar eşini yemeğe beklemesin o gelmeden yemeği yesin eşine sadece masada salata yada yeşil çayla eşlik etsin.tabi eşleriniz yalnız yemek yiyemiyorum derlerse.demezlerse sorun yok zaten. bu kurallara evet diyen ve başka kural aklına gelen varsa yazsın lütfen.
bu kuralları bir yere kaydediyorum.
canım karşılaşamadık.aslında topik açıktı ama malum ben faturalara dalmışım. iyi olmana sevindim canım. çekilişe katılacağından herkes emindi. bizi kırmayacağını biliyorduk yapı itibariyle. canım bende alıyorum bu gidişe bir dur demem lazım. pazartesiden itibaren herkes sıkı diyette. canım benim oğlumda aynı.birileri gelince paylaşmak istemez,ogidince vermek istemez başkasının oyuncağını.paylaşmayı ne zaman öğrenecek diye meraklanıyorum. bazen beni şaşırttığıda oluyor hakkını yemiyeyim şimdi,. ama genelde bu konuda aksidir. onlar içi kesinlikle yorucu oluyor bu durum.ama çocuk işte zamanla öğrenecekler herşeyi.opuyorumnanaktan ben de varim tabiki de.
dosbacım bizim de temmuzun 10undan itibaren ben de 59.3e kadar düşmüştüm kilo alıyorum çok gıcık toparlanmam lazım. ben de utandım kendimden.
şöyle bir bakalım neler olmuş. dosba ve ad çok değil ama nachtigall naaptın şekerim örnek olmalısın herkese. çabuk haftaya kadar 1.5 kilo ver :)))ohaoldumsmile
melzeyitim tebrikler.
fikriye emin adımlarla gidiyor.che, taylor ve nur tebrikler deamı gelir inşallah.
deryacım ilk hafta güzel kilo vermişsin dikkat et bu hafta koru verdiklerini.
melzeyitim ellerinize sağlık hadi haftaya 1.liğe.
varım canım tabii de adresimi yolladım.
kızlar merhaba. umarım herkes iyidir. benim bildiğiniz gibi.
dün gelmek isterdim ama cumayı unutmuşum 1 yılın alışkanlığı 1 haftada gitti sanki yok ama misafirim vardı ondan oldu sanırım. üniversiteden 2 tane çocuklu ardaşlarım geldi birinin oğlu melisten 8 ay büyük birinin kızı 2.5 ay küçük. melis biraz zor ağırladı misafirlerin psikolojik olarak çok yıprandı çünkü oyuncaklarıyla oynadılar mama sandalyesini kullandılar senağlama akşam da biz eşimin bir arkadaşına davetliydik yemeğe onlarında melisten 15 gün küçük kzları var bu sefer aynı bunalımı kıza yaşattı :sm_cool: komik bir gündü ama melis için çok yorucuydu psikolojik olarak.
işte böyle.
kızlar diyorum ki çağlacım fikriyecim (ist.da kim var başka takımdan) bir gün plan yapalım bize gelin.öptüm herkesi.
canım birtek akşam 6 olayından sonra yemek kutalını kaldıralım o herkese uymayabilir ben akşam 7 de işten çıkıyorum zaten 19,30- 19,45 evde oluyorum em geç 8 de yiyorum . ama gece 11,30 dan önce de yatmıyorum bence o kuralı şöle yapalım en son birşey yendikten sonra 3,5 sonra yatılabilsin yada yapılmaya çaba gösterilsin. d,ğeri kuralların hepsine varım ben bakalım haftaya ne kadar vericez ne farkedicek??? bu akşam bana kondisyon bisikleti geliyor birde her akşam 30 dk sabahta 40 dk yürüyüş e yeter heralde
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek
kural 5. ekmek max 3 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
te hadi başlıyok o zaman isteyen herkez kurallara uyarak 1 haftayı geçirsin bakalım ne kadar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?