Ne diye konuya girilir ki acaba sevgilin falan varmı diye mi konu açmali çünkü eğer bizim gördüğümüzü anlarsa utanir ve hiç konuşmaz bende şu ana kadar kimseyle böyle konulara girmedim yaş olarak küçük olan biriyleBu yaştaki kızlar meraklı olur. Özellikle de günah yasak diye gizlenen konulara daha bir meraklıdırlar. Normal yani. Bir erkek çocuğu o yaşlarda bakabiliyorsa kız çocuğu da bakabilir. Hele ki artık internet çağındayız ve her türlü şeye anında ulaşabiliyoruz. Bizler bile ne kadar bilinçli olsak da her sayfa da olmadık içerikler görüntüler çıkabiliyor.
Onda da o şekilde çıkmış, ilgisini çekmiş ve bakmaya devam etmiş olabilir.
Ayrıca aile yapısı kötü ve anne babası pek normal değilse bence ailesine söylemeyin. Eminim ki ilgili bir aile değil. Birde siz böyle bir konudan bahsederseniz kıza kötü muamele yapabilirler.
Ama anladığım kadarıyla siz bilinçli bir bayansınız. Bence sizin arkadaşça uygun bir dille anlatmanız bazı şeyleri daha doğru olacaktır.
Hem de artık genç kız olacak neredeyse bilgilendirmiş olursunuz.
Direkt sevgilin varmı demeyin. Yani ona herşeyi anlatabilirisn benden sır çıkmaz gibi şeyler diyin güven verin ona. Ben senin yaşındayken şöyle şeyler yaşamıştım internet yoktu ozamanlar bize kimse anlatmamıştı falan filan diyin işte. Bluğ çağından adet halinden falan girin konuya bence.Ne diye konuya girilir ki acaba sevgilin falan varmı diye mi konu açmali çünkü eğer bizim gördüğümüzü anlarsa utanir ve hiç konuşmaz bende şu ana kadar kimseyle böyle konulara girmedim yaş olarak küçük olan biriyle
Zaten bebek uyutmuyodu sıcakla beraber şimdi bide ne konuşcam sıkıntısı iyice uykumu kaçırdıDirekt sevgilin varmı demeyin. Yani ona herşeyi anlatabilirisn benden sır çıkmaz gibi şeyler diyin güven verin ona. Ben senin yaşındayken şöyle şeyler yaşamıştım internet yoktu ozamanlar bize kimse anlatmamıştı falan filan diyin işte. Bluğ çağından adet halinden falan girin konuya bence.
Birlikte yemek yapin mesela yardım etsin size ama esiniz olmasın. Kız kendini güvende hissetsin. Kendi çocukluğundan bahsedin once. Şakayla karışık rahat bir ortamda bu konulara da deginirsinuz.Zaten bebek uyutmuyodu sıcakla beraber şimdi bide ne konuşcam sıkıntısı iyice uykumu kaçırdı
belkide eşiniz girdi kızın üstüne atıyor??????Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için. .
Eşim teyzesinin torunu bizde kalıyor daha 12 yaşında ama yapılı genç kız gibi duruyor güzelde bir kız çocuğu. .
Eşim geçen gün tabletine bakarken cinsel içerikli site gördü reklamdir dedik gecistirdik biraz önce geçmişine bakmış ve geçmişte cinsel içerikli sitelere girdiğini görmüş beni çağırdı baktık sadece resimlerine bakmış
Annesine soylemelimiyiz söylersek nasıl şekilde soylemeliyiz yada biz ne yapabiliriz..
Konuşmadım ağzını aradım hareketlerine baktım kızın ama görüştüğü kimse yok gibi merak etmiştir sanırım biraz çekingen bir kız arkadaşlarıyla konusamayip aramış olabilir ama uzaktanda olsa sık sık arayıp takip edicem artık..Ne yaptınız acaba kızla konuştunuz mu merak ettim
Eşim öyle birşey yapsa evde pc var ordan bakar oldu ki yaptı kızın tabletten baktı sonra geçmişi silmek varken niye bana göstersin bakar silerdi geçmişide.belkide eşiniz girdi kızın üstüne atıyor??????