- Konu Sahibi olmadikacariz
-
ne güzel rahatlamışsın:))) darısı başıma inş. bende bu hafta bizimkilere söylemeyi düşünüyorum.umarım benimkide seninki kadr güzel geçer şimdiden çok gerildim(
hayırlı olsun canım rabbim bir yastıkta kocamayı nasip etsin. sorunsuz geçmesine senin adına çok sevindim. benimde inşallah sorunsur olur vakti gelince hala ortada net birşey yok ama böyle okudukça iice hevesleniyorum :)
Hayırlı olsun
Kızlar öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum çünkü gerçekten bu süreçte bana çok destek oldunuz kimi zaman vazgeçme noktasına dahi geldim ama sonuç ; çoook mutluyuz :))
Biliyorsunuz aileler uzak şehirlerde oldukları için ( biz bursa onlar manisa) ve iş durumlarından dolayı herşeyi tek seferde yapmanın uygun olacağını düşündük;aileler de fikrimize saygı duyup,anlayışla karşıladılar.
Birgün önceden vereceğim bohçaları hazırladık;ertesi sabah son hazırlıkları tamamlayıp öğleden sonra gelmelerini bekledik.Onlar gelmeden kuaföre gitmedim çünkü ilk kez geliyorlardı ve ailemden benden başkasını tanımıyorlardı;neyse biraz gecikmeli de olsa saat 16:30 gibi geldiler ben hemen kapıda karşıladım;ailemle tanıştılar...hemen arkasından kuaföre gitmek için ben izin isteyip ayrıldım.Saat 18:00 gibi sevgilim gelip beni aldı;sipariş verdiğimiz nişan pastasını ve tatlıyı da alıp eve geçtik.Eve girdiğimde büyük bir şok yaşadım çünkü aileler sanki yıllardır tanışıyorlarmış gibi kaynamışlardı.Herşey o kadar mükemmeldi ki....Ben o arada hazırlandım derken misafirler gelmeye başladılar ;sadece yakın akrabaları işte teyzemler amcamları çağırdım ama nerdeyse evde 40 kişiden fazlaydık :)) onlarsa sadece 5 kişi :))
Hoş beş muhabbet derken annem isteme olsun geleneklerimize uygun olsun dedi :)) kayınpederim de utana sıkıla babamdan beni istedi , canım babam ya gözyaşlarını tutamadı onunla beraber hepimiz ağladık :)) sonra ikramlarımız oldu kahve servisi yaptım ,nişan pastamızı kestik...Herşey o kadar hızlıydı ki inanın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum bile....
En büyük sıkıntım ailelerin muhabbet kuramaması ve sessizlik olması işte ne bileyim zamanın geçmemesi falandı....Ama herşey o kadar eğlenceli ve güzeldi ki :))
Fotoğraflarımızı en kısa zamanda yükleyeceğim...Ayrıca ikramlar,pasta,bohça hakkında özelden mesaj atabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?