13 Aydır evliyiz ama ilişkiye giremedik(Cinsellik bölümünde açamadım)

lovelycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
7
3
39
Arkadaşlar lütfen yardım edin bana. 13 aylık evliyiz. Ama ilişkiye giremedik. Eşimde serleşme sonu car. Tam sertleşme oluşmuyor. Aylardır doktora gidiyoruz. Kullanılan ilaçlardan sonra hormonlar düzene girdi. Hiçbir sorun yok deniyor. Ancak hala sertleşme Olmuyor. Vajinismus sorununda kullanılan vajinal dilatörlerden denedik. Kızlık zarım delindi. Ancak hala yeterli sertlik olmadığı için beraber olamadık. Penis şeklindeki şeylerden aldık. Eşim belki bunlarla vajina genişlerse bu sertlik yeter de beraber okabiliriz diyor. Ancak yapay penisler girmiyor. Canım acıyor. Bu arada 1 ay önce yaşım geçiyor diye tüp bebek de denedim. Oda negatif oldu. Nolur bu durumları yaşayanlar varsa bana tardım etsin. Eşiminde benim de psikolojilerimiz bozuldu. Eşim geceleri nerdeyse uyumuyor. Nolur yardım edin. Kime gidelim. Kimden yardım isteyelim. Yalvarıyorum yardım edin.

Kan tahlili falan yapildimi vitamin bişey kullandimi keciboynuzu pekmezi yedirin şu doğal karışımlar falan aktarılarak bencede psikolojik olabilir

Arkadaşlar sertleşme tam olmuyor ama boşalma olabiliyor. O da böyle bir problemi olduğunu evleninceye kadar bilmiyordu. Doktorlar herşey yolunda diyor olmuyor. Sizinde dediğiniz gibi bir de psikoloğa gitmek gerekecek sanırım.

Bekarken fazla masturbasyon yapan erkekler gercek iliskide sertlesme problemi yasarlar diye biliyorum.zamanla duzene girecektir bundan dolayi ise.ön sevismeleri daha uzuntutup daha fazla tahrik olmasini saglarsaniz ve bitkisel bazi seylerle desteklerseniz ise yarayabilir.

Arkadaşlar sertleşme tam olmuyor ama boşalma olabiliyor. O da böyle bir problemi olduğunu evleninceye kadar bilmiyordu. Doktorlar herşey yolunda diyor olmuyor. Sizinde dediğiniz gibi bir de psikoloğa gitmek gerekecek sanırım.
Nasıl bilmiyordu hiç mi mastürbasyon yapmamış.Yalan söylüyor bence resmen sizi katikulleye getirmiş.Adam vibratör bile almış eksikliğini kapatmak için.
Yapınca genişlemek nedir ya?Ne cahilce laflar kaç yaşında 13 mü?
Konu gerçekse basbayağı sizi kandırıp nikahı basmış adam.Sonunuz hayır olsun.Ayrıca bu sıkıntıyı erkekler anlar bize sormanız nekadar çözüm odaklı bilemedim yani:işsiz: