12 yaş fark normal mi sizce ?

Ne olmuş 32 olunca, ben de 30'um 20'liklere taş çıkartırım:KK12:
Bu abidik yorumu geçersem, bir insanın ahlaklı olup olmadığını kafa hareketinden anlayamazsınız.
Kendimden pay biçiyorum 20 yaşımdaki ben ile 30 yaşımdaki ben arasında dağlar kadar fark var. Hayat görüşü aynı bile olsa beklentilerim, isteklerim, insanlara bakışım çok farklı.
Siz de acele etmeyin ama madem bu derece ilginizi çekti, tanıyın. 12 yaş fark ile evlenilmez diye bir şey yok sonuçta ama sakın ola acele etmeyin.

Genç kızların kendilerinden büyük erkeklere ilgi duyması normal.
Zamanla geçer,yeter ki sen geri dönülmez hatalar yapma.

Burda etrafa negatiflik sacmak istemem ama ben de calistim zamaninda marketlerde. O mudurlerin gelip giden, harclik parasi pesindeki kizlara asilmadigini gormedim daha. Hatta kendileri bile yaparlar geyigini bir hafta deterjanci kiz, bir hafta peynirci kiz, en olmadi meyvesuyucu kiz falan. Istanbul'da pek cok yerde calistim bir tane anasinin gozu olmayan tip gormedim. Guzel de para kazaniyordum bu itler yuzunden biraktim (it lafi senin erkek arkadasina degil genele).

Bence sen kendine 12 yas farkindan once bu adam saglam papuc mu onu sor. Belki de dunyanin en iyi insanidir ama uyanik olmakta yarar var. Tam bu tiplerin agini attigi yas grubundasin. Kizma bana nolur o_O
Evet haklısın bu söylediğinde dediğim gibi 20 yaşındayım belki bu yaşa kadar onlarca insanla tanıştım. Bu arada markette çalışmadım yerel bir firmada tanıtım yaptım yani çalışanlar gayet sakin işinde gücünde. İnsan anlıyor bir yerden sonra sana nasıl bir gözle bakıldığını teşekkür ederim düşünceniz için :)

Genç kızların kendilerinden büyük erkeklere ilgi duyması normal.
Zamanla geçer,yeter ki sen geri dönülmez hatalar yapma.
Aslında bu alışık olmadığım bir durum olduğu için panik yaptım sanırım biraz:) Bilmiyorum üniversitede erkeklerin yaklaşımı o kadar yapmacık geldi ki bana belkide soğumuştum hepsinden. Kız arkadaşlarıma bu olayı anlatınca hemen bir irkildiler " ne gerek var , ilerisini düşünebiliyor musun?" gibi cümleler kurdular kendi yaş grubum. Ama beni bu kadar heyecanlandıran bir durum olmasa buraya yazmazdım sanırım. Teşekkür ederim görüşleriniz için hepinize :)

Ona bağımlı olmussun , belkide bu yuzden mantiksiz gelen soylemlerinde bile onun silememen. Biraz uzak durmak iyi gelebilir ya da gerçekten vazgeçilmez olduğunu anlamak .
Bence hiçkimse göründüğü gibi değildir. Dışarı da kuzu evde aslan kesilenden tutunda , disarida akil hocaligi yapip kendi hayatini idare edemeyeninden.
gözün kapali guvenme , yoksa gerçek yüzünü gormen zmn alabilir

Yeter ki gönüller bir olsun ! Yaş da neymiş ! ?? Hem bir söz vardır (tabi yanlış hatırlamıyorsam ) ; Bir ilişkide boy ve yaş yalnızca lanet birer sayıdırlar. Böyleydi sanırım :) Yani işin özü gaayet normal Sevgili konu sahibi güzel insan.

abarmayın ya 12 yaş farkı çok mu şimdi ?
bence normal gayette oolgun erkek arkadaşın . olgun erkekler kızlara daha iyi davranıyor hem ilerde aldatılma olasılığında çok az diğer kadınlara göre . kadın erkekten daha erken çöker yıpranır hormanal olarak . şimdi fazla gibi gözüksede ilerde bu açığı kapatır .bence karekterini iyice tanı o önemli . yaş farkınız öyle abartılcak kadar değil .

Sirayla gidiyoruz 10 yas fazla mi 12 yas fazla mi 14 yas fazla mi? Diger yas konularinda uzun uzun cevap verdim zaten. Buna kisa ve net bir cevap verecegim:

Evet fazla...

20 yaşındayım. Kendime göre güzel bir kızım yani tanışmak isteyen çok sayıda kişi oluyor. Ama insanın gönlü tek kişiye vuruluyor. Öğretmenlik okuyorum bölümümün atamasının önü gayet açık. 2 yıl sonra inşallah mezun bir öğretmen olacağım neyse konuya geçeyim. Şimdiye kadar o kadar yakışıklı ve zengin kişiler tanıştım ama yani bilmiyorum huzur farklı birşey sanırım. Karşındaki insanla sohbet edebilmek saatlerce bambaşka bir durum. Ben bir erkekle bu kadar sohbet edilebileceğini bilmiyordum. Onun her düşüncesinin mantıklı olduğunu. Mantıksız düşüncesi olsa dahi benim onu bir anda silemeyeceğimi düşünmezdim. Öğrenci olduğum için 7 gün bir yerde tanıtım elemanı olarak çalıştım. Dükkandaki müdürle sürekli sohbet ediyorduk 32 yaşında birisi. Ne çok yakışıklı ne çok zengin. Ama benim gözümde o kadar farklı ki. Bana bu kadar değer veren bu kadar önemseyen biri çıkmadı belkide karşıma. Herkese bunu anlattığımda sen çok güzelsin niceleri çıkacak karşına diyorlar. Güven problemi yaşayan biriyim insanlara karşı ciddi şekilde. Bir insan dükkana gelen en güzel kıza bile kafasını çekip bakmaz mı. Bakmadı. Çok düzgün ahlakı var gerçekten. İnstagram face derken insanlardan o kadar soğudum ki hele o erkeklerin takip ettikleri beğendikleri hesaplardan bu güvensizliğim oluştu sanırım benim. Onunda benimle ilgilendiğini biliyorum ama o kadar çekingenim ki. Bana lütfen akıl verin 1 haftadan beri uyuyamıyorum ağlayacağım ağlayamıyorum gülemiyorum bile hiçbişeye. Tek istediğim belkide biraz daha onunla konuşabilmekti. Kusura bakmayın şimdiden başınızı ağrıttım kızlar..
Canım öncelikle merhaba. Yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşıtlarına göre daha ağır kaçıyorsun. O yaştaki birinin olgunluğundan etkilenmen çok normal. Bende 19' uma girmek üzereyken (üniversitede öğretmenlik okuyordum o sıra) benden 14 yaş büyük olan eşimle evlendim. Yaşıtlarımla kafam hiç uyuşmazdı hep yaşça daha büyük kişilerle takılırdım. sonuç çok mutluyum. öyle ciddi problemlerimiz yok. Hele ki yaştan kaynaklanan problemlerimiz hiç yok çok şükür.

Ailevi ilişkileri soracak olursan annemle de babamla da çok iyi ilişkim vardı. Hala da öyle..

Bu konular birazda şans ve uyum meselesi..
:KK74:

Son konunu okudum, oradan geliyorum. Sandığın gibi çok düzgün ve iyi niyetli değil de, kendiyle çatışması olan ve problemli biriymş değil mi? En sağlıklı karar, yol yakınken noktalamak diyorum. Çünkü bu gidişle zaten uzun sürmeyecek ve gittiği yere kadar seni yıpratacak. İnanmıyor musun? Dene ve gör.

Denenebilir.. Bir arkadaş yazmış sen 30 yaşında olsan o 40'larında olurdu gerçekten.. Ama 20'sin beğenilerin, değerlerin, arayışların o kadar değişecek ki.. Şimdi sen 35 yaşına geldiğinde o, 47 yaşında olacak belki babanın şu anki yaşında bir düşün aynı frekansta olacak mısınız? Ne çok insan var 25 yaşınd aolup ruhu yaşlı olan o ayrı dava ama sen daha küçüksün..
Benim arkadaşım kendinden 14 yaş büyük biriyle evlendi, ruhları frekansları tuttu ama yine de birçok şeyi paylaşamadıklarını söylüyor.. Dene.. Bu kötü bir şey değil, evlenmeye mecbur da değilsin. eğlen demiyorum, sen ciddi niyetle adımını at iyice ölç tart. Evlendiğiniz anda çocuk doğurman gerekecek mesela sen belki birkaç yıl gezip tozmak isterken.. Sen tam en genç döneminde olacaksın o yorgun vs vs.. Hakkında hayırlısı.

X