Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim sütüm olmadı 3 ay çay niyetine emzirebildim ancak senağlamasenağlama

kızlar bu haftaki kilom 77 çok veremedim ama önümüzdeki hafta hedef büyük

EVET 0.6 gr daha gitti canımcığım geriye 3.4 gr kaldı

sen diyetisyene gidiyormusun canım bu hafta kendini bıraktın ama toplayackasın inşallah

evet evet havuç paça kotlar bu sene artık giyeyim yaza:))

bı günaydın demek istedim.Umarım herkesin morali iyi,sabah tekrar tartıldım 69.500 fazla veremedim ama az da olsa vermek önemli.

canım benim sütüm olmadı 3 ay çay niyetine emzirebildim ancak senağlamasenağlama

kızlar bu haftaki kilom 77 çok veremedim ama önümüzdeki hafta hedef büyük

Canım özür dilerim yarana dukundum,hiç de düşünmedim.İnana seni çok iyi anlıyorum.Benim oğlum ise hiç emmedi bu emzirme duyguyu hiç yaşamadık(((((((((( hala atlatmış değilim aklıma geldikçe içimde bir sızıntı var.Benim rahatladığın şey ise 13 ay anne sütü verebildiğimi çok zorlanmıştım ama sayıp sütümü verdim,bu beni çok rahatlatıyor.Sen de üzülme emzirme duyguyu yaşamışsın en azından ve en önemli ilk 3 ayda anne sütü verebilmişsin.Hiç vermemek de var onun için kendilerimiz boşa üzmeyelim.olumunekankayizsmile

kızlar daha güzel kilo vermek için beraber birşeyler yapalım değilse çok yavaş gidiyor benimki
2 ayda 9 kilo verdim 1.5 aydır 1 kilo anca gitti

tebrik ederim fikiyeciğim bende çok veremiyorum ve kaç ay sonra tekrar bu kiloya düştüm bu hafta artık 1 kiloyu hedefliyorum mezromu bulamıyorum bi bulsam ölçülerimede bakacam ama kaybettim evin içinde sinir oldum ya

arkadaşlar şuan için 8 mart çekilişine katılacak olanların listesi buyrun
melzeyit
nachtigall
ad1
melis(onun adına karar verdik ama bizi kırmaz o)
fikriye
dosbaa
nur
bahardan vederyadan haber bekliyoruz

amanın geçmi kaldım durun benim 69 un küsüratıda var 69.4 üm yanlışlık olmasın

canım ortak diyet çok iyi bir fikir bence ama uygulayabilecekmiyiz?Tek biz olsak iyi de kocalarımız da var onlara göre de yemek yapıyoruz.Gündüz aynı diyet uygulamak olabiir ama akşamları bizraz zor gibime geliyor.Hele de benim gibi kaynanayla yaşayanlar(((((((((((((( ama ben takıp diyeti yapalırsa mumkun kadarıyla uygulamaya çalışırım.
Bu hafta Derya iyi kilo verdi onun diyeti denemk lazım.

arkadaslar ben çok katılmak itiyorum ama durum malum evin hali katılamam malesef ama çok iste rim

düzelttim canım

önemli olan kuzumun sağlıklı olması canım
çok üzüldüm çok ağladım her mama verişimde mahvoldum
emzirmmeye çalışırken göğsümde yaralar açıldı dr artık yeter dediği halde devam ettim sağardım sütten fazla kan olurdu içinde tabi kuzumun ağzınada kan tadı gelince almak istemedi sütte azdı iyice bitti
doğumdan sonra 80 kiloydum süt olsun diye yemekten 87 oldum 3-4 aydırda gitsindiye uğraşıyorum

aynı diyet zor olur canımda kaçamaklar için cezalar olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…