1298kan pirtilasmasi var bebek gelişimi

mehmetleyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
113
3
48
İçel Mersin
1298 C kan pirtilasmasi var bende 2kere dusuk yaptim 1.5 yildir cocugumuz olmuyodu cok şükür eylulde catlatma ignesiyle hamile oldugumu ogrendim hemen karnım dan igne vuruluyorum clexsan o.4 doktor kont altindayim ilk çocuğu göremedi dis gebelij dedi alacaz ben beynimden vurulmusa dondum aglaya aglaya eve geldim 2gun sonra nokta seklinde belli belirsiz gorduk gece kanamam basladi pembe kan cesmeden kisik akar ya öyle ama sanci yok acile gittim bebegimi doktor gordugu halde bebek yok sabah hast.gel dedi bende ayaga kalkinca tesadufen gordum kus gozu kadardi sabah kendi doktoruma gittim bebegi kendi doktorumda gordu hemen kalcadan igne vuruldum. Yat kakma dedi aspirini kesti sadece igne vuruluyordum gunde 3adet progesteron iciyordum doktor 1hafta sonra tekrar gek bebegin kalp atislarini dinlicez dedi 1hafta sonra gittim kalp atisi yoj kurtaj dedi beyninden vurulmusa dondum ilaclari kes dedi.eve geldim esimi aradım o hemrn ozelden dokt. Ayarladi o dokt. Ilaclari kesme kesersen bebek zaten duser dedi kan tahlili istedi yaptirdin dun beni aradi 8.500 olmus iyi diyemem kotude diyemem pazartesi tekrar kandan takip edecek bu doktor suan ben 7 hafta ya girdim son adetgunune gore ama catla ignesibden burada 5hafta bitti moralim cok bozuk acil yardin

[QUO 37482089, member: 418057"]1298 C kan pirtilasmasi var bende 2kere dusuk yaptim 1.5 yildir cocugumuz olmuyodu cok şükür eylulde catlatma ignesiyle hamile oldugumu ogrendim hemen karnım dan igne vuruluyorum clexsan o.4 doktor kont altindayim ilk çocuğu göremedi dis gebelij dedi alacaz ben beynimden vurulmusa dondum aglaya aglaya eve geldim 2gun sonra nokta seklinde belli belirsiz gorduk gece kanamam basladi pembe kan cesmeden kisik akar ya öyle ama sanci yok acile gittim bebegimi doktor gordugu halde bebek yok sabah hast.gel dedi bende ayaga kalkinca tesadufen gordum kus gozu kadardi sabah kendi doktoruma gittim bebegi kendi doktorumda gordu hemen kalcadan igne vuruldum. Yat kakma dedi aspirini kesti sadece igne vuruluyordum gunde 3adet progesteron iciyordum doktor 1hafta sonra tekrar gek bebegin kalp atislarini dinlicez dedi 1hafta sonra gittim kalp atisi yoj kurtaj dedi beyninden vurulmusa dondum ilaclari kes dedi.eve geldim esimi aradım o hemrn ozelden dokt. Ayarladi o dokt. Ilaclari kesme kesersen bebek zaten duser dedi kan tahlili istedi yaptirdin dun beni aradi 8.500 olmus iyi diyemem kotude diyemem pazartesi tekrar kandan takip edecek bu doktor suan ben 7 hafta ya girdim son adetgunune gore ama catla ignesibden burada 5hafta bitti moralim cok bozuk acil yardin[/QUOTE]
Bide kizlar mutfaga giremi

Bide kizlar mutfakta yemek yapamıyo m yenegin en ince detayini bile butnumda hissediyorum yrmegi tyerken en ince detayina kadar tadini aliyorum basim acqyip donuyo yerimdrn kalkinca gozum karariyo bi yerde okumuştum kalp atisi bebek 10.000 olunca dutuluyo.us benimki 8.500 hcg niye doktorlar aceke ediyo

Doktora gittimkan degerim 9.500 olmus cok iyi dedi ama hala kalp atisi yok bende kan pirtilasmasi oldugu icin yanlis tedavi uygulanmis ultrasonda bakti once aadece kese vardi simdi icinde bevek brlirmis:-D cumayi bekliyorum bakalim.

Back