12 yaş fark normal mi sizce ?

thereisalwayshope

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
34
9
30
20 yaşındayım. Kendime göre güzel bir kızım yani tanışmak isteyen çok sayıda kişi oluyor. Ama insanın gönlü tek kişiye vuruluyor. Öğretmenlik okuyorum bölümümün atamasının önü gayet açık. 2 yıl sonra inşallah mezun bir öğretmen olacağım neyse konuya geçeyim. Şimdiye kadar o kadar yakışıklı ve zengin kişiler tanıştım ama yani bilmiyorum huzur farklı birşey sanırım. Karşındaki insanla sohbet edebilmek saatlerce bambaşka bir durum. Ben bir erkekle bu kadar sohbet edilebileceğini bilmiyordum. Onun her düşüncesinin mantıklı olduğunu. Mantıksız düşüncesi olsa dahi benim onu bir anda silemeyeceğimi düşünmezdim. Öğrenci olduğum için 7 gün bir yerde tanıtım elemanı olarak çalıştım. Dükkandaki müdürle sürekli sohbet ediyorduk 32 yaşında birisi. Ne çok yakışıklı ne çok zengin. Ama benim gözümde o kadar farklı ki. Bana bu kadar değer veren bu kadar önemseyen biri çıkmadı belkide karşıma. Herkese bunu anlattığımda sen çok güzelsin niceleri çıkacak karşına diyorlar. Güven problemi yaşayan biriyim insanlara karşı ciddi şekilde. Bir insan dükkana gelen en güzel kıza bile kafasını çekip bakmaz mı. Bakmadı. Çok düzgün ahlakı var gerçekten. İnstagram face derken insanlardan o kadar soğudum ki hele o erkeklerin takip ettikleri beğendikleri hesaplardan bu güvensizliğim oluştu sanırım benim. Onunda benimle ilgilendiğini biliyorum ama o kadar çekingenim ki. Bana lütfen akıl verin 1 haftadan beri uyuyamıyorum ağlayacağım ağlayamıyorum gülemiyorum bile hiçbişeye. Tek istediğim belkide biraz daha onunla konuşabilmekti. Kusura bakmayın şimdiden başınızı ağrıttım kızlar..

Niye kendine bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki canım her şey olacağına varır kısmetten öteye köy yok.. Benim için 12 fazla ama sen kendine uygun buluyorsan kimsenin ne düşündüğü önemli değil bence.

Babanla iletisim bozuklugu tarzi problemlerin var mi? Babalariyla sorunlu kizlar babalari yasindakilere asik olur cunku.

20 32 olmaz.
30 42 olur.

Aradaki farki anlamissindir umarim.
Annem babam eğitimci insanlar en küçük bir sorunum yok onlarla şükürler olsun. Belkide en çok düşündüğüm şey bunu onlara nasıl açıklayacağım.

Şimdi sen etrafındaki diğer kızlara bakmadığı için düzgün ahlaklı olarak nitelendirmişsin ama, bu ahlak ölçütü değil çünkü sen yokken ne yaptığını bilemezsin. Senden biraz bile umudu varsa zaten gayet tabii olarak senin yanındayken başkasına bakmaz ki güven uyandırsın. Yalnızca bu davranış üzerinden güvenme yani.

Diğer bir şey normalde 12 yaş çok büyük bir yaş farkı değil ama senin yaşın 20 olduğundan aradaki fark evet biraz göze batıyor, yine de eğer olgun bir kızsan ki öyle görünüyor bence olmaması için bir sebep yok. Sadece şuna dikkat et, sen bıcır bıcır gezmeyi eğlenmeyi seven bir tipsen ama karşındaki ağır, evcimen ve kontrolcü ise sorun yaşarsınız.

Benim eşimle aramızda 7 yaş var.. Babyface derler ya hani.. O yüzden yaş farkımız yok gibi..
Sen yakıştırıyor isen yanına; sen bilirsin.. ama yarın öbürgün de yaşıtlarını görüp de ağzın sulanirsa karışmam..

insan huzurlu olduğu kişinin yanında olmalı bence, yani yaşıtın olur huzursuzsundur değmez, eğer yaşını göstermiyorsa bence huzuru seçin ama tabi daha açılma olayı yok anladığım kadarıyla, biraz sabredin

bence seninki geçici bir heves.
o kadar çok zengin ve yakışıklı kelimesini kullanmışsınki sen ilerde bu adamı beğenmezsin.
yaşında küçük ileriye dönük birşeyler düşünme bu adamla.

tatlım çok fazla,bu benım görüşüm,yeğenlerım olsa karşı çıkar üzülürdüm,ama bunu bana 20 yaşındayken sorsan aaa ne varki derdımm,ama şimdi asla dıyorum

daha gencecik kızsın ve okul okuyorsun çok erken değil mi ? bence bırak ilişki olayını falan direk okuluna yönel kimbilir kiler çıkıcak karşına senın gıbı egitimci biri, öğretmenin halinden bir öğretmen daha iyi anlar , 20 yaşında 30 yaşında adamla bir şeyler düşünmen bana abes geldi ben onlara karşı abi modundayım çünkü.

Yaş olayını geçtim de sen sanki sana ilk ilgi gösteren erkeğe kapılmışsın.

Tamam güzelsindir, isteyenin çok olabilir de birinin sana vaktini ayırması, konuşup sohbet etmeniz ve bariz ilgisini belli etmesi asıl insanın ruhunu okşayan.
Şahsen dur bir okulunu bitir bu ne acele diyorum. Erkek soyuda instagram ve facebook'da tanıdığınız tiplerle sınır değil elbet.

Bana göre fazla. Ne bilim adam artık orta yaşlara geçiş yapıyor, sen daha gençliğinin en deli dolu dönemlerindesin. Aynı şeylerden zevk alıp, aynı heyecanı yaşayabilecek misiniz?

Ama yine de kişisine göre değişir. Bazı insanlar yaşam enerjisini kaybetmiyor. 40 yaşında bile 20 yaşındaymış gibi davranıp, hayat dolu olabiliyorlar. Öyle biriyse, sana hitap edebiliyorsa neden olmasın? Mesela bana 6 yaş fazla gelmişti eski ilişkimde. Ama onun içi geçmişti tabi onun da etkisi var. Hayata dair heyecanı yoktu, bende tam tersiydim, o yüzden de hep tartışıyorduk.

Yani demeye çalıştığım adamı bir ölç tart. Hayata bakış açınız aynıysa, ortak zevkleriniz varsa, kendini onun yanında sanki abinle konuşuyor gibi değil de, seninle yaşıt bir arkadaşınla konuşuyor gibi hissediyorsan şans verebilirsin.

daha çok küçüksün canım derslerine odaklan ilerde iyi bir mesleğin olucak kendi yaşıtın ve seni daha çok hakeden biri gelir seni bulur bunlarla en güzel yaşlarını üzüntüyle geçirme

şimdi ayak uydurabilirsiniz fakat ilerde büyük problemler yaşabilirsiniz..

Yaşamadığın, hissetmediğin bir durum/olay hakkında yorum yapmak dünyanın en basit eylemi. O yüzden burda insanlar bu yaşın çok fazla olduğunu, bunun yanlış olduğunu vs söyleyebilirler. Ama insan o durumda olunca düşündüğü şey bambaşka oluyor. Sen onunla birlikte olmak istiyormusun tamam o zaman ne yaşı ne de rakamlarla ifade edilen özelliklerinin bi önemi kalmıyor. :)
Çok zengini mi gelir evet, yakışıklısı da gelir. Ama sana bu şekilde hissettirecek kişi gelicek mi ? Burdaki insanların tecrübeleri vardır ona bi şey diyemem. Her insan farklı bir dünya sonuçta, bi başkasında bu yaş farkı sorun oldu diye sende olacak diye bi durum yok. Tam tersi bi durumda söz konusu değil. Bunu öğrenmek içinde yaşamak lazım sanırım.

Burda etrafa negatiflik sacmak istemem ama ben de calistim zamaninda marketlerde. O mudurlerin gelip giden, harclik parasi pesindeki kizlara asilmadigini gormedim daha. Hatta kendileri bile yaparlar geyigini bir hafta deterjanci kiz, bir hafta peynirci kiz, en olmadi meyvesuyucu kiz falan. Istanbul'da pek cok yerde calistim bir tane anasinin gozu olmayan tip gormedim. Guzel de para kazaniyordum bu itler yuzunden biraktim (it lafi senin erkek arkadasina degil genele).

Bence sen kendine 12 yas farkindan once bu adam saglam papuc mu onu sor. Belki de dunyanin en iyi insanidir ama uyanik olmakta yarar var. Tam bu tiplerin agini attigi yas grubundasin. Kizma bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…