Yanıtınız için teşekkürlerİçimden kız geçti Allah hayırlı evlat versin inşallah
Keseye göre yorumlayabilecek olan var mıSelam kızlar,
13 haftalık, cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Benimde tahmin sizce nedirİçimden kız geçti Allah hayırlı evlat versin inşallah
ErkekBenimde tahmin sizce nedir
Erkek gibi geldi. Çok bilgim yok içimden geçeni söylüyorumBenimde tahmin sizce nedir
Çok kız seviyorum ondan kesin erkek olurErkek gibi geldi. Çok bilgim yok içimden geçeni söylüyorum
Belli olmaz canım biz çok bilerek yazmıyoruz yani doktor söylemediği sürece bizimki tahmin. Kendini şartlama. İnşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olur. Erkeği kızı önemli değil.Çok kız seviyorum ondan kesin erkek olur
Öyle tabiki inşallah. Normal de kaçınci haftada belli oluyor dün devlete gittim ama hic demedi tahmin bile demediBelli olmaz canım biz çok bilerek yazmıyoruz yani doktor söylemediği sürece bizimki tahmin. Kendini şartlama. İnşallah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olur. Erkeği kızı önemli değil.
Buna da bakar mısn
Kız gibi geldiBuna da bakar mısn
Nerden anlıyorsunuzKız gibi geldi
Ben de devlete gidiyorum 16da öğrencemÖyle tabiki inşallah. Normal de kaçınci haftada belli oluyor dün devlete gittim ama hic demedi tahmin bile demedi
Ben tam 12de öğrendim. 6,7 haftalık usg görüntünüz varsa yorum yapabilirimÖyle tabiki inşallah. Normal de kaçınci haftada belli oluyor dün devlete gittim ama hic demedi tahmin bile demedi
Bende tam bugun 12 haftalik oldum dün gittim doktora demedi hic bende sormadm. pazartesi gene randevum var acaba söylermi ikili tsrama testi sonucunu ogrncem malesef yokBen tam 12de öğrendim. 6,7 haftalık usg görüntünüz varsa yorum yapabilirim
Ultrason cihazının profesyonelliğine, bebeğin kendisini gösterme şekline, doktorun profesyonelliğine göre değişiyor. Gittiğim doktorun usgsi çok iyidi ve bebeğim hareketliydi o şekilde gördük. Girmeden önce 2 çikolata ve 1 şişe soğuk su içtim hareketlensin diyeBende tam bugun 12 haftalik oldum dün gittim doktora demedi hic bende sormadm. pazartesi gene randevum var acaba söylermi ikili tsrama testi sonucunu ogrncem malesef yok
Banada bakarmisin canm altan bakildiBen tam 12de öğrendim. 6,7 haftalık usg görüntünüz varsa yorum yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?