• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13.sayfadan bakın 40-46 beden yazlık kışlık giyilmiş giyılmemiş karışık ucuz\satilmistir.

onu da bit pazarına dahil ettik :52::52:
mavi gri lacivert aker
kahverengi karışık pierre cardin
mor karışık armanda
kullanıldı .günlük kullanım için çok iyi seçenek .sadece aker 55 tl ye alınmış çok çok pazarlık yapılarak .üçü birden 3o tl .hanım kendine çanta alcak satılsa:46::46:
ve bir gecelik yeni ince 44 beden 1o tl

Eklentiler

• $009.jpg
    $009.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $008.jpg
    $008.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $010.jpg
    $010.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 32
  • $011.jpg
    $011.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 33
onu da bit pazarına dahil ettik :52::52:
mavi gri lacivert aker
kahverengi karışık pierre cardin
mor karışık armanda
kullanıldı .günlük kullanım için çok iyi seçenek .sadece aker 55 tl ye alınmış çok çok pazarlık yapılarak .üçü birden 3o tl .hanım kendine çanta alcak satılsa:46::46:
ve bir gecelik yeni ince 44 beden 1o tl

Ayyy 44beden herseyini merak ediyorum.teldenngl girdigimden resimleri goremiyorunm ancak aksam 10da falan bilgisayardan bakabilirimm.

Benm urunlerime bakarmisin takas yapmak istedigin olursa iki tane gomlek var beyaz ve renkli cicekli42 beden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni etiketli sevenhill gömlek l beden ve yeni etiketli incecik kot boyfriend model 28-32 tam yazlık ikisi 2o tl

Benm urunlerime bakarmisin takas yapmak istedigin olursa iki tane gomlek var beyaz ve renkli cicekli42 beden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim 31 32 beden yüksek bel kot varsa istediğini seçebilirsin:34:

iki bluz takaslandı
ödemesi gerçekleşmediği için 2o tllik lot tekrar satışta

Eklentiler

• $006.jpg
    $006.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $001.jpg
    $001.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $005.jpg
    $005.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $001.jpg
    $001.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $004.jpg
    $004.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
lcw kot ,pembe kapri siyah penye 7 yaşa olurmu kot gömlek ve diğerleriyle takas düşünürmüsün canım

onlar 7 yaşa büyük olur .s beden bunlar lcw kot ,pembe kapri siyah penye.başka kot ve ince keten var ama pantalon olarak ve kot gömlek te var 7-8 yaş için.istersen resim atarım. keten olan kapri olarak ta kullanılır .takas sadece kendi kıyafetlerimle istiyorum .kot gömlek bayan takaslanır..bunları satsam kıza ayakkabı alacam. her biri 1o tl

Eklentiler

• $005.jpg
    $005.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $006.jpg
    $006.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $007.jpg
    $007.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 53
  • $008.jpg
    $008.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $009.jpg
    $009.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 33
onlar 7 yaşa büyük olur .s beden bunlar lcw kot ,pembe kapri siyah penye.başka kot ve ince keten var ama pantalon olarak ve kot gömlek te var 7-8 yaş için.istersen resim atarım. keten olan kapri olarak ta kullanılır .takas sadece kendi kıyafetlerimle istiyorum .kot gömlek bayan takaslanır..bunları satsam kıza ayakkabı alacam. her biri 1o tl

canım bayan kot gömleğiyle takas düşünürsen konularıma bak kız kıyafetlerininde hepsi çok güzeller ama takas olmayınca alamıyorum malisef birde kız için kot gömlek var demişsin o bu gömlekmi oluyor

canım bayan kot gömleğiyle takas düşünürsen konularıma bak kız kıyafetlerininde hepsi çok güzeller ama takas olmayınca alamıyorum malisef birde kız için kot gömlek var demişsin o bu gömlekmi oluyor

kot gömlek yukarıdaki resimdeki o da ince belden lastikli tunik olarak ta olur kız için kolları apoletli .bayan kot gömlek 15 tl ye.pantalon da var xxl bedende yazlık ince aker eşarp ta var bi bakın 9.sayfadan sonra

Back