nurcuğum maşallah çok sevimli ay canım bebek istiyor sevmek için bakarımda valla
deryacığım lütfen veremiyecem diye düşünme buhafta eğer ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum ama nasıl deme ben buhafta şu kadar kilo vercem vebunu yaparken sevgiyle kendimi sıkmadan huzur içinde yapacam diye kendini olumla ama bunu yaparken olumsuz düşünme
bu hafta yaşadığım sıkıntıların tek sebebi yaptığım olumlamardaki eksiklikler
kızlar spor konusunda çok sıkıntım var evde koşu bandım var cdlerim var ama tembel ben bilgisayarın başından kalkabilirsem ooo çok iyi olacak
deryacığım sen buhaftada çok güzel kilo verceksin inanıyorum
hadi bi hedef koyalım canım kendimize mesela ben 77.8 geldim hedefim 77nin altına 76lı rakamları görmek tamam spordayapacam yapmayana ne ceza versek acaba
bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum
tamam varım benim kilom 82 hedefim 80 kg olsun peki bende yürüyeceğim sabahları hemde hergün (tabi yağmur yoluma taş koymazsa) bence herşeyden tüket ama kararrında olsun ben ne varsa onu yiyorum ama çok az kendime göre günlük menü yapıyorum evet azim ettim haftaya cuma 80 kg olcam hadi bağalım kim hedefine ulaşcak ceza olarak 100 mekik yapalım
yok canım 80 abartılı bir rakam sağlıklıda değil sen bence 500gr ile 1 kg arasında hedef koy eğer birden kilo verirsen kalır sonra takılırsın yavaş yavaş vermek sağlıklısı
Ay ne güzel geçen seneki yaşadıklarımı hatırlattın.Çok yakında emeklemeye başlayacak demekki.bu günlerin tadını çıkart canım çabuk geçiyor ve bidaha geri gelmiyorlar.ablamın kızından biliyoruz aslında
şimdi benim zillide emeklemeye çalışıyor geri gidiyor çok sinirlen,yor birde emekleme pozisyıonunda durup kendini öne atıyor
Ne güzel kıznla sevgililer günü kutlamak,ben de bir gün oğlumla kutlarım,ne mutlu bize:)))))))oo birileri götürürse yemeğe hadi bakalım bizdekinde hayır yok ben kızımla çıkacam yemeğe ona hediye alacam bu sene bakalım anlayacakmı benim ..:)))
72.5 kilo olmuşum kızlar. Yemekte fazla yanlış yapmamama rağmen sporsuzluktan sadece 300 gram vermişim. Neyse 2 gün önce almış görünüyordum. Belki de mens yüzündendi. En azından az da olsa vermiş oldum. Ama hedeflerim için çok az. Bir kilo vermem gerekiyordu. Hedefleri tutturmak için şimdi haftaya 1.7 kilo vermem lazım. Bu hafta spor yapmaya çalışacağım ama o kadar verebilir miyim bilmiyorum.
arkadaşlar hadi sıkı bir yarış yapalım bu bizi hem kendi aramızda yarıştıracak hemde takım olarak faydası olur varmısınız ben varım kurallar koyalım
ben birkaç kural öneriyorum mesela günde en az 3 kupa yeşilçay içmek şart olsun
sonra haftada en az 3 kez spor ektivitemiz olsun herkesin
sonracıma kızartma yemek yasak olsun ne olursa olsun
sonracıma akşam yemeğinden sonra en fazla meyve yenebilsin
sonracıma sizde öenrin bişeyler ben aklıma geldikçe yazarım
kızlar bugün malesef poğaça yemek zorunda kaldım dün gece saat 4 de yattıktan sonra sabahta doğal olarak uyanamadım ve kızım okula geç kaldı oda kahvaltı yapamadığı için poğaça aldım ilk defa çocuğuumu çok üzüldüm ya
öğlende arkadaşla buluştuk sürekli yemek yediğimiz yerde garsona sıkı sıkı tembih ettim lütfen salatanız temiz olsun dikkat edin tamam dedi
ve yerken bilin bakalım ne çıktı vede aç kaldım
iş yerinde ne yiyecem ya ekmek arası ya pide birtane patatesli poğaçam vardı şimdi onu yedim ettimi sana iki poğaça artı kgeçmiş olsun ne güzel salata ile günü kapatacaktım ama 1 litre suyumu içtim rahatladım
canım özellikle akşam yediğin çok hafif olmuş.önemli olan öğünü hafif atlatmışsın,tebrikler.ben unutmadan dün yediklerimi yazayım .
bugün
2 dilim kepek ekmeği
3 tane zeytin kızıma peynirli yumurta yapmıştım çok hafif yağda 3-4 çatal yedim 3-4 bardak su içtim kolalaın yanında verilen bardaklardan
birazdanda sirkeli su içecem
şimdide hem ütü hem çay keyfi yapıyorum:)))
iyi dersler hayatım. opuyorumnanaktan sevgiler...Canlarım, derse giriyorum ben. Daha bi süre giremem artık... Sevgiyle ve diyetle hoşça kalın..
selam bhr cım listede olmasanda haftaya sendende azim bekliyoruz ciğerparem. güzel birşeyler yapalım.selam arkadaşlar inceledim listeyi veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlarımı da haftaya daha fazla azimle vermiş olarak görmeyi temenni ediyorum kaydirigubbakcemile5
ben tarıtılamadım kızlar her cuma olduğu gibi tartılıcaktım takımda olmasam da ama benim manyak tartım yine takılma yaptı bakalım ne zaman kendine gelecek :bbo:
deryacım tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin kilomuz hemen hemen yakın o yüzden sen verirken benim aynı yerde takılı kalmam moralimi bozacağı için şu an kendimce rakibim sensin tatlım kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso
nurcum bebişine bayıldım maşallah ona Allahım nazarlardan saklasın inşallah
sen siparişi şimdiden ver sevmek için. e anca gelir. kaydirigubbakcemile3nurcuğum maşallah çok sevimli ay canım bebek istiyor sevmek için bakarımda valla
deryacığım lütfen veremiyecem diye düşünme buhafta eğer ben bu kilolardan kurtulmak istiyorum ama nasıl deme ben buhafta şu kadar kilo vercem vebunu yaparken sevgiyle kendimi sıkmadan huzur içinde yapacam diye kendini olumla ama bunu yaparken olumsuz düşünme bu hafta yaşadığım sıkıntıların tek sebebi yaptığım olumlamardaki eksiklikler kızlar spor konusunda çok sıkıntım var evde koşu bandım var cdlerim var ama tembel ben bilgisayarın başından kalkabilirsem ooo çok iyi olacak
deryacığım sen buhaftada çok güzel kilo verceksin inanıyorum
hadi bi hedef koyalım canım kendimize mesela ben 77.8 geldim hedefim 77nin altına 76lı rakamları görmek tamam spordayapacam yapmayana ne ceza versek acaba
bu hafta protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum
poğaça konusunda yalnız değilsin hayatım bende sabah kahvaltısını 1 poğaça ve 1 bardak çayla yaptım.öğle yemeğimide 1 kase rus salatası ve 1 elmayla yaptım.akşama nasipse sadece salata yiyeyim diyorum,inşallah olumsuz alternatifim olmaz. kaydirigubbakcemilekızlar bugün malesef poğaça yemek zorunda kaldım dün gece saat 4 de yattıktan sonra sabahta doğal olarak uyanamadım ve kızım okula geç kaldı oda kahvaltı yapamadığı için poğaça aldım ilk defa çocuğuumu çok üzüldüm ya
öğlende arkadaşla buluştuk sürekli yemek yediğimiz yerde garsona sıkı sıkı tembih ettim lütfen salatanız temiz olsun dikkat edin tamam dedi
ve yerken bilin bakalım ne çıktı vede aç kaldım
iş yerinde ne yiyecem ya ekmek arası ya pide birtane patatesli poğaçam vardı şimdi onu yedim ettimi sana iki poğaça artı kgeçmiş olsun ne güzel salata ile günü kapatacaktım ama 1 litre suyumu içtim rahatladım
ay sorma canım,yanıkken bile içimde biraz korku kaldı.Şu karabasan olayı var ya onun gibi bişey işte.rüya çok karaşıktı anlamsız.Ama çok garipti ya rüyada kabus görüyorum uyanıyorum oh be bitti diyorum yok hala ruyadayım ve en sonunda gerçekten uyanınca rahatladım ama birkaç dakika hareket edemedim öyle dona kalmıştım.Kendimi çok sıktım herhalde.Lisedeyken çok olurdu böyle,çoktan bunu yaşamamaıştım umarım tekrar olmaz.eyvahedigeldismilehayırlar olsun inşallah. fikriyecim ne gördün bacım paylaşmak istersen dinlerim canım.
evet gelsin gelsin ben de sabırsızım.bakalım bu sefer kime hadiye göndercem.İnşalah haftaya hava güzel olsun da rahat rahat gündüz çıkarım güzelce bakayım ne alcağımı.:dance:adcığım bilmiyorum valla nasıl oluyor ama oluyor işte
ama ne yazacağımı unuttum ben bide nach gelsinde hediye çekilişimizi yapsın biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?