- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
aman inşallah böyle devam ederler ya :)evet bnmde yapıldı su falan normal çıktı cok sukur 1 hafta gerideydı dun dr ye gttim uyumlu dedi sıpa bnmle oynuyo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman inşallah böyle devam ederler ya :)evet bnmde yapıldı su falan normal çıktı cok sukur 1 hafta gerideydı dun dr ye gttim uyumlu dedi sıpa bnmle oynuyo :)
Oyyy Şubat annesi valla ben de korkuyorum bu şeker mevzusundan zaten tombikim potansiyel gözüyle bakıyor doktorum şu anMerhaba kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere kalan 123 günümüz tatsız tuzsuz ve diyetle geçecek
normalde 24-28 haftalarda yapılan şeker yüklemesi bana gebelikten öncede insülin direncimin olması sebebiyle ve detaylı usg yi yapan doktorun önerisiyle erken yapıldı. 22+1 de.
ve sonuç açlık 94 normal dedi.
50 gr şeker yüklemesi sonrası 1. saat 160 çıktı.
zaten diyet yaparken hamile kalmışım 76 kg ile.
22 haftada 5 kg almış bulunuyorum.
yalan diyemem tatlı pizza hamur işi başlarda yemesemde son zamanlarda cozutmuştum 45 kg hamile kalmışçasına
neyseki hem kadın doğum doktorum hemde diyetisyenim korkulacak bi değer değil diyetle düzene girer dedi.
neyse dün diyetisyene başladım listem gayet iyi.
kendimi motive etmek ve kontrol altında hissetmek için bu sayfayı açıyorum hergün yediklerimi paylaşıcam :)
4.5 da ben aldım hayırlı işler5 kg aldımm siz kaç aldınız ?
ay evet şubat annesiiOyyy Şubat annesi valla ben de korkuyorum bu şeker mevzusundan zaten tombikim potansiyel gözüyle bakıyor doktorum şu an
Söylemeseydin ben diyetisyen aldı sandıydımay adımı falan da sılmemişim artk sılemıyorum dımı :)
bende bendeSöylemeseydin ben diyetisyen aldı sandıydım
Bilmiyorum canım 3. Gebeliğim ilk defa hızlı kilo aldımay evet şubat annesii
inşallah sende cıkmaz canım ya
o belli olmuyor zayıflardada cıkabiliyor bazen.
Hahahahha kimler goruyo bilmiyorum ya ondan yoksa sorun degilSöylemeseydin ben diyetisyen aldı sandıydım
Herkes görüyor canımHahahahha kimler goruyo bilmiyorum ya ondan yoksa sorun degil
inşalalh çıkmaz şeker yaa pozitif düşünelimmmBilmiyorum canım 3. Gebeliğim ilk defa hızlı kilo aldım
İnşallah canıminşalalh çıkmaz şeker yaa pozitif düşünelimmm
58 kilo ile hamile kaldm. Doktor kilona dikkat etmemi söyledi. Yeternce dikkat ettğimi beslenmeme tarzımı anlattgmda her gebenn kilo alımı farklıdır dedidoktor ne diyor peki fazlamı dedi ?
siz zayıf hamile kalmışsınız heralde sorun olmazdır yaa inşallah
Canımm 5 kg iyiii aslında ben 63 64 le başlamıştım. Bugün gittim 70 olmuşum son 1 ayda hızlı almışımdoktor ne diyor peki fazlamı dedi ?
siz zayıf hamile kalmışsınız heralde sorun olmazdır yaa inşallah
ay inşallah yine şekerin normal çıkar mariacım :)Canımm 5 kg iyiii aslında ben 63 64 le başlamıştım. Bugün gittim 70 olmuşum son 1 ayda hızlı almışım
Dr aslında çok normal bu haftalarda 6 kg iyi dedi. Oğlanda şeker yükleme yapmıştım ki o zamanda oğlan hep öndeydi, şeker teatim de normaldi. Hafta sonu sadece açlık tokluk şekerine bakıcam, çok bariz bişey çıkmazsa şeker yükleme yapmicam dedi. Yürüyüş yapamadığım için yemene dikkat et bundan sonra hızlı alıcaksın dedi yinede iyiyiz bence bu haftalarda 10 kg alanlar var
doktor sıkıntı yok dediyse takılma boşver en en fazla bi 10 daha alırsınn bişi olmaz doğumdan sonra çoğu gidiyormuş.58 kilo ile hamile kaldm. Doktor kilona dikkat etmemi söyledi. Yeternce dikkat ettğimi beslenmeme tarzımı anlattgmda her gebenn kilo alımı farklıdır dedi
Bu gdşle bir 10 kilo dha alacak gbiyim benm arkadaşmda iki gebeliğinde 30ar kilo aldı dğumdan snra eski kilosuna düştü sanrm fazla alan hemen veriyor. Benim ablam hamilrliğinde 7. Aya kadar sadece 1 kilo aldı kıtlktan çkmaşçasına yiyordu bence yemekle alakalı depil diye düşünüyorum yemekle alakalı olsaydı bu kadar şişmezdim siz kaç kilo ile hamile kaldnzdoktor sıkıntı yok dediyse takılma boşver en en fazla bi 10 daha alırsınn bişi olmaz doğumdan sonra çoğu gidiyormuş.
benim kuzenim 30 kg almıştı 40 ı çıktıgında 15i gitmişti
Bi de benm karnm şiş değil hiç 6 aylk hamileym dediğimde kmse inanmıyor tüm vücudmdan kilo aldm özellikle kalça ve bacaklardanBu gdşle bir 10 kilo dha alacak gbiyim benm arkadaşmda iki gebeliğinde 30ar kilo aldı dğumdan snra eski kilosuna düştü sanrm fazla alan hemen veriyor. Benim ablam hamilrliğinde 7. Aya kadar sadece 1 kilo aldı kıtlktan çkmaşçasına yiyordu bence yemekle alakalı depil diye düşünüyorum yemekle alakalı olsaydı bu kadar şişmezdim siz kaç kilo ile hamile kaldnz
ben diyet yaparken hamile kaldım 76 kg ileBu gdşle bir 10 kilo dha alacak gbiyim benm arkadaşmda iki gebeliğinde 30ar kilo aldı dğumdan snra eski kilosuna düştü sanrm fazla alan hemen veriyor. Benim ablam hamilrliğinde 7. Aya kadar sadece 1 kilo aldı kıtlktan çkmaşçasına yiyordu bence yemekle alakalı depil diye düşünüyorum yemekle alakalı olsaydı bu kadar şişmezdim siz kaç kilo ile hamile kaldnz
Hayır erkek herkes kız diye tahmn etti hamilelik şeklme göre kızdı ama paşam olıcakmş . Kilolu hamile kalnca sanrm gebelkte fazla almıyormşssnben diyet yaparken hamile kaldım 76 kg ile
bebiş kızmı kız bebek basenden aldırır derlerya