12000 ihlas .

Bluedew
C cansu_tr
evTik
miyomim
M mer_4260
esest
4 45blkr
Tavuk_suyu_
H Hiisaarr

Hanımlar bluedew arkadaşımızın duası bitti Allah razı olsun hepinizden dua sırası bende ben kendim için dua istemiyorum sizden . Okunan 1001 ihlas suresinin sevabı öncelikle peygamber efendimizin ruhuna , evliyalara enbiyalara suhedalara şehitlere , Adem babamızdan Peygamber efendimize kadar ne kadar peygamber geldi ise hepsinin ruhuna , dedemlerin babaannemin sutannemin , arkadaşım Dileğimin , eşimin anneannesi dedesi teyzesi amcası yengesi , burada dua ettiğimiz siz arkadaşlarımın hepinizin bütün olmuslerimize ve tanıdığım tanımadığım bütün ölmüş Müslüman kardeşlerimizin ruhuna gönderiyorum . Duamı bu şekilde bağışlamak istiyorum Allah kabul etsin inşallah.
 
50 ihlas okudum şimdilik cnm gebe okuyunca yazmayı unutuyorum sonra şimdiden yazıyim:)
 
50 okudum.

KALAN: 0

Benim duam da:
Fotoğraftaki bebek başta olmak üzere (adını bilmiyorum rastgele denk geldim) her nerede şifa bekleyen hasta,çaresiz,dermansız bir kulun varsa Rabbim tez elden kalıcı şifa,çare,derman ver inşaAllah.Sevdiklerine bağışla Allah'ım.
 
Kızlar sira bana geliyor. Benim duam:

Hayirlisiyla yuva kurmak
Babamın hastalığına şifa
Abime hayirlisiyla iş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…