Merhabalar 13 haftadayız cinsiyeti öğrenmek için gittik ve %90 kıza benziyor bir çıkıntı var ama o yanıltıyor dedi bizi tecrübelerimize dayanarak kız dedi sizce de kızmı erkeğe dönermi benim hep hissettiğim kızdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karından muayenede göstermedi alttan ultrasonda daha net görür gibi oldubence de kız. erkek bebekler bu haftalarda çok net belli ediyor kendilerini
bence kız ya ama öyle benziyor.karından muayenede göstermedi alttan ultrasonda daha net görür gibi oldu
Siz daha önce de kız demiştiniz bi önceki ultrasonda dönmez herhalde bu saatten sonra dönebilirmibence kız ya ama öyle benziyor.
valla detaylı ultrasona kadar bizimkine kesin gözüyle bakamamıştık kızlarda yanılma ihtimali daha çok oluyor. ama bizim oğlan 16+5te cok net göstermisti kendini pozisyonuna bağlı yani biraz. sağlıkla gelsin insallahSiz daha önce de kız demiştiniz bi önceki ultrasonda dönmez herhalde bu saatten sonra dönebilirmi
Hayırlısı bakalım inşallah ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslındavalla detaylı ultrasona kadar bizimkine kesin gözüyle bakamamıştık kızlarda yanılma ihtimali daha çok oluyor. ama bizim oğlan 16+5te cok net göstermisti kendini pozisyonuna bağlı yani biraz. sağlıkla gelsin insallah
Evet kemik yapısı vs de kızı andırıyorBenim bu haftalarda hiç çıkıntı yoktu 16'da çük belirdi ngmg değişebilir bence ama kız gibi geldi bana da
Net kız. Ben de 12. Haftada öğrendim tam bacak arasından testisi belli oluyordu. İlk fotoğraftaki iki bacaksa ortası boş kız bebek hayırlı olsunMerhabalar 13 haftadayız cinsiyeti öğrenmek için gittik ve %90 kıza benziyor bir çıkıntı var ama o yanıltıyor dedi bizi tecrübelerimize dayanarak kız dedi sizce de kızmı erkeğe dönermi benim hep hissettiğim kızdı