13.hafta ikiz gebelik

meryad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
91
9
1
31
Merhaba kızlar yorumlarınıza cok ihtıyacım var 13. Haftadayım ikiz gebelık 4 gündür agrılarım var yan kasık bırazda alt karın agrısı doktorum büyüme agrılarıı demişti ama gun gectıkce azalacagına artıyor sankı gecem gündğzğm agrı oldu gebelıgımın basından berı agrım var zaten ama bu haftalarda dahada artmaya basladı normal bi durummu doktor gerseyın normal ılerledgı soluyor ama ben cok stres yapıyorum anksıyetem arttı sureklı agrıdan dolayı ne zaman agrısız haftalar olucak bu donem normalmı ??

Rahim ağzı uzunluğum gayet iyi çıktı enfeksıyon bakılmadı daha oncesi bakılmıstı ıdrar ve kulturde bıse cıkmamıstı kanda cok az cıkmıstı yek kullanmlık toz ıcmıstım ama suan akıntımda bıtmıyor kaşıntıda doktoruma soledıgımde normal bunlar hep olacak anatomik olarak degısıyor hersey ve salgılar bole seler yapar femıstı travazol kullanıyorum oda ıse yaramıyor agrılar ıcınde buyume agrısı buyume agrısı denılıyor baskada bısey yokk

Rahim ağzı uzunluğum gayet iyi çıktı enfeksıyon bakılmadı daha oncesi bakılmıstı ıdrar ve kulturde bıse cıkmamıstı kanda cok az cıkmıstı yek kullanmlık toz ıcmıstım ama suan akıntımda bıtmıyor kaşıntıda doktoruma soledıgımde normal bunlar hep olacak anatomik olarak degısıyor hersey ve salgılar bole seler yapar femıstı travazol kullanıyorum oda ıse yaramıyor agrılar ıcınde buyume agrısı buyume agrısı denılıyor baskada bısey yokk
Canım travazol bende de hiç işe yaramadı aksine daha çok kaşıntı yaptı. 16. Haftamda doktor bi fitil verdi 3 gün arayla 2 hafta kullandım toplamda 4 fitil o çok iyi gelmişti.

karın yavaş yavaş her geçen gün genişlediği için ağrı yapıyor olabilir doktorunuz her şey normal diyorsa rahat edin. stres yaparsanız kendinize zarar verirsiniz

karın yavaş yavaş her geçen gün genişlediği için ağrı yapıyor olabilir doktorunuz her şey normal diyorsa rahat edin. stres yaparsanız kendinize zarar verirsiniz
Ister ıstemez evham yapıorum ıste ınsallah zamanla alısırım bu duruma

29. Haftadan sesleniyorum Ağrılar bitmiyor hatta artarak devam edecek. Progestan fitil vermişti doktor günde bir fane çok ağrı olursa diye ama 3 günden sonra onu da bıraktım tekrar çok ilaca düşmek istemiyorum

Bende progestan ıcıyorum dayanabıldgmde ıcmıyorum tabıkı ama yani anlarsınız benı karnım kasıklarm geçse belım belım geçse bacaklr Allahvyardımcmz olsun senınn neguzel zaten az kalmıss canım baya gitmişin masallahh dogum ne zaman dedıler

Back
X