Kız İsteme 13 ekim tanışma+isteme+söz+nişan mükemmel geçti :)))

olmadikacariz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
55
1
16
Bursa
Kızlar öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum çünkü gerçekten bu süreçte bana çok destek oldunuz kimi zaman vazgeçme noktasına dahi geldim ama sonuç ; çoook mutluyuz :))

Biliyorsunuz aileler uzak şehirlerde oldukları için ( biz bursa onlar manisa) ve iş durumlarından dolayı herşeyi tek seferde yapmanın uygun olacağını düşündük;aileler de fikrimize saygı duyup,anlayışla karşıladılar.

Birgün önceden vereceğim bohçaları hazırladık;ertesi sabah son hazırlıkları tamamlayıp öğleden sonra gelmelerini bekledik.Onlar gelmeden kuaföre gitmedim çünkü ilk kez geliyorlardı ve ailemden benden başkasını tanımıyorlardı;neyse biraz gecikmeli de olsa saat 16:30 gibi geldiler ben hemen kapıda karşıladım;ailemle tanıştılar...hemen arkasından kuaföre gitmek için ben izin isteyip ayrıldım.Saat 18:00 gibi sevgilim gelip beni aldı;sipariş verdiğimiz nişan pastasını ve tatlıyı da alıp eve geçtik.Eve girdiğimde büyük bir şok yaşadım çünkü aileler sanki yıllardır tanışıyorlarmış gibi kaynamışlardı.Herşey o kadar mükemmeldi ki....Ben o arada hazırlandım derken misafirler gelmeye başladılar ;sadece yakın akrabaları işte teyzemler amcamları çağırdım ama nerdeyse evde 40 kişiden fazlaydık :)) onlarsa sadece 5 kişi :))

Hoş beş muhabbet derken annem isteme olsun geleneklerimize uygun olsun dedi :)) kayınpederim de utana sıkıla babamdan beni istedi , canım babam ya gözyaşlarını tutamadı onunla beraber hepimiz ağladık :)) sonra ikramlarımız oldu kahve servisi yaptım ,nişan pastamızı kestik...Herşey o kadar hızlıydı ki inanın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum bile....

En büyük sıkıntım ailelerin muhabbet kuramaması ve sessizlik olması işte ne bileyim zamanın geçmemesi falandı....Ama herşey o kadar eğlenceli ve güzeldi ki :))

Fotoğraflarımızı en kısa zamanda yükleyeceğim...Ayrıca ikramlar,pasta,bohça hakkında özelden mesaj atabilirsiniz :)

ne güzel rahatlamışsın:))) darısı başıma inş. bende bu hafta bizimkilere söylemeyi düşünüyorum.umarım benimkide seninki kadr güzel geçer şimdiden çok gerildim(

hayırlı olsun canım rabbim bir yastıkta kocamayı nasip etsin. sorunsuz geçmesine senin adına çok sevindim. benimde inşallah sorunsur olur vakti gelince hala ortada net birşey yok ama böyle okudukça iice hevesleniyorum :)

ne güzel rahatlamışsın:))) darısı başıma inş. bende bu hafta bizimkilere söylemeyi düşünüyorum.umarım benimkide seninki kadr güzel geçer şimdiden çok gerildim(

Öncelikle kafasına çok takan, Allah'ım yeter bu strese :))) ya da ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok diyen arkadaşlara kısaca tavsiyem SAKİN OLUN HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR :))

ailemin sevgilimden haberi yoktu...hatta evlenmeyi düşündüğümle ilgili en ufak bir fikirleri dahi yoktu...Anneme söyledim önce o da babama :))) hemen haftasonu eylül ayının başında manisa ailesiyle tanışmaya gittim.Heyecandan ölüyordum...Ama herşey o kadar mükemmel geçti ki ben çok sıcak karşıladılar;bir haftasonrada o bize geldi tanıştı ailemle.Bir ay sonra içinde ailen gelsin tanışalım dendi...13 ekimde geldiler biz herşeyin arasını kısa tuttuk ki herkese de tavsiyem bu çünkü çok fazla girdi olmuyor;burda okuyorum yok o şunu dedi ailem böle yaptı karşı taraf şöle dedi falan...en temizi bu şekilde bence :))

Bu arada biz bohça yapmayalım gerek yok dedik ama anneler durmadı tabi abartmadan ufak tefekşeyler aldık annemle,onlardan da geldi...Kısacası sakin ve stressiz geçti :)) darısı herkesin başına :)))

canım aslında ben ve sevgilim öle pek gelenek görenek takılan insanlar değildik hatta evlilik lafı bile geçmiyordu ve bende açıkcası hevesli değildim ama böyle bir olay çıkınca yani dile gelince insan inanılmaz heyecanlanıyor :)) gerçektende her genç kızın rüyası :))

eğer sen gergin olmazsan inan kimse gerilmiyor çünkü insanlar senin rahatlığını görüp onlar da rahatlıyorlar...umarım herşey gönlünce olur canım...:))

öncelıkle hayırlı olsun ALLAHtamamını erdirsın bende hepsi bır arada olsun ıkımızde çalışıyoruz çünkü aramızda fazla mesafe yok ama yıne 1 saat yol var bırde onun aılesıyle anlaşamıyoruz ben kısadan olsun bitsin diyorum ama ne olur bilmem adım atmaya korkuyorum açıkçası

benimde ksımın 20si gibi olacak ama hala soru işaretleri var kafamda fotoları da yüklersen süper olur şimdiden teşekkürler :)

uzun mutlu sağlıklı bir evlilik olur inşallah senin yazdıklarında kendimi gördüm aslında ama ben daha o heycanı yaşayamadım benim sevgilimde ankarada ben niğde de nasıl olucak diye çok düşünüyorum ya hayırlısı olsun sen atlatmışsın inşallah bundan sonraki süreçte ilk günkü gibi güzel geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…