13 haftalık gebelikte domuz gribi ve serumla antibiyotik tedavisi

degisikbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
250
222
33
Arkadaslar 13hafta 6 günlük gebeyim,influenza virüsüne yakalandım günlerdir atesim hic düsmedi.Sonunda hastaneye yatırdılar,hastanede doktor antibiyotik serum artı parol serum verdi.gebeliğimi biliyordu.
Sonra ilacları kadın doğum doktoruna da gösterdim alabilirsin bir kereden bir sey olmaz dedi cünkü atesim asla düsmüyordu.
Bugün cıktım hastaneden,hapla antibiyotik tedavisine devam ediyorum.
Asırı üzülüyorum o kadar serum ve antibiyotik bebeğe zarar verdi mi diye.
Bugün sırt ve bel ağrım var.
Belki de bebeğim öldü ilaclardan,cok moralim bozuk.
Hamileyken basına bu tarz seyler gelen var mı?
Cok üzgünüm ve suclu hissediyorum

Arkadaslar 13hafta 6 günlük gebeyim,influenza virüsüne yakalandım günlerdir atesim hic düsmedi.Sonunda hastaneye yatırdılar,hastanede doktor antibiyotik serum artı parol serum verdi.gebeliğimi biliyordu.
Sonra ilacları kadın doğum doktoruna da gösterdim alabilirsin bir kereden bir sey olmaz dedi cünkü atesim asla düsmüyordu.
Bugün cıktım hastaneden,hapla antibiyotik tedavisine devam ediyorum.
Asırı üzülüyorum o kadar serum ve antibiyotik bebeğe zarar verdi mi diye.
Bugün sırt ve bel ağrım var.
Belki de bebeğim öldü ilaclardan,cok moralim bozuk.
Hamileyken basına bu tarz seyler gelen var mı?
Cok üzgünüm ve suclu hissediyorum
Hamileyken antibiyotik kullanmak bebeği öldürür diye net bir şey yok ama tedavi olunmayan enfeksiyonun zarar verdiğine dair pek çok çalışma var. Bende kullanmıştım idrar yolları enfeksiyonu için

Hamileyken antibiyotik kullanmak bebeği öldürür diye net bir şey yok ama tedavi olunmayan enfeksiyonun zarar verdiğine dair pek çok çalışma var. Bende kullanmıştım idrar yolları enfeksiyonu için
Doktorlar da aynısını söyledi.Düsmeyen ates ve enfeksiyon daha tehlikeli diye.
Ama atesim hala yüksek

Domuz gribinin farklı bi ilaci var. İsmi aklima gelmiyor ama influenza icin veriliyor genelde cokta etkili oluyor. Ama sizin durumunuz farkli gebelik var cok gecmis olsun. Bende gecen sene oldum cocuklarla beraber

Merhaba bende 1 gün içinde kötüleştim 14 haftalık gebeyim. Boğazım bademciklerim berbat durumda, öksürmekten ciğerlerim ağrıyor artık. Korona olmuş olabilirsin dedi doktorum ya da bi virüs kapmışsın ama bu tehlikeli olur mutlaka antibiyotik kullanman gerek dedi. Parol içtim ateşim çıkmasın diye. Rabbi inşallah bu günleri atlatmamızı nasip etsin. Bebeğinize Allah’ın izniyle bişey olmayacaktır. Çünkü hastalık ilerlerse bebeğinize zarar verir. Geçmiş olsun

X