12 yaşındaki kız çocuğu ve cinsel içerikli siteler

Merak edip girmiş olabilir reklamlara aldanıp.
Annesi anlayışlı bir kadınsa telaşlandırmadan bilgilendirmek iyi olur.

Bana çok acayip gelmedi. Bu yaşlarda böyle şeyler merak edilip bakılabilir. O yaşlardayken elimizn altında internet yoktu ama merak edip kendi aramızda konuşurduk. İnternet olsa bakardık da belki. 12 yaş hiç de küçük bir yaş değil hem öyle olsa bile normal yani. 4-5 yaşlarında bile merak ediyor çocuklar. Kız kardeşim okul öncesi öğretmeni ve staj yaptığı okullarda çocukların birbirlerini merak edip soyunup sarıldıklarını öpüştüklerini mastürbasyon benzeri hareketlerde bulunduklarını falan söylemişti. Yakaladıklarında utandırmadan dikkatlerini başka yöne çekip ortamı değiştiriyorlarmış. Tabii veliye bildirilmiyormuş hemen çünkü veliler durumu anlayamaz çok tepki verir diye....bence hemen annesine söylemeyin.

Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için. .

Eşim teyzesinin torunu bizde kalıyor daha 12 yaşında ama yapılı genç kız gibi duruyor güzelde bir kız çocuğu. .

Eşim geçen gün tabletine bakarken cinsel içerikli site gördü reklamdir dedik gecistirdik biraz önce geçmişine bakmış ve geçmişte cinsel içerikli sitelere girdiğini görmüş beni çağırdı baktık sadece resimlerine bakmış

Annesine soylemelimiyiz söylersek nasıl şekilde soylemeliyiz yada biz ne yapabiliriz..

Ben orta1 e giderken annesi doktor bir arkadaşımın annesinin muayenehanesinde internetli bilgiasayar vardı. Ve bizim çok büyük bir şeydi o zamanlar. Sırf böyle sitelere girmek için okul çıkışında annemden zar Zor izin alıp oraya gidiyoduk. Bakıp bakıp şaşırıyoduk geçmişi silip gidiyoduk :KK70: ikimizin de gayet sağlıklı bir evliliği ve cinsel hayatı var şu an. İkimiz de iyi üniversitelerden mezun insanlarız. Korkma yani. Annesine söyleme utandırma kızı. Meraktan bakıyodur.

Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için. .

Eşim teyzesinin torunu bizde kalıyor daha 12 yaşında ama yapılı genç kız gibi duruyor güzelde bir kız çocuğu. .

Eşim geçen gün tabletine bakarken cinsel içerikli site gördü reklamdir dedik gecistirdik biraz önce geçmişine bakmış ve geçmişte cinsel içerikli sitelere girdiğini görmüş beni çağırdı baktık sadece resimlerine bakmış

Annesine soylemelimiyiz söylersek nasıl şekilde soylemeliyiz yada biz ne yapabiliriz..

Sıkıntı yapmayin ya. Internet bulmus, firsat bu fırsat merakını gidermeye calismistir.ileri boyutta bir sey oldugunda ailesine soylersiniz.. ne bilim adamin biriyle cinsel icerikli konusmalar gibi...

Buradaki arkadaşların genel yorumlarına dayanarak ne annesine soyledik nede biz konuştuk kızla tanliz bugun gene ayni şeyle karşılaştık kız iki gün sonra gidicek ama bizi gene bi telaş sardı ya gidince başka şeylerede merak sararsa çünkü bence şu anda ilgi istiyor ve kimden bir ilgi görürse kendini kaptirmasindan korkuyorum

cocuk filtresi koyun, bakacagi seyler kisitli olsun. bu yasta normal. yabancilarla karsilikli bir iletisime gecmedikce ailesine haber vermeyin.

cocuk filtresi koyun, bakacagi seyler kisitli olsun. bu yasta normal. yabancilarla karsilikli bir iletisime gecmedikce ailesine haber vermeyin.
Zaten iki gün sonra gidicek çocuk filtresi koysam bile bizi asıl endiselendiren gittiğinde başka yanlışlar yapması yoksa tamam normal bazı şeyleri araştırması böyle böyle ogrencek ama ya karşısına kötü niyetli biri çıkarsa

Bence annesinin evlenme fikri de onu meraklandırmış olabilir hani bu evliler ne yapıyor gibi

Bence annesine azıcık çıtlatın

Bir erkek nasıl bu tarz sitelere girip bakabiliyorsa bi kadında bakabilir sorun cinsiyeti değil çocuk yaşta olması. Ergenliğe giriyor olacak ki merak edip bakmış bence anne babaya bildirmeden kendin al karşına bildiğin kötü örnekleri göster internette birileri tarafından kandırılıp istismar edilmesine engel olabilirsin böylece. İnternet geçmişine baktığını öğrenirse bir dahaki sefere arkasında iz bırakmaz.

Bence annesinin evlenme fikri de onu meraklandırmış olabilir hani bu evliler ne yapıyor gibi

Bence annesine azıcık çıtlatın
Annesinin evlenicek olduğundan haberi yok en azından biz öyle biliyoruz ama yakın zamana kadar evlenmesine izin vermiyen kız şimdi evlenebilir diyor

Annesinin evlenicek olduğundan haberi yok en azından biz öyle biliyoruz ama yakın zamana kadar evlenmesine izin vermiyen kız şimdi evlenebilir diyor

Sizin bile haberiniz varsa aynı evde yaşayan 12 yaşındaki kızın haberi de vardır gibi

Bir erkek nasıl bu tarz sitelere girip bakabiliyorsa bi kadında bakabilir sorun cinsiyeti değil çocuk yaşta olması. Ergenliğe giriyor olacak ki merak edip bakmış bence anne babaya bildirmeden kendin al karşına bildiğin kötü örnekleri göster internette birileri tarafından kandırılıp istismar edilmesine engel olabilirsin böylece. İnternet geçmişine baktığını öğrenirse bir dahaki sefere arkasında iz bırakmaz.
Zaten geçmişe baktığımızı anlamasin diye siliyoruz bile bende hiç birsey bilmiyormus gibi konuşmak istiyorum ana ne söylenir ki onuda bilmiyorum

Eğitimci olarak sakın ola söyleme diyorum nedeni ise türk aile yapısı çocuğun fiziksel değişimi filan anlamaz direk şiddet uygular ya da sapık damgası yer çocuk. Kız ile aranız gerçekten çok yakın ise merak ettiği şeyleri soracağı ortam yaratın sadece erkeklerde hormon yok sadece erkekler merak etmiyor. Bu kız ergenlikte ve vücudu tam da bu şekilde çalışıyor merakını doğru yoldan gidermesi için yardımcı olabilirsiniz. Ama aile için pek olumlu şeyler zaten yazmamışsınız aile bilmese daha iyi olur bence.

http://onedio.com/haber/kiz-cocukla...ikeli-olabilecegin-kaniti-sosyal-deney-563427
Zaten geçmişe baktığımızı anlamasin diye siliyoruz bile bende hiç birsey bilmiyormus gibi konuşmak istiyorum ana ne söylenir ki onuda bilmiyorum

http://onedio.com/haber/kiz-cocukla...ikeli-olabilecegin-kaniti-sosyal-deney-563427
O yanındayken medyadaki bir çok haberi geçmişteki sapıkları göstererek örnek verebilirsiniz. Sapıkların çocuklara sadece tecavüz etmekle kalmayıp onları öldürdüklerinden bahsedin sizin korktuğunuzu anlarsa o da korkar ben bile haberlerde denk gelsem sokağa çıkmaya korkuyorum.

Eğitimci olarak sakın ola söyleme diyorum nedeni ise türk aile yapısı çocuğun fiziksel değişimi filan anlamaz direk şiddet uygular ya da sapık damgası yer çocuk. Kız ile aranız gerçekten çok yakın ise merak ettiği şeyleri soracağı ortam yaratın sadece erkeklerde hormon yok sadece erkekler merak etmiyor. Bu kız ergenlikte ve vücudu tam da bu şekilde çalışıyor merakını doğru yoldan gidermesi için yardımcı olabilirsiniz. Ama aile için pek olumlu şeyler zaten yazmamışsınız aile bilmese daha iyi olur bence.
Genç anne olmasına rağmen annesine söylemeyi düşünmüyorum zatenhem telefonda hiç olmaz hadi yanimda olsa muhabbet arası dikkat et falan derim ama telefonda olmaz.
Kızda olsa illaki merak edicek ama bu merak onu başka yerlere gotururse korkum eşim diyor ki simdi bizde net var merakini gideriyor peki evinde bapicak nasıl gidericek merakını haklida bence.
Ben kızı dışarıya çıkartmak istiyorum orda rahat konuşur evde annennesi ve eşim var sürekli dışarda rahat konuşur ama benimde doğuma az kaldığı için uzin zaman çıkamıyorum dışarıya

http://kadinlarkulubu.com/haber/kiz...ikeli-olabilecegin-kaniti-sosyal-deney-563427

http://kadinlarkulubu.com/haber/kiz...ikeli-olabilecegin-kaniti-sosyal-deney-563427
O yanındayken medyadaki bir çok haberi geçmişteki sapıkları göstererek örnek verebilirsiniz. Sapıkların çocuklara sadece tecavüz etmekle kalmayıp onları öldürdüklerinden bahsedin sizin korktuğunuzu anlarsa o da korkar ben bile haberlerde denk gelsem sokağa çıkmaya korkuyorum.
Aslında dediğiniz olabilir sanki biz muhabbet ediyormuş gibi ona isittirerek olabilir

X