- 24 Temmuz 2014
- 392
- 483
Böyle bir teşhis konduysa siz neyi yanlış yapıyorum, eşimi nasıl rahatlatırım diye gayret göstereceğinize gelmiş burda temiz değil güzel değil diyorsunuz. İşe bak ya. Kendisi hakkında da engelim var konuşma bozukluğum var hafif sinirim var ama fiziksel olarak bi sorunum yok. İşe de girdim daha ne olayım tadında yorum yapmış. Sabah sabah sinirimi oynattınız ya. Sonra da kadınlar neden gergin.
Kadının yorumu daha bi sinir etti kocam daha ne yapsın diyor ya şaka gibilerCidden ben de şok oldum çok sinirlendim! çok haklısınız.
alay ediyorlar bunlarKonu 2017 de açılmış şimdi ne alaka yazıyorlar anlamadım
Çarşamba başka bi üye durumunu anlatan bi yorum yapmışKonu 2017 de açılmış şimdi ne alaka yazıyorlar anlamadım
Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla biri yazıyo karısını aşağılıyo ne demek ben karımı çokta güzel görmüyorum biride diyo kocam daha ne yapsın size mutluluklarkorkuyorum bu böyle gitmez tabi
Bence adam, tepki görünce karısı gibi yazdı. Kadıncağız gayet normal yaziyormus cunkuKadının yorumu daha bi sinir etti kocam daha ne yapsın diyor ya şaka gibiler
Bencede öyleBence adam, tepki görünce karısı gibi yazdı. Kadıncağız gayet normal yaziyormus cunku
Karisi olma adayı ne demek ya huya ben eşiyim(karısı olma adayıyım) bir yardım istedik sizlerden pişman ettiniz..
Kafalar pırıl pırıl. Bence bu hesap erkek sikayet edelim hic yazmana değmezKarisi olma adayı ne demek ya hu
Bir de önceki mesajlarına baktım biyerde de 1,5 senelik evliyim diyorKarisi olma adayı ne demek ya hu
Erkek mi bilmiyorum da dalga geçtiği bence kesinKafalar pırıl pırıl. Bence bu hesap erkek sikayet edelim hic yazmana değmez
KOCASIYIM-Aslında mutlu gibiyim evet 1 YIL 4 AYDIR evliyim görücü usulü evlendim eşimi çokta güzel görüyorum diyemem bana gelirsek %45 engelli raporum var sadece konuşma bozukluğu sorunum var azda sinir onun dışında fiziki hiçbir sorunum yok ama bunları hiç sorun etmedi benimde başıma gelebilir buda senin bir imtihanın dedi kabul etti bu arada Kocaeli Büyükşehir'den işe alıma çağırıldım nasip oldu o hep ben sebep oldum der.Bazı zamanlarda bana kuran-ı kerim okur çok güzel okuyormuş,bütün komşular beni ne zaman görse çok şanslısın salih çok şanslısın eşin çok güzel kuran okuyor diyorlar. Tabi bu düşünceleri beni çok mutlu ediyor.Evini çok temizleyen birisi değil her bayan gibi hergün değil yapıyorum diyor ama inanmıyorum.Eşim anne babasını küçükken kaybetmiş fazla içeriğe giremicem ablası 29 yaşına kadar getirmiş bir aile dostumuzun önerisi ile tanıştık hemde yakın bir şehirde oturuyor(Amasya-Çorum) Öksüz birisi deyince hemen tamam olur deyip kabul ettim hayatımı mafettmeyi dahi göze alıp ona sahip çıkan birisi olmak istedim ama yanlış yaptım galiba birazda duygusal davrandım napayım karakter olarak öyle bir insanım şuan itibariyle çok mutlu bir hayat sürmüyor vajinusmus belasıyla uğraşıyoruz(hafif vaji teşhisi kondu) artık eşime baya baya yaklaşıyorum ama 1 haftadır gene zulüm
Siz her girdiğiniz ortama Veliniz ebeveyniniz gibi kocanızı da mı götürürsünüz?ya ben eşiyim(karısı olma adayıyım) bir yardım istedik sizlerden pişman ettiniz..