- Konu Sahibi ecemlihayataa
-
elif eceme .....
bebeğimmm,canım,birtanem,kraliçemmm nerden başlim sana anlatmaya bilemiyorum.
tek bildiğim mucizemsin sen benim..
seni nekadar beklediğimi biliyorsun değilmi?nekadar gözyaşı akıttığımı bu yolda rüyalarımda hergece seni gören ben ama çoccuğun olmıcak diyende doktorlardı..
umutsuzca kaç doktora gittiğimi bilmiyorum.ilkönce sabır dediler..ilaç kullanıcaksın herşeyden önemlisi moral dediler...yumartalıklarım tekti ve bu tek yumurtada kist oluyordu..ben hergün doktor kapılarını arşınlarken dotorun çocuğun olmayacak artık tedavini kesmemiz gerekiyor sağlığında bozulmak üzere dediler...o yaşadığım anı anlatmam mümkün değil kızım sana doktor bana hamile kalamıyacağımı söylüyordu...bense ona seni hergün rüyamda gördüğümü anlatıyordum anlamıyordu bir türlü sağlığın bozuldu doktora git görün diyordu..ona herşey çok normaldi çünkü...baban ise içi kan ağlasada bana moral vermek için ben çocuk istemiyorum zaten ben seni kıskanırım bırak bu çocuk meselesini diyip sürekli kavga ediyordu benimle...sonunda pes etmiştim..aldığım kullandığım ilaçlar beni çok şişmanlatmıştı.kendimi çok çirkin hissediyordum..babanla alışverişe çıkmıştık...orda bir kız çocuğuna daldı gözleri..daldı gitti ağzındanda ben böyle bir kız çocuğu istiyorum çıktı...ogün o dediklerinin farkında değildi ben ise nekadar ağladığımın...ertesi gün karar verdik tüp bebek denemk için..doktor şansın zor ama deneyebiliriz demişti..ama ilk önce kilo vermen gerekiyor...ben o umutta olsa sevinçten havlara uçmuştum hemen rejime başladım...sinüzit tedavim vardı o aralar..kaç kutu antiibiyoik içtiğimi ben bile hatırlamıyorumm.regli olmamıştım o ay..işyerindekiler farkettiler..hemen sormaya başladılar.biryandanda beni kırmak istemiyorlar.çocuğumun olamıyacağını anlattığım halde halen gözlerimin içine bakıyorlardı..hamile olamıyacağımı içtiğim antibiyotikten kaynaklandığını söyledim.inanmadıla tes alıp gelmişler kızım :) deli bunlar dedim umutsuzca lavobaya gidip testi yaptım ve çıktım.sordular negatif işte beni üzmek içinmi yapıorsunuz dedim.testi çöpe atmıştım.arkadaşım gitti baktı..içerden bir çığlık..eee bu çubuk 2 tane:)))) nasıl yani olamaz olabilirmi derken çığlıklar kahkahalar ağlamalar havada uçuştu.tüm çalışanlar başında benim ise sesim çıkmıyor..yok diyorum..hadi diyorlar kan testine..gidiyoruz kanı verip çıkıyorum özel bir labaratuvara ..çıktıktan sonra arıyorlar.elektrik kesildi..kan iptal yarın gelin.hayydaaaa hadi busefer hastaneye koşturmaca kan aldırmaya..ama neee kanımı alamıyorlar :)) kanından 1 damla bile vermiyorsun kızım:) doktorlar hemşireler hepsi başımda nasıl olur derken baban artık patlıyor :) o kan bugün alınacak eşim anne bende baba olucağım :) haydiii diyor..gülüşmeler devammmm.kan alındı..o bir saat bize ömürrr ömürrrr geçmiyor.tiktaktiktak hadi gel vakitttt..........evettttttttttt testim pozitif..ama doktor erken diyyor iyi bi doktor görssün dış gebelik olabilir,düşük olabilir..ama o geceyi sana anlatmam imkansız..beni bırak seni istemem diyen babanın havalarda uçuşu gözyaşlarına hakim olamayaşı...bana derin sevgi gülüşlerini anlatması...derken zorlu bir hamilelik sürecin.inan hergünün olaylı hastalıklı telaşlıydı kızım:)annen çok hastalandı sana hamileyken tansiyon şeker geçici körlük bulantı kusma protein kaçağı ne hastalık varsa bendeydi...9 ayımız hastanede geçti diyebilirim...herkes hamileliğinde kilo alır sense bana 15 kilo verdirdin annem...diyorumya heranın olay doğumun gibi...gebeliğimin riskli olduğu için doktorlar normal doğum yapamazsın dediler..eğer normal doğuma kalkarsan ya seni yada ben kendimi bu dünyada t ek bırakabilirmişim..doktorum gün kararını bana bırakmıştı 3 gün içinden birini seç dedi ben 12-02-2012 tarihini istedim ama doktorum pazara gelicek olmaz riskligebelik ozaman 13 olsun dediii olmazzzzzz 13 uğursuz istemem dedim yıktım ortalığı baban ise 14 şubat ozaman aşk çocuğuna 14 şubat yakışır dedi...zorlu bir karar sonrası tamam dedik..ben naptım nasıl olsa sezeryanım son kez gezdir beni kızımla dedim babana.annem gelmişti doğum için istanbuldan ogün..bende sancı var..annem doğumun geldi doktora diyor hayır normalmiş bu sancı diyorum akşama kadar bigüzel gezip tozuyorum..hiç yemediğim kadarda yemek yiyorum:) ama sancıda ogün hep benimle...noluyor dersin tansiyonla beni acile kaldırıyorlar.neyin var diyolar hamileyim 2 gün sonra doğumum var sancım var nst yaptırıcam diyorum kendimi doğumhanede buluyorum ( 5cm açılmışsın kafan gözükmüş bile muayenede suyum geliyor..doktora bağırıyorum nedöküyosunuz bacağıma diye,:) doktor gülüyor çocuk geliyorrrr diyee...hayır olamazzz gece oldu 13ünde doğurmammmmm uğursuzzzzzz gün...beklet geçir sancımııı çabukk derken tansiyondan seni zehirlediğimi acilen ameliyata gireceğimizi yoksa birimizden birinin ölüceğini söylüyor..aman allahımmm doktora yapışıyorum çabuk kurtar bebeğimi...o doğmalııı doğucak hemde sağlıklı..adamı zor alıyorlar elimden:)))aman oda ne ameliyathaneee korkunçç ışıklar tepemde korkudanmı strestenmi heyecandanmı bilmiyorum deligibiağlıyorummm titriyorum biryandan diğer yandan dualarım benimle..doktorum geliyor nie titriyosun ağlıyosun diyor..korkuyorum diyorum..olmazzz bu senin enmutlu günün diyor.hemen hemşirelerdenn ısıtıcı isteyip heryanıma sıcaksu torbaları küçük lamba ısıtıcılar getiriliyor.vücuduma masaj yapılıyor.benle sohbet şarkı muhabbett..şarkı söylerken gözüm saatte narkoz biryandan...aman allahım 13 şubat olmuş gecenin biri..narkozunda etkisiyle bağırıyorum hayır 13 şubat yazmayın istemiyorummmm.doktor bir kahkaha atıyor..kızının kahyasımısın o bugünü seçti...ve bağıryorr...doğum anıı yazınnn elifece saat 02:01 de dünyaya merhaba dedi:) hoşgeldiiiiiiiiiiii..........işte bu anı seviyorum diyor..seni bana gösteriyor kraliçemm.bense şoklarda.mucizemmmmmmm mucizemmm mucizem.seni seviyorummmmm..
bebeğimmm,canım,birtanem,kraliçemmm nerden başlim sana anlatmaya bilemiyorum.
tek bildiğim mucizemsin sen benim..
seni nekadar beklediğimi biliyorsun değilmi?nekadar gözyaşı akıttığımı bu yolda
umutsuzca kaç doktora gittiğimi bilmiyorum.ilkönce sabır dediler..ilaç kullanıcaksın herşeyden önemlisi moral dediler...yumartalıklarım tekti ve bu tek yumurtada kist oluyordu..ben hergün doktor kapılarını arşınlarken dotorun çocuğun olmayacak artık tedavini kesmemiz gerekiyor sağlığında bozulmak üzere dediler...o yaşadığım anı anlatmam mümkün değil kızım sana