Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haa dün bakmışım zaten , çok da beğenmişim
bu 1 aylık burun ise ben bitmişim arkadaş.. köfte gibi hala benimkii ve 3 haftalık
haydi gözün aydın , mutlu mutlu yarınlar diliyorum canım
Canım mesela amelıyattan sonrakı görüntüye kendını nasıl hazırladın sonucta basit bi ameliyat değil amelıyat sonrası o morluklar şişlikler bazı arkadaslarımız hafif bazıları agırı atlatmış ama bana ne olacağı belli değil benım tüm korkum ameliyat sonrası yüzündeki değişikliklerin morale yansıması canımı sıkıyor şimdiden benneyaptımki sen nasıl atlattın o süreci?kızlaaarr çok saolunnn ayıp olmasın die burdan yazmaak istedim=] feverand valla önce niyetla başlnıyoo derler aynen öyle cnm ben buraya üye olmadan çok araştırdım ama bi buraya denk gelemedim bi türlü birsürü doktor hakkında bilgi topladım hem ücreti hemde sonuç önemliydi ve tabisiiii Barış beyde karar kıldım hiç pişman değilim... Nese sadede geliyorum bir sene kadar Barış beye gitme fırsatım olmadı ama gittiğimde nutkum tutuldu sorcağım soruları unuttum ama doktorum öyle iyikii bana bolca vakit ayırdı sorcağım sorulara o kendiğinden cevapladı daha sonra tarih belirledik görüşmemden bir ay sonraya falan oldu... Ameliyat günü geldi çattı bende tık yok ne bi heyecen ne bişi girdim çıktım en çok canımı sıkanda ilacın etkisiydi ilk uynadığımda olmucam hadi gidelim demişim bi dee hep oturyo olmak canımı sıktıı bunun dışındaa doktorumaa sonsuz güveniyorum... Ya böle yüzeysel omuş olabilir senin bana sormak istediğin bi konu varse öle sor feverand :) buralrdayım sık sık ben
ayyyyyyyy en can alıcı yeri somuşsun aynaya bakmadım ilk gün gece uyumaya çalışıyorum tık yok... annem dolaştırdı biraz camdan yansımamı gördüm girdim bunalımaa çok şiştim morardım bndee ve hala sağ tarafımda hafif yeşillik var :) insanın elinde olanbişey değil bünye meselesi ben meselaa nolcak cnmmm falan dedim ama bi kaçkere sinrimden ağladım bnyoda ama çok şükr herşeye... kendini sıkmaa yalnız kalmaa eve gelenleri göndermee ben öleydim çenemi vurmuştu bi araaa hiç canını sıkmaa herşey güzel oluyoo emin ol
Bende öle diyodum hiç kimseciklere sölemedim bilee ama öle olmadı
her gelene iyiki geldiniz gitmeyin diyorum tabii bunlar bnm çok yakınlarım olan kişilerdii.. ilk günler ödem yapıyo sanırım surat oo iki üç günde çeneye doğru indii bnm.. özelden resim atamıyorkii ama burun şişliğini soruyosan abartlılı bi şişm yok iim çok şükür dediğim gibi bünyeyle alakalı bnm morluklarım uzun süre geçmedi gözlerim simsiyahtı gören makyaj sandı ilk rengi açılıncaa belli oldu.. Bir ay oldu hala sağ tarfım yeşil gibi bi morluklarım uzun sürdü yanii herşey geçer önmli olan ağrın sızın olmasın cnm bnm üzme sıka kendini Allaha emanet :)
aladım cnmmmm mesaj sayılarımızı doldurunca hallediriz artık hihoyyyt teşekkür ederim. rabbim bizede o sürecte dayanma gücü versin inşallahhh :lepi:Vanilya teşekkür ederim cnm :) canım özleden atamıyomuşm mesj sayım yetmiyomuş üzgünüm buraya yazarsam sorun olurmu onuda bilmiyorum