Ay gülüm aynı şeyi yazmışızOğlunuzu Allah bağışlasin insallah
Benim aklıma tüy sarartici krem geldi.Bikac hafta etkisini sürdürüyordu diye hatırlıyorum.
Ay gülüm aynı şeyi yazmışız
Yani tuy sarartıcı dünyanin en masum iceriği değil tabi. Aslinda kola bacaga sürmek de çok cok sağliklı degil. Ama bu durumlarda fayda zarar hesabi yapmak lazım. Psikolojisini düzeltecekse göze alınır bence.
Maşallah oğunuza. Uzun boy iyidiBu arada berber eğer bıyıkları makine ile aldı ise daha sık çıkmaz, sadece sizin gözünüze alışkanlıktan dolayı daha sık çıkmış gibi geliyordur. Usutura vurulmaz ise sıklaşmaz merak etmeyin...
Bu arada benim oğlumda 2006 doğumlu 1.85 boyunda sınıf arkadaşlarının en uzunu omzuna geliyor : ) Bende hep uzundum sürekli sınıfta mı kaldın soruları ile muhatap oluyordum. Bu sebeple sürekli boyumdan nefret ederdim. Sonra Kürek ve basketbol ile uğraşmaya başlayınca bir baktım ki millet benim o istemediğim boya imrenek bakıyor...
Bu sayede bu sıkıntıyı yendim ... Oğlum uzun boyu dert ediyor mu bilmiyorum ama ... Gerçi o da satranç turnuvasında bir rakibinin annesi oğlum bak rakibin liseden demişti : ))) oysa yaş gruplarında maç yapıyorlar aynı yaştalardı
Her çocuk farklılığıyla güzel.Bu arada berber eğer bıyıkları makine ile aldı ise daha sık çıkmaz, sadece sizin gözünüze alışkanlıktan dolayı daha sık çıkmış gibi geliyordur. Usutura vurulmaz ise sıklaşmaz merak etmeyin...
Bu arada benim oğlumda 2006 doğumlu 1.85 boyunda sınıf arkadaşlarının en uzunu omzuna geliyor : ) Bende hep uzundum sürekli sınıfta mı kaldın soruları ile muhatap oluyordum. Bu sebeple sürekli boyumdan nefret ederdim. Sonra Kürek ve basketbol ile uğraşmaya başlayınca bir baktım ki millet benim o istemediğim boya imrenek bakıyor...
Bu sayede bu sıkıntıyı yendim ... Oğlum uzun boyu dert ediyor mu bilmiyorum ama ... Gerçi o da satranç turnuvasında bir rakibinin annesi oğlum bak rakibin liseden demişti : ))) oysa yaş gruplarında maç yapıyorlar aynı yaştalardı
Ben ilkokuldayken banada bıyıklı silgini ver derlerdi tek fark ben kız cocuguydumSelam hanımlar. Sorunlar bitmez ama şuan en güncel sorunumuz bu. Büyük oğlum 13 yaşının içinde. Son 5-6 aydır bıyıkları gittikçe koyulaştı. İki ay kadar önce kuaför, babasına sormadan makinaya vurmuş bıyıklarını. Görünce tepki gösterdim. Eşime de kızdım. Tartıştık bayağı. Yemin billah etmiş çıkmayacak diye. Ama ben inanmadım tabii. Olan oldu diyerek kapattık konuyu. İki hafta sonra bıyıklar tekrar çıktı doğal olarak. Hatta eskiye göre biraz daha belirgin çıktı.
Sorun şu ki oğlum bıyıkları kafaya takıyor. Kendisi sarışın. Ama bıyıklar koyu. Böyle olunca daha çok dikkat çekiyor. Arkadaşları dalga geçiyormuş bazen. Çevredeki düşüncesiz insanlardan "Bıyıkları çıkmış" lafını duyunca çok üzülüyor, farkediyorum.
Kesinlikle istemiyor bıyıkları. Ne yapabiliriz. En azından iki yıl kadar, az farkedilir hale getirebilmenin bir yolu var mı? Bu konuda bir fikri olan varmı