Hiç denemedim diyet vs.abur cuburu kesemiyorum ve düzensiz besleniyorumCnm kilo vermeyi denedinmi ? Çevremde bi kaç pko lu var zayıflr zayflamz gebe kaldılr..
Bebin abur cuburdan daha mı önemli? o yüzden bunu kendine yapma ilk işin kilo vermek olsun gerisi gelir inşHiç denemedim diyet vs.abur cuburu kesemiyorum ve düzensiz besleniyorum
Denicem insallah kendi kendimi motive etmeye calisiyorum inşalalh başarılı olurumBebin abur cuburdan daha mı önemli? o yüzden bunu kendine yapma ilk işin kilo vermek olsun gerisi gelir inş
Bebek için canımı bile vermeye hazırdım..bide ağırdan alayım deme yaş ilerledikce daha zor oluyor bu seferde keşke daha önce adım atsaydım diye pişmaşık yaşarsn..Denicem insallah kendi kendimi motive etmeye calisiyorum inşalalh başarılı olurum
Haklisin inşallah başarırımBebek için canımı bile vermeye hazırdım..bide ağırdan alayım deme yaş ilerledikce daha zor oluyor bu seferde keşke daha önce adım atsaydım diye pişmaşık yaşarsn..
mutlaka kilo vermelisiniz eminim hamile kalirsiniz sonrasinda.. kilo sandigimiz kadar degil cok cok etkiliyor. haftada uc gun spora gidiyorum deli gibi bel gobek bolgesindeki yaglari eritmek icin. aylarca adet olmazdim kilo verip duzenli spor yapinca oluyorum cok sukur.Artık çok üzülüyorum pkoluyum 70 kiloyum bebeğimiz olmuyor esimde sikinti yok ya sadece pkodan mi.cocuk olmuyor düşündükçe çıldırıcam.subat 2019dan beri her ay adet oluyordum o sure zarfinda 2 kere klomen kullandım iğne yapmadık.ama olmadı olmuyor.son adet 2 ekim doktor klomen vermişti 11 ekimde kontrole gittim solda 1 tane yumurta gelişmiş iğne yapmayalım dedi ilişki önerdi ama doktorun dediği gün değil ondan 2 gün sonra ilişki oldu bazı sebeplerden.sonrasi da 2 3 günde 1oldu.neyse adetler düzenli diye sev8ndim tabi ama ağustos adeti oldum sonra eylül.adetini olmadım.umutlandim ama 2 ekimde adet oldum simdi kasim adetini bekliyorum hastalik yonunden cok.cektim Rabbimin gucune gitmesin ama bari kolay evlat sahibi olsaydim herseye gogus gerdim ama bu canimi cok yakiyor.benden sonra evlenenlerin 2.cocugu olcak ama benim olmuyor.bugunde dikkat ettim ani kalkinca falan kasiklarima bicak saplanir gibi oluyo bilmiyorum kisttenmi yoksa gebelik olab8lir mi bilmiyorum boşa umutlanmaktan yoruldum
Hiç denemedim diyet vs.abur cuburu kesemiyorum ve düzensiz besleniyorum
Diyeti sporu denicem inşallah basaricammutlaka kilo vermelisiniz eminim hamile kalirsiniz sonrasinda.. kilo sandigimiz kadar degil cok cok etkiliyor. haftada uc gun spora gidiyorum deli gibi bel gobek bolgesindeki yaglari eritmek icin. aylarca adet olmazdim kilo verip duzenli spor yapinca oluyorum cok sukur.
2ekim adetimden sonra hiç takmamaya çalıştım ilişkinde zaten aklima gelmiyor benim heralde kilo problem oluyo kist var cunku doktor demisti kist ve kilo yumurta tembelligi yapmis diye.adet olursam sogan kurune baslicam mecbur .hala adet olmadim hayirlisi bakalimBence kilodan ziyade senin ki piskolojik benimde tam 3 yil olmadi ama ayni sen gibi cok kafaya takiyordum ama 2 aydir hic aklima gelmiyor bu ayda adetim 5 gun gecikti ben 4 uncu gunu fark ettim geciktigini test aldim hamile ciktim bence bi relax ol cok kafaya takma iliski sirasinda da iliskiye sirf bebek icin girme oyle dusundugun zamam olmuyor ben bunu fark ettim sogan kuru denedin mi ?
Aynen öyle zor olucak ama yapmak zorundayım inşallah olucakbence beslenme düzenini acil değiştirmelisin. biraz emek lazım
Ben de aşırı abur cubur tüketenlerdenim. Güne bir fincan filtre kahve ve gofretle başlıyorum. Devamında da sürekli elim abur cuburlarda. Günde 4-5 kahveyi de buluyor. Ama kararlıyım bugünden sonra beslenme düzenimi değiştiriyorum. Bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerDenicem insallah kendi kendimi motive etmeye calisiyorum inşalalh başarılı olurum
Inşallah canım sen ne kadar süredir istiyorsun.kist vs varmı? Bende başlıcam ama ne zman bilmiyorumBen de aşırı abur cubur tüketenlerdenim. Güne bir fincan filtre kahve ve gofretle başlıyorum. Devamında da sürekli elim abur cuburlarda. Günde 4-5 kahveyi de buluyor. Ama kararlıyım bugünden sonra beslenme düzenimi değiştiriyorum. Bebişlerimiz sağlıkla gelsinler
Artık çok üzülüyorum pkoluyum 70 kiloyum bebeğimiz olmuyor esimde sikinti yok ya sadece pkodan mi.cocuk olmuyor düşündükçe çıldırıcam.subat 2019dan beri her ay adet oluyordum o sure zarfinda 2 kere klomen kullandım iğne yapmadık.ama olmadı olmuyor.son adet 2 ekim doktor klomen vermişti 11 ekimde kontrole gittim solda 1 tane yumurta gelişmiş iğne yapmayalım dedi ilişki önerdi ama doktorun dediği gün değil ondan 2 gün sonra ilişki oldu bazı sebeplerden.sonrasi da 2 3 günde 1oldu.neyse adetler düzenli diye sev8ndim tabi ama ağustos adeti oldum sonra eylül.adetini olmadım.umutlandim ama 2 ekimde adet oldum simdi kasim adetini bekliyorum hastalik yonunden cok.cektim Rabbimin gucune gitmesin ama bari kolay evlat sahibi olsaydim herseye gogus gerdim ama bu canimi cok yakiyor.benden sonra evlenenlerin 2.cocugu olcak ama benim olmuyor.bugunde dikkat ettim ani kalkinca falan kasiklarima bicak saplanir gibi oluyo bilmiyorum kisttenmi yoksa gebelik olab8lir mi bilmiyorum boşa umutlanmaktan yoruldum
15.ayımız bitti. Kist yok.. Yarın birlikte başlayabilirizInşallah canım sen ne kadar süredir istiyorsun.kist vs varmı? Bende başlıcam ama ne zman bilmiyorum
Doğru ama 23 yaşıma bir sürü hastalık sigdirdim bi bilseniz ...artık bunaldim bari anne olmama engel bi hastalık olmasın istiyorum o yüzden çok takıyorum içimden diyet vs hiç gelmiyor ben hiç b8 zaman normal insanlar gibi sağlıklı olamadım suandada değilim .kimlikte 23 ama ruHen 70 yaşındayım. Rabbim sizede sbir versin .Allah kimseyi sinamasin sağlıklaSevgili kardeşim
yaşın profilinde gördüğüm kadarı ile daha 23...
Kaldı ki doktorlar ilk 12 ayı normal sayıyor. Kilon verilmeyecek gibi değil ki ben de 70 ile hamile kalmıştım (pkom yok), pko etkisini bilmem ama hamile kalınıyor. Kaldı ki gençsin, metabolizman hızlıdır, rahatlıkla kilo verebilirsin de, önce istemen gerek . Hamile kalsan bile kilo ileride sorun gebelikte, gebelik şekerine de sebep olabilir. Sağlıklı gebelik için yeme alışkanlığını değiştirmelisin. Hem pastam dursun hem karnım doysun ikisi bir arada olmaz.
2 gebelik geçirdim ne yazık ki kavuşamadım, kaybettik. Yaşım da 34...
Ve burada benim yaşlarımda çok kişi var.
hayatının başında (23 yaşın) sanki rahmini almışlar, erken menepoza girmişsin gibi abartılı tepkiler vermene İnan hiç gerek yok.
RABBİM gönlüne göre versin. Emek kuldan, takdir Allah’tan...
Kist var bende ne yazıkki ve başka sağlık problemlerimde var sonum ne olcak bilmiyorum15.ayımız bitti. Kist yok.. Yarın birlikte başlayabilirizbirkaç gün önce pcoslu bir arkadaşımın hamile olduğu haberini aldık. O bile çok şaşırdı. Olmayacağını düşünüyordu.Olup olmayacağını düşünmeden sadece kendimize dikkat edip gerisine tevekkül etsek yetecek aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?