Ay aynı dert bende de var şimdiden. Babası geçen sordu neden böyle diye. ilerde ne olacak bilmiyorum yeni nesil çok acımasızOyyy kıyamam yaa benim oğlum 3 yaşında ve aşırı kıllı muhtemelen ergenlikte biz de benzer sıkıntı yaşayacağızne yaparsanız birlikte yapın ki gizli saklı çözüm arayıp yanlış yöntem kullanmasın. Genetikte varsa erken çıkıyor filan diye anlatın. O yaş grubu malesef çok acımasız oluyor...
Aşağı yukarı dedik aslinda. Ama ah ergenlik! Taktı bir kere. Herkeste çıkana kadar istemediğini söylüyorErkek adam bıyıksız olurmu diye gaza getirici cümleler olur .Dalga geçenlere hazır cevaplar hazırlanabilir .
Öp abinin elini desin misal .
Yok etmeye çalışmak kişilik olarak uygun gelmedi bana .Benim ki de 13 yaşında biz de de az biraz var ama dört gözle bekliyor .
Hiç tüyü olmayan erkeklerin tedavi olmaya çalıştıkları filan anlatılabilir.
Ay aynı dert bende de var şimdiden. Babası geçen sordu neden böyle diye. ilerde ne olacak bilmiyorum yeni nesil çok acımasız
Ben ilkokuldayken banada bıyıklı silgini ver derlerdi tek fark ben kız cocuguydumtuy sarartici kremi bir deneyin
JTüy sarartıcıdansa jilet kullanmak daha uygun değil mi? Ona neden karşı olduğunuzu anlamadım ben. Bıyık bölgesi 2 dklik iş zaten. Hem eli alışır, hem bütün erkeklerin kullandığı hatta eminim onun yaşındaki bazı çocukların özendiği birşey. Tüy sarartıcı hem kimyasal hem pek hoş kokmuyor.
Öff evet yaBizim insanımızda pek bir düşüncesiz. Sanki karşısında ergenliğin sonuna gelmiş bir delikanlı var gibi tepki veriyor ya için için kızıyorum. "Lan adam olmuşsun sen ya. Bıyıkların çıkmış" tarzı gereksiz iletişim kurma çabaları.
Bir abi kuzenle kanka olsa belki özenip kabullenir hizuranAy aynı dert bende de var şimdiden. Babası geçen sordu neden böyle diye. ilerde ne olacak bilmiyorum yeni nesil çok acımasız
Ay inşallah. Bakalım neler olacakİşin enteresan tarafı ikinci oğlumda tüy bile yokmuhtrmelen büyüğüm çok isyan edecek neden o kılsız ben böyleyim diye...
İnşallah bizimkilerin zamanına kadar teknoloji ilerler çaresi bulunur diyelim
Maşallah oğlunuza :) Defalarca bunun olması gereken bir durum olduğundan söz ettik ancak yinede mutsuz. Net olarak istemiyor şuan. Her çocuğun kişiliği farklıBenim oğlum bayağı küçük ama esmer ve tüylü bir çocuk . Dedesi " Yakışıklı , bıyıkların çıkmış." diye dalga geçmiş . Oğlum
"Ee dede çıkmasın mı? "diye cevap vermiş .
Bana kalırsa çıktıkça traş etsin . Vakti gelmiş ki çıkıyor .
Henüz 3 yaşında dert etmiyor şu an haliyle. Ama ilerde bilemem. Kuzenleri hep uzak ve tüysüz babası da öyle. Oğlumun sırtında üst kollarında da çıkacak belli ki. Umarım büyüdükçe olmaz da yanılırımBir abi kuzenle kanka olsa belki özenip kabullenir hizuran
Ay seninki pek küçükHenüz 3 yaşında dert etmiyor şu an haliyle. Ama ilerde bilemem. Kuzenleri hep uzak ve tüysüz babası da öyle. Oğlumun sırtında üst kollarında da çıkacak belli ki. Umarım büyüdükçe olmaz da yanılırım
Aman erkeğin killisi makbuldür demişler ne yapalımAy seninki pek küçük
Benim eşim de tüysüz,oğlum tüylüydü omuzları filan.
Tabi o zaman döküldü ama ipucuda vermiş oldu ergenliği hakkında.
Zor zamanlar,gönül hiç üzülmesinler istiyor,ama doğal süreç,sancı duya duya alışacaklar
Tek değiliz demek ki. Galiba bizde bu yöntemi uygulayacağız bundan böyleBenim oğlumla ayni yastalar biz her ay berberde makineyle kestiriyoruz kendiside mutlu oluyor aslinda sizim sorununuz arkadaslarinim biyiklarin çikmis demesi herhalde tras makinesi alsaniz evde ciktikca kessin dikkat cekmez o zaman bizim ki dert etmiyor onu da bacaklarinda killar kalinlasti ve gur anne yaa ben ayi gibiyim deyip gülüsüyoruz oglum kili tuyu dert etme sende diyorum