- 6 Şubat 2023
- 391
- 379
- 23
Teoriye göre kızBanada bakarmisin canm altan bakildi Eki Görüntüle 3426155
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teoriye göre kızBanada bakarmisin canm altan bakildi Eki Görüntüle 3426155
Teşekkür ederim canımTeoriye göre kız![]()
Sağlıkla doğsun inşallah, ne zaman belli olacakTeşekkür ederim canım
Haftaya carsmba randevm var canim 13 haftalik olucak bakalm insallah belli eder teşekkür ederim yorumun icin tahminlerin tutarmi geneldeSağlıkla doğsun inşallah, ne zaman belli olacak
Genelde tutuyor ama tabi teoriye göre yorum yaptım. Teorinin tutmadığı küçük bir kısım var tabi. Gönlünüzden ne geçiyorsa, sağlıkla o olsun inşallahHaftaya carsmba randevm var canim 13 haftalik olucak bakalm insallah belli eder teşekkür ederim yorumun icin tahminlerin tutarmi genelde
Teşekkür ederim tabiki yazarim insallahGenelde tutuyor ama tabi teoriye göre yorum yaptım. Teorinin tutmadığı küçük bir kısım var tabi. Gönlünüzden ne geçiyorsa, sağlıkla o olsun inşallahkız da olsa erkek de olsa bekliyorum dönüşünüzü
![]()
Kızlar yorum yaparmisinizEki Görüntüle 3426381 tahminde bunurmusunuz
Ben 6-7 haftalığa yorum yapabiliyorum böyle büyük anlamıyorumKızlar yorum yaparmisiniz
Ben 6-7 haftalığa yorum yapabiliyorum böyle büyük anlamıyorum
Net çekilmemiş, güzel çekme şansınız var mı
2 hafta arayla çekildi doktor emin olamadı sizceNet çekilmemiş, güzel çekme şansınız var mı![]()
Ultrason net değil zaten canım 12 haftalık var başkada yokNet çekilmemiş, güzel çekme şansınız var mı![]()
Bence erkek içime öyle doğdu2 hafta arayla çekildi doktor emin olamadı sizce
Hsyırlısı bi kıza bi erkeğe benzetti net göstermedi dedi bakalım merak ediyor insan 2. Olunca birdeBence erkek içime öyle doğdu
Erkeğe benzettimBenimde tahmin sizce nedir
Sizin de erkeğe benzettimSelam kızlar,
13 haftalık, cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Neye göre anlıyorsunuz acaba merak ettimBen 6-7 haftalığa yorum yapabiliyorum böyle büyük anlamıyorum