12 yaş fark normal mi sizce ?

12 yaş fazla değil, ama 20 yaşındaysan 32 fazla.
Sen resmen çocuksun şu an 32 yaşındaki birine göre, bana çok itici bir ilişki olur gibi geldi.
25-37 falan olurdu mesela, 30-42 falan da. Ama bu... Bilemiyorum ailen üzülür gibime geliyor.
Ama haklılar daha çok gençsin, niceleri çıkacak karşına. Senin dengin biri.
Karar senin, ama burada çoğu insanın kafasına yatmadıysa bir bildikleri vardır.

Canım olaylara çok safça bakıyosun, bi arkadaşın da dediği gibi ahlak ve efendilik ölçüsü değil orda onun o kızlara bakmıyor olması.O feleğin çemberinden kim bilir kaç kere geçmiştir sen tahmin bile edemezsin.Ayrıca da yaş farkı çok fazla.Benim de eşimle yaş farkım aynı, bana da demişlerdi sorun olur diye dinlemedim.Bazı sorunlar doğrudan yaş farkından kaynaklanıyor gibi durmasa da öyle olacak.O hayatı çoktan yaşayıp sıkılmışken,bir çok şey külfet gelirken ben daha yeni keşfetmeye başlıyorum, yeni merak duymaya başlıyorum.

Birçok konuda da fikrimi önemsemiyor çünkü beni bazen çocuk olarak görüyor yaşımdan dolayı.Ciddiye almıyor,sen ne bilirsin yaşın kaç ben neler yaşadım diyor.

12 yaş fazla biraz gerçekten ama sen daha 20 yaşındasın eğlen çık gez yaşına uygun birilerinle takıl 32 yaşında bi adam olgunluğa erişmiş biri bi kadını nasıl etkileyeceğini bilir vs hemen adamla hayaller kurma belki o kişiligin altından başka bi adam çıkar

Bende 19 yasindayim ama benden en fazla 5 olur yani benimde boyle takintim var kucukte olmayacak hani 12 15 yas o tarz insanlara o gozle bakamiyorum bile hayatinda biri oldu mu acaba oyle olunca daha secici oluyorsun hemen karar verme olmaz diyede bir sey yok tabi ama sonucta iki yas bile olsa farkli dusuncede olabiliyor insan ki arada 12 yas var zamana birak kimseye guvenemiyorum demissin bu konuda bir sey mi yasadin?
sonucta herkes ayni olmaz .

X