• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 gün geciken adet fakat idar testi negatif

ftmalcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
3
1
1
31
13 gün oldu adetim gecikeli lütfen yardımcı olun bana 😣idrar testi yapıyorum nerdeyse hergün negatif çıkıyor 3 yıldır çocuk istiyorum defalarcs kan testi yaptırıp negatifi görsüm bu kadsr uzun ilk kez gecikti. Böyle bişey başına gelen var mı daha sonra gebeliğini öğrenen filan. Geç döllenme fslan olmuş olabilir mi

Geç döllenme de olsa çıkardı şimdiye kadar. Ama yinede kan testi verin derim doktora gözükün. İlk defa böyle bir gecikme yasıyorsanız muhtemelen bir sebebi vardır

13 gün oldu adetim gecikeli lütfen yardımcı olun bana 😣idrar testi yapıyorum nerdeyse hergün negatif çıkıyor 3 yıldır çocuk istiyorum defalarcs kan testi yaptırıp negatifi görsüm bu kadsr uzun ilk kez gecikti. Böyle bişey başına gelen var mı daha sonra gebeliğini öğrenen filan. Geç döllenme fslan olmuş olabilir mi
Ben varım. Polikistik var bende. Oğluma hamile geç döllenme ile kalmıştım. 23 Nisan son adet baslangıcımdı hep gecikir diye 27 mayısta idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Sonra 2 haziranda erken gebelik testi ile yaptım çok silik cıktı aynı gün gidip kan testi yaptım 17 cıkmıştı. Doktor ultrasonda bakarken regliye yakın yumurtlamışsındır dedi. İnşallah sizin de öyledir

Evet benim başıma geldi geçen yıl yaz zamanı. Stresten baya gecikmişti

16 gün oldu adetim geçti dün test yaptım negatifti 3 kere de başarısız tup bebeği denemem var testte negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı ilk başlarda adet olacakmış gibi hissediyordum fakat artık hiç belirti yok umutlanmak istemiyorum negatif görmekten cekiniyorum artik sadece ara ara rahimde bir seğirme hissediyorum varmı böyle olan

Bugün 6. Günüm altı gündür çok sanciliym dün azıcık minnacık kahve bir leke geldi devamı yok carpintim oldu nefesim daraldı 2 gün ve alev topu gibiyim dün test yaptım negatif halen bekliyorum bir umut diye 11.ayimiz bu😔

Back