12 yaşındaki kız çocuğu ve cinsel içerikli siteler

Bu yaştaki kızlar meraklı olur. Özellikle de günah yasak diye gizlenen konulara daha bir meraklıdırlar. Normal yani. Bir erkek çocuğu o yaşlarda bakabiliyorsa kız çocuğu da bakabilir. Hele ki artık internet çağındayız ve her türlü şeye anında ulaşabiliyoruz. Bizler bile ne kadar bilinçli olsak da her sayfa da olmadık içerikler görüntüler çıkabiliyor.
Onda da o şekilde çıkmış, ilgisini çekmiş ve bakmaya devam etmiş olabilir.
Ayrıca aile yapısı kötü ve anne babası pek normal değilse bence ailesine söylemeyin. Eminim ki ilgili bir aile değil. Birde siz böyle bir konudan bahsederseniz kıza kötü muamele yapabilirler.
Ama anladığım kadarıyla siz bilinçli bir bayansınız. Bence sizin arkadaşça uygun bir dille anlatmanız bazı şeyleri daha doğru olacaktır.
Hem de artık genç kız olacak neredeyse bilgilendirmiş olursunuz.

Ne diye konuya girilir ki acaba sevgilin falan varmı diye mi konu açmali çünkü eğer bizim gördüğümüzü anlarsa utanir ve hiç konuşmaz bende şu ana kadar kimseyle böyle konulara girmedim yaş olarak küçük olan biriyle

Direkt sevgilin varmı demeyin. Yani ona herşeyi anlatabilirisn benden sır çıkmaz gibi şeyler diyin güven verin ona. Ben senin yaşındayken şöyle şeyler yaşamıştım internet yoktu ozamanlar bize kimse anlatmamıştı falan filan diyin işte. Bluğ çağından adet halinden falan girin konuya bence.

Zaten bebek uyutmuyodu sıcakla beraber şimdi bide ne konuşcam sıkıntısı iyice uykumu kaçırdı

Bu yaşlarda merak normal bence. ailesini de kızı da mahçup etmeyin ama sizde olduğu sürece gözlemleyin birileriyle konuşma vs tehlikeli durumlar olursa müdahale edin.

Zaten bebek uyutmuyodu sıcakla beraber şimdi bide ne konuşcam sıkıntısı iyice uykumu kaçırdı
Birlikte yemek yapin mesela yardım etsin size ama esiniz olmasın. Kız kendini güvende hissetsin. Kendi çocukluğundan bahsedin once. Şakayla karışık rahat bir ortamda bu konulara da deginirsinuz.

meraktan araştırmıştır ...Bence çocukla konuşun siz ...yanlışını felan anlatmaya çalışın...

belkide eşiniz girdi kızın üstüne atıyor??????

Ne yaptınız acaba kızla konuştunuz mu merak ettim
Konuşmadım ağzını aradım hareketlerine baktım kızın ama görüştüğü kimse yok gibi merak etmiştir sanırım biraz çekingen bir kız arkadaşlarıyla konusamayip aramış olabilir ama uzaktanda olsa sık sık arayıp takip edicem artık..

ya meraktan girmisse ne ala ama birde pratige dokmek isterse heves edip o zaman kotu Allah korusun. gercekten zor bir durum, annesi bilse iyi olur...hani belki bizlerin kucuklugunde bu kadar kolay olsaydi internete ulasmak vs. bizlerde yapardik belki kim bilir. cocuk yetistirmek ne kadar zor yaa..

meraktan gırmısse sadece bakmıssa soylemeyın
eger sıtelere uyelıgı varsa meraktan oteye gecmısse soylemenız gerek

Onunla siz konuşun...bu kızın peşini bırakmayın bunun altında kötü s3ylerde olabilir allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…