- 15 Kasım 2017
- 18
- 31
- 38
- 34
- Konu Sahibi Defnelamert
-
Ben de katılabilir miyim canımBu pazartesi başka olacak diyenler buyursun ben bir tüp mideli olarak 6,7 kilo vermem şazım 1,5 sene olmu ameliyat oldum ama yinede kendini kontrol etmek zorundasın ve pilates ve diyete başlıcam beraber başlarsak ve birbirimize destek olursak daha kolay olur
Tabiki pazartesi sabah başlıcaz sabah sekizde ilk yapmamıcaz gerekenleri yazıcam ama herşeyi beraber yapıcazBen de katılabilir miyim canım
Ben reformer a gidiyorum haftada 2 veya 3 gün. Daha önce 1 ay mat pilatese gittim. Ama yediklerime dikkat etmeyince faydası olmadıTabiki pazartesi sabah başlıcaz sabah sekizde ilk yapmamıcaz gerekenleri yazıcam ama herşeyi beraber yapıcaz
Pazartesi sabah tartılıp ölçülerimizi de alalım mıTabiki pazartesi sabah başlıcaz sabah sekizde ilk yapmamıcaz gerekenleri yazıcam ama herşeyi beraber yapıcaz
Al tabiki ben 3 sene Önce 84 kg’dan 62 kg’a kendim diyet ve pilates yaparak düşmüştüm o zaman yaptığım şeyleri yapmayı düşünüyorum sabah normal kahvaltımı yapıp öğlende yemeğimi yiyordum ama akşam dörtten sonra sadece yoğurt limon kırmızıbiber içerisine bazen kıvırcık bazen de salatalık doğrayıp yatıyordumPazartesi sabah tartılıp ölçülerimizi de alalım mı
Ben de daha önce 72 den 53 e düştüm kendi çabamla. Ama koruyamadımAl tabiki ben 3 sene Önce 84 kg’dan 62 kg’a kendim diyet ve pilates yaparak düşmüştüm o zaman yaptığım şeyleri yapmayı düşünüyorum sabah normal kahvaltımı yapıp öğlende yemeğimi yiyordum ama akşam dörtten sonra sadece yoğurt limon kırmızıbiber içerisine bazen kıvırcık bazen de salatalık doğrayıp yatıyordum
Yöntemin çok iyi. Bu yöntemi sürdürebilirsen kilo vereceğine inanıyorum.Al tabiki ben 3 sene Önce 84 kg’dan 62 kg’a kendim diyet ve pilates yaparak düşmüştüm o zaman yaptığım şeyleri yapmayı düşünüyorum sabah normal kahvaltımı yapıp öğlende yemeğimi yiyordum ama akşam dörtten sonra sadece yoğurt limon kırmızıbiber içerisine bazen kıvırcık bazen de salatalık doğrayıp yatıyordum
İki güç günde bir de bekanuis içiyordum bağırsak temizliği için pazar akşamı bütün şeyleri yazacağım akşamdan karanfilli suda yaparız zaten ilk hafta 2 kilo net veririzYöntemin çok iyi. Bu yöntemi sürdürebilirsen kilo vereceğine inanıyorum.
Ben çok hızlı kilo veremiyorum. Bir haftada 2 kilo verirsem muhteşem olur.İki güç günde bir de bekanuis içiyordum bağırsak temizliği için pazar akşamı bütün şeyleri yazacağım akşamdan karanfilli suda yaparız zaten ilk hafta 2 kilo net veririz
Bende başlıyorum pazartesi sizle beraber yapmak keyifli olacak inaniyorumBu pazartesi başka olacak diyenler buyursun ben bir tüp mideli olarak 6,7 kilo vermem şazım 1,5 sene olmu ameliyat oldum ama yinede kendini kontrol etmek zorundasın ve pilates ve diyete başlıcam beraber başlarsak ve birbirimize destek olursak daha kolay olur
Çok güzel üç kişiyiz şuanBende başlıyorum pazartesi sizle beraber yapmak keyifli olacak inaniyorum
Bu kiloları vereceğiz. Bizden kurtuluşu yok :)
Hedef kilon kaç canım
Benim hedef 53 canmHedef kilon kaç canım
Boyun kaç canımBenim hedef 53 canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?