- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
- Konu Sahibi thereisalwayshope
13-14 yaş farkımız var çokta mutluyum.ayrıca böyle bir konu daha var yazılanları oku bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısın bu söylediğinde dediğim gibi 20 yaşındayım belki bu yaşa kadar onlarca insanla tanıştım. Bu arada markette çalışmadım yerel bir firmada tanıtım yaptım yani çalışanlar gayet sakin işinde gücünde. İnsan anlıyor bir yerden sonra sana nasıl bir gözle bakıldığını teşekkür ederim düşünceniz için :)Burda etrafa negatiflik sacmak istemem ama ben de calistim zamaninda marketlerde. O mudurlerin gelip giden, harclik parasi pesindeki kizlara asilmadigini gormedim daha. Hatta kendileri bile yaparlar geyigini bir hafta deterjanci kiz, bir hafta peynirci kiz, en olmadi meyvesuyucu kiz falan. Istanbul'da pek cok yerde calistim bir tane anasinin gozu olmayan tip gormedim. Guzel de para kazaniyordum bu itler yuzunden biraktim (it lafi senin erkek arkadasina degil genele).
Bence sen kendine 12 yas farkindan once bu adam saglam papuc mu onu sor. Belki de dunyanin en iyi insanidir ama uyanik olmakta yarar var. Tam bu tiplerin agini attigi yas grubundasin. Kizma bana nolur
Aslında bu alışık olmadığım bir durum olduğu için panik yaptım sanırım biraz:) Bilmiyorum üniversitede erkeklerin yaklaşımı o kadar yapmacık geldi ki bana belkide soğumuştum hepsinden. Kız arkadaşlarıma bu olayı anlatınca hemen bir irkildiler " ne gerek var , ilerisini düşünebiliyor musun?" gibi cümleler kurdular kendi yaş grubum. Ama beni bu kadar heyecanlandıran bir durum olmasa buraya yazmazdım sanırım. Teşekkür ederim görüşleriniz için hepinize :)Genç kızların kendilerinden büyük erkeklere ilgi duyması normal.
Zamanla geçer,yeter ki sen geri dönülmez hatalar yapma.
haha :)) çok tatlısınız..adamı iyice araştır evli olma ihtimali %90 içime doğdu
bu nasıl yorum ya ?dünyadaki bütün 30 yaş üstü erkekler evli hıhı ..adamı iyice araştır evli olma ihtimali %90 içime doğdu
Canım öncelikle merhaba. Yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşıtlarına göre daha ağır kaçıyorsun. O yaştaki birinin olgunluğundan etkilenmen çok normal. Bende 19' uma girmek üzereyken (üniversitede öğretmenlik okuyordum o sıra) benden 14 yaş büyük olan eşimle evlendim. Yaşıtlarımla kafam hiç uyuşmazdı hep yaşça daha büyük kişilerle takılırdım. sonuç çok mutluyum. öyle ciddi problemlerimiz yok. Hele ki yaştan kaynaklanan problemlerimiz hiç yok çok şükür.20 yaşındayım. Kendime göre güzel bir kızım yani tanışmak isteyen çok sayıda kişi oluyor. Ama insanın gönlü tek kişiye vuruluyor. Öğretmenlik okuyorum bölümümün atamasının önü gayet açık. 2 yıl sonra inşallah mezun bir öğretmen olacağım neyse konuya geçeyim. Şimdiye kadar o kadar yakışıklı ve zengin kişiler tanıştım ama yani bilmiyorum huzur farklı birşey sanırım. Karşındaki insanla sohbet edebilmek saatlerce bambaşka bir durum. Ben bir erkekle bu kadar sohbet edilebileceğini bilmiyordum. Onun her düşüncesinin mantıklı olduğunu. Mantıksız düşüncesi olsa dahi benim onu bir anda silemeyeceğimi düşünmezdim. Öğrenci olduğum için 7 gün bir yerde tanıtım elemanı olarak çalıştım. Dükkandaki müdürle sürekli sohbet ediyorduk 32 yaşında birisi. Ne çok yakışıklı ne çok zengin. Ama benim gözümde o kadar farklı ki. Bana bu kadar değer veren bu kadar önemseyen biri çıkmadı belkide karşıma. Herkese bunu anlattığımda sen çok güzelsin niceleri çıkacak karşına diyorlar. Güven problemi yaşayan biriyim insanlara karşı ciddi şekilde. Bir insan dükkana gelen en güzel kıza bile kafasını çekip bakmaz mı. Bakmadı. Çok düzgün ahlakı var gerçekten. İnstagram face derken insanlardan o kadar soğudum ki hele o erkeklerin takip ettikleri beğendikleri hesaplardan bu güvensizliğim oluştu sanırım benim. Onunda benimle ilgilendiğini biliyorum ama o kadar çekingenim ki. Bana lütfen akıl verin 1 haftadan beri uyuyamıyorum ağlayacağım ağlayamıyorum gülemiyorum bile hiçbişeye. Tek istediğim belkide biraz daha onunla konuşabilmekti. Kusura bakmayın şimdiden başınızı ağrıttım kızlar..