13 günde 3 kilo verdim

ayddilekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
63
0
36
Bursa
keyfim acayip yerinde arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim bugün 13.günüm kendimi kasmadan diyet yapıorum aynen şöyle sabahları aç karnına 1 bardak suya 2 kaşık elma sirkesi içiyorum sonra bi güzel kahvaltımı yapıyorum öğlen 1 meyve veya salata yiyorum akşam 6da ne yemek yaptıysam yiyorum 1 dilim ekmekle tabi ... akşam 6dan sonra hiçbişey yemiyorum sadece meyve yiyorum yatmadanda çekebildiğim kadar mekik çekiyorum ve sirkeli suyumu içip uyuyorum bölee :) yaza kadar zayıflıcam çok hırslandımm çoookkk buarada şuanki kilom 69 72 küsurdm beni görenler daha fazla vermiş gibi duruyosun diyolar

sirkeli su iç cnm dene derim bide ekmeği kesme ama azalt 6dan sonrada bişey yeme 2,5 litre suyunuda iç zayıflarsın 1 ay dene zayıflayamazsan bi doktora git derim. he bi sürekli tartılma bence

vaktin varsa spora başla canım. kilo vermesen bile sıkılaştırıyo vücudu.
ben tam 1.5 ayda 7 kilo verdim.
bu 1.5 ayın sadece son 2 haftasında spor yapabildim.
ve insanlar beni gördüklerinde çok zayıflamışsın demeye başladı bile.
sporla verdiğim için daha çok zayıflamış gözüküyorum çünkü vücudum sıkılaşıyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
süper yaaaa böyle okuyorum kendime sinir oluyorum ama buğün yeni bi karar aldım iyi bir anne değil mükemmel bi anne olacağım zayıf bakımlı ve güzel kendimi çok dağıttım doğumdan sonra millet şaşırıyo göbeği görünce geçen hamilemesin dediler (((( ama başladım ve devamını getireceğim elma sirkesine tekrar başlayacağim 3 gün içip bırakmıştım ama şuan çok iyiyim moral olarak bakalım 1 hafta sonunda başlayacakmı farklılık haftaya buğün değişikliği yazarım.. bu kilolarla başımız dertte :)) verelim kurtulalım derttennn arkadaşlar şeker tuz kesinlikle yok bol bol su ve sabah gece sirkeli su deneyelim görelim tabi biraz az yemek acıkırsan salata:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…