Günaydın herkese çok mutluyum 82 kg olmuşum 1,700 gr vermişim ilk hafta çok veriliyo haftaya bir bir devam ederim artık :) ama olsun motive oldm acayip
Canım sen emziriyormuydun?Eğer emziriyorsan diyette çok dikkat et dengeli beslenmeye çalış.Bol süt için ayva meyvesuyu veya kompostosu bende çok süt yapardı,hemde az kalorili bir meyve.kuru kayısı ve kuru incir aynı şekilde çok süt yapar aynı zamanda da barsaklara çalıştırıyor.
.
Canım, gitsen de gitmesen de 20 marta kadar 4 kiloyu rahat verirsin. O bile fark eder :) Ama yarından itibaren kendimize yeni bir sayfa açmamız lazım. Az önce mens oldum. Şükür. Midem hala çok kötü. Nasıl kazınıyor. Aç olmamalıyım. İlaç içeyim bari.
benim de tatil tarihim belli oldu temmuzun ilk haftası...
o zaman kadar 60 olmam lazım ama nasıl ??
geçen sene kendime söz vermiştim bu şekilde bi daha tatil yapmayacam diye ama hedefime daha çok var....
ben geçen sene adın bebişinin doğum günü yakın iken katılmıştım takıma... bugün ad oğluşumun d.günü yaklaştı deyince kendimden utandım(
bahrcım kursun hayırlı olsun
taylorcum sen şu an çalışıyor musun ?? çünkü herzmaan çok hareketsizdim diyorsun ??
adcım bende sana katılıyorum hemen bi kendimize gelelim
saolsun yeni arkadaşlar renk kattı ama biz çok pasif kaldık.... zayıflayalım yaa ...lütfen takımca zayıflayalım yaza istediğim her kıyafeti giyelim
AAAAAAAAAAAAAKüstüm size ben yokken ne kadar çok yazmışsınız,herkez burdaymış ben kaçırdım.Bugün oğlum düzeni bozdu gündüz geç uyudu ve tabiki akşam da ancak 23.30 ta uyudu(((((((((((((((
çok kücücük o teyzesi yer onu yer sevimli bıdık
canım ne güzel bol bol su içiyorsun,benim oğlum olmasa nerdeyse hiç içmeme iyiki o sık içer de benim aklıma geliyor.
afferin sanberke
canım daha geçen hafata ben de öyleydim ama iyiki siz varsınız sizden utandiğim için fazla olmasa da kendimi kontrol edebildim.Sen de düzenli diyet yapamaz san da ayrılma bizden bugün moralin olmayabilir kaçamak da yapabilirsin ama yarın daha iyiy olursun ve kaldığın yerden devam edersin.Moralini bozma arkadaşım.
bugün iyiyim canım daha iyiyim hemde dünya ne iyilere kaldı nede kötülere artık allaha havale ettim
Ah canım mesajını bir nefeste okudum,ne kadar çok toplamışsın,diyebileceğim bir şey yok,remen şoktayım.Tek diyecem şey sık sık bizimle paylaş derdini anlat en azından iyi bir ninleyici oluruz.
zaten sizler olmasanız depresyonda olurdum burdan niye ayrılmıyorum sanıyorsunuz
bence 77.8 doğurudur:)))))))))))
eveeeeeeetttttt doğruymuşşşş:))))))
Canım ben varım,sabırsızlanmaya başladım bile.opuyorumnanaktan
hediye listesine adını yazdım
ben de çok heycanlandım,Yılbaşında çok heycan vericidi,hediyem de çok çok güzeldi beni çok mutlu etmişti.tekra bu heycanı yaşamak çok güzel olur.Hem de benimdoğum günü hediyesi olur hehhehe 13 martta benim doğum günüm:)))))))))))
allah razı olsun gözüm gönlüm açıldı aebenciğim
harikasın canım tebrik ediyorum hadi bakalım bu hafta güzeldin senide listeye ekliyorum resmen artık 13.takım üyesisin tebrikler:))))
deryacığım nurcuğum hediye çekilişimize katılacakmısınız
ben dün evet demiştim canım
özür dilerim benim gözümden kaçtı ozaman kusura bakma canım özeldende sordum kusura bakma lütfen dün kafam çok dalgndı
Günaydın kızlar,
Fikriyecim, bu çekiliş aynı zamanda doğum günü hediyen olur :)))) Çok güzel.
Che ve deryadan da yanıt bekleyelim, Melisime de mesaj atarım. Sonra da çekilişimizi yaparız.
Canlarım, kilomu yazmak istemiyorum. :kedi:
Bu akşam ya da yarın bi konuşalım ortak bir diyet mi belirleyelim yoksa hepimiz kendi diyetimizi mi uygulayalım. Tabi uygulayacağımız diyeti buraya yazalım. Farklı diyetleri uygulayacaksak hepimizin, hepimizin diyetinde neler olduğunu bilmesine imkan yok, bu durumda ortaklık yapalım. Ortaklar kesinlikle birbirini denetlemeli. Gerçi ortak işi bizde pek yürümedi gibi ama :))) Ben ek olarak yediklerimi bir kağıda yazacağım. Kilom 63. Regl şişkinliği vardır umarım.
Taylorcım gene harikasın. Çekilişe artık seneye katılırsın, tabi gönlümüzden geçen yılbaşına hepimizin mezun olmasıdır :))
Yeni gelen arkadaşlar, gerçi en yenimiz derya, kilo bildirimlerimizi 12 ye kadar yaparsak ben 12.15 gibi gelir hesapları yaparım. Eğer vakti geçirirsek hesaplamaları geç saatlere kadar yapamam, bu durumda diğer takımlar bizi beklemek durumunda kalır :))) Şimdiden çok teşekkürler. Umarım benden başka fena kilo alan yoktur(((
Hepinize güzel cumalar
13.TAKIM 143. ETAP
ad1 (55.2 / %)
dosba (67.5 /67.8/-0,3/0,44%)
Nachtigall ( 61.7 /63.0/-1,3/-2,11%)
bhr.87 (83.0 /Geri Dönmek Üzere Ayrıldı%)
melzeyit (78.4 / 77.8 / 0.6 / 0.77%)
fikriye_bg (70.0 / 69.5 / 0.5 /0.71 %)
CheGuevera (70.2 / 69,4/0,8/1,14%)
taylor(72.8 / %)
nur_84 (77,2./77.0/0,2/0,26%)
derya_julia (83.7/82.0/1.7/2.03%) YENİ ÜYE
13. TAKIM TOPLAM KİLO (636,7.0 / %)
hadi bakalım geriye 1 kişicik kaldı
Canım özür dilerim yarana dukundum,hiç de düşünmedim.İnana seni çok iyi anlıyorum.Benim oğlum ise hiç emmedi bu emzirme duyguyu hiç yaşamadık(((((((((( hala atlatmış değilim aklıma geldikçe içimde bir sızıntı var.Benim rahatladığın şey ise 13 ay anne sütü verebildiğimi çok zorlanmıştım ama sayıp sütümü verdim,bu beni çok rahatlatıyor.Sen de üzülme emzirme duyguyu yaşamışsın en azından ve en önemli ilk 3 ayda anne sütü verebilmişsin.Hiç vermemek de var onun için kendilerimiz boşa üzmeyelim.olumunekankayizsmile
canım ortak diyet çok iyi bir fikir bence ama uygulayabilecekmiyiz?Tek biz olsak iyi de kocalarımız da var onlara göre de yemek yapıyoruz.Gündüz aynı diyet uygulamak olabiir ama akşamları bizraz zor gibime geliyor.Hele de benim gibi kaynanayla yaşayanlar(((((((((((((( ama ben takıp diyeti yapalırsa mumkun kadarıyla uygulamaya çalışırım.
Bu hafta Derya iyi kilo verdi onun diyeti denemk lazım.
kızlar daha güzel kilo vermek için beraber birşeyler yapalım değilse çok yavaş gidiyor benimki
2 ayda 9 kilo verdim 1.5 aydır 1 kilo anca gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?