• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13. Haftada gece sol tarafta şiddetli batma ağrı

melikekacan60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Kızlar 13. Haftadayım bebek önden gidiyor ama iki geceler gece uyandığımda sol kaşığın dış tarafında çok değişik bi kramp batma gibi birşey oluyor böyle durumda olanlar varmı sağ sola dönerken batıyor sanki

Kızlar 13. Haftadayım bebek önden gidiyor ama iki geceler gece uyandığımda sol kaşığın dış tarafında çok değişik bi kramp batma gibi birşey oluyor böyle durumda olanlar varmı sağ sola dönerken batıyor sanki
Geçmiş olsun bende de vardı çok şiddetlenince doktora gittim nst falan bağladılar şükür sancı falan yoktu idrar ve kan tahliline de baktılar sorun çıkmadı şükür. Brnimki galiba gaz sancısıydı sonra kendi kendine geçti. Bence git doktora belki idrar yolu enfeksiyonu vardır. En azından için rahatlar

Geçmiş olsun bende de vardı çok şiddetlenince doktora gittim nst falan bağladılar şükür sancı falan yoktu idrar ve kan tahliline de baktılar sorun çıkmadı şükür. Brnimki galiba gaz sancısıydı sonra kendi kendine geçti. Bence git doktora belki idrar yolu enfeksiyonu vardır. En azından için rahatlar
İdrar somucuna göre gidicem canım inşllah kötü bişey yoktu gaz problemi bnde de var geçer inşallah

Siizn sadece gece mi oluyordu sabaha karşı tek taraf uzun süre yatınca

Siizn sadece gece mi oluyordu sabaha karşı tek taraf uzun süre yatınca
Akşam başlıyordu sabaha kdar devam ediyordu ama ara ara oluyordu özellikle sol tarafımda vardı. Sabah kalktığımda daha da artıyordu dönemiyordum başka tarafa otururken bile sancı gibi giriyordu bir akşam daha olunca dayanamadım sabahta geçmedi mecbur hastaneye gittim ama hiç bir şey yapılamadı ama rn azından içim rahatladı

Back
X