- 21 Temmuz 2015
- 34
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi thereisalwayshope
Annem babam eğitimci insanlar en küçük bir sorunum yok onlarla şükürler olsun. Belkide en çok düşündüğüm şey bunu onlara nasıl açıklayacağım.Babanla iletisim bozuklugu tarzi problemlerin var mi? Babalariyla sorunlu kizlar babalari yasindakilere asik olur cunku.
20 32 olmaz.
30 42 olur.
Aradaki farki anlamissindir umarim.
20 yaşındayım. Kendime göre güzel bir kızım yani tanışmak isteyen çok sayıda kişi oluyor. Ama insanın gönlü tek kişiye vuruluyor. Öğretmenlik okuyorum bölümümün atamasının önü gayet açık. 2 yıl sonra inşallah mezun bir öğretmen olacağım neyse konuya geçeyim. Şimdiye kadar o kadar yakışıklı ve zengin kişiler tanıştım ama yani bilmiyorum huzur farklı birşey sanırım. Karşındaki insanla sohbet edebilmek saatlerce bambaşka bir durum. Ben bir erkekle bu kadar sohbet edilebileceğini bilmiyordum. Onun her düşüncesinin mantıklı olduğunu. Mantıksız düşüncesi olsa dahi benim onu bir anda silemeyeceğimi düşünmezdim. Öğrenci olduğum için 7 gün bir yerde tanıtım elemanı olarak çalıştım. Dükkandaki müdürle sürekli sohbet ediyorduk 32 yaşında birisi. Ne çok yakışıklı ne çok zengin. Ama benim gözümde o kadar farklı ki. Bana bu kadar değer veren bu kadar önemseyen biri çıkmadı belkide karşıma. Herkese bunu anlattığımda sen çok güzelsin niceleri çıkacak karşına diyorlar. Güven problemi yaşayan biriyim insanlara karşı ciddi şekilde. Bir insan dükkana gelen en güzel kıza bile kafasını çekip bakmaz mı. Bakmadı. Çok düzgün ahlakı var gerçekten. İnstagram face derken insanlardan o kadar soğudum ki hele o erkeklerin takip ettikleri beğendikleri hesaplardan bu güvensizliğim oluştu sanırım benim. Onunda benimle ilgilendiğini biliyorum ama o kadar çekingenim ki. Bana lütfen akıl verin 1 haftadan beri uyuyamıyorum ağlayacağım ağlayamıyorum gülemiyorum bile hiçbişeye. Tek istediğim belkide biraz daha onunla konuşabilmekti. Kusura bakmayın şimdiden başınızı ağrıttım kızlar..