- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Merhaba kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere kalan 123 günümüz tatsız tuzsuz ve diyetle geçecek
normalde 24-28 haftalarda yapılan şeker yüklemesi bana gebelikten öncede insülin direncimin olması sebebiyle ve detaylı usg yi yapan doktorun önerisiyle erken yapıldı. 22+1 de.
ve sonuç açlık 94 normal dedi.
50 gr şeker yüklemesi sonrası 1. saat 160 çıktı.
zaten diyet yaparken hamile kalmışım 76 kg ile.
22 haftada 5 kg almış bulunuyorum.
yalan diyemem tatlı pizza hamur işi başlarda yemesemde son zamanlarda cozutmuştum 45 kg hamile kalmışçasına
neyseki hem kadın doğum doktorum hemde diyetisyenim korkulacak bi değer değil diyetle düzene girer dedi.
neyse dün diyetisyene başladım listem gayet iyi.
kendimi motive etmek ve kontrol altında hissetmek için bu sayfayı açıyorum hergün yediklerimi paylaşıcam :)
normalde 24-28 haftalarda yapılan şeker yüklemesi bana gebelikten öncede insülin direncimin olması sebebiyle ve detaylı usg yi yapan doktorun önerisiyle erken yapıldı. 22+1 de.
ve sonuç açlık 94 normal dedi.
50 gr şeker yüklemesi sonrası 1. saat 160 çıktı.
zaten diyet yaparken hamile kalmışım 76 kg ile.
22 haftada 5 kg almış bulunuyorum.
yalan diyemem tatlı pizza hamur işi başlarda yemesemde son zamanlarda cozutmuştum 45 kg hamile kalmışçasına
neyseki hem kadın doğum doktorum hemde diyetisyenim korkulacak bi değer değil diyetle düzene girer dedi.
neyse dün diyetisyene başladım listem gayet iyi.
kendimi motive etmek ve kontrol altında hissetmek için bu sayfayı açıyorum hergün yediklerimi paylaşıcam :)